Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 20:49:49
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 20

Autor Téma: (Elemir) - Zaklínač 3: Divoký Hon  (Přečteno 183234 krát)

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Re:(Elemir) - Zaklínač 3: Divoký Hon
« Odpověď #195 kdy: Září 12, 2015, 19:27:54 »

Heh, jak jednou člověk napíše, že ho už nemá co překvapit, jako naschvál se překvapení vyrojí :D

Pokračoval jsem od včerejška v baronově lince a rozhodl se Tamaru v Oxenfurtu najít. Běžnou cestou to do města nešlo, tak jsem se po peripetiích v okolí musel do města dostat plavmo. Tamaru jsem našel, dialog byl hezký a hlavně jsem díky tomu zjistil, že hra bere v potaz řadu alternativ, protože předtím jsem tohle udělal jinak a hra na to reagovala správně. Ve zkratce, na pořadí subúkolů nezáleží.

Docela slušně jsem tedy u barona postoupil vpřed a rozhodl se ještě nějak pořešit Annu (baronovu manželku). S duchem pod stromem jsem vyběhl a podrazil ho, což byl prvořadý úkol. Neměl jsem ho totiž zadaného, protože jsem ještě nebyl ve vesnici na blatech, ale zajímalo mě, jak to bude vypadat u mě, když to takto obejdu. Nejhorší na tom byl opět souboj s vlkodlakem. Bylo to cca 6 loadů, než jsem odhadl taktiku a pak jsem milého vlkodlaka poslal k zemi během pár vteřin.

Vůbec nechci mluvit o tom, jak mě bolely prsty z toho klikání na myš :D, mě to přijde trošku ujeté. Souboj s vlkodlakem je prima, ale podle mě by hráč měl na správnou taktiku přijít ještě během boje, nikoliv až po opakovaném loadu. Ta jejich regenerace je prostě dost OP, obzvláště když nemám v boji moc jak účinně "zaměřovat". Každý doskok jinam znamená citelnou prodlevu, za kterou si vyléčí klidně 100HP, takže nakonec ta šance usekat ho není skoro reálná. Kombinace silného stylu a Igni to nakonec pořešila, ale prostě si myslím, že kdyby ty bojové animace fungovaly jak mají, dá se to v pohodě udělat i čistě fyzicky.

Když už jsem byl u starého dubu, všiml jsem si, že najednou nemůžu najít cestovní značku. Místo toho mám značku o něco níže u nějaké zbořené věže, kde jsem našel nákres na medvědí ocelový meč. Během úkolu pro ducha jsem zároveň získal ukradený hlas bůžka z močálu, takže jsem zvědav, zda-li to hra zohlední, až se na Blatech objevím.

Skoro 18 hodin za mnou a pořád to má čím překvapit. Nebýt toho divného pravidla o získávání zkušeností, bylo by to lepší, ale nedá se s tím nic dělat. Vadí mě na tom opravdu jedna věc a to, že když je potvora zalajnovaná jako smrtelné nebezpečí, nedokážu jí pořádně zranit. Naopak, o pár levelů výše mám bonus k jejímu usekání. Vypadá to dost blbě. Zkusil jsem takhle porazit jednoho vidloroha během jízdy na koni a ani s bonusem za sílu z jízdy jsem ho moc neškrábl. Kdo má hbité a trénované prsty, dá to v pohodě i tak, ale mě už prostě ty klouby kostnatí a více jak dvě minuty efektivního klikání jsou pro mě už problém :D

Předpokládám, že bych mohl Annu pořešit a pak přijde na řadu Keira. Mám zatím level 6 a do Novigradu by to tu desítku chtělo. Jsem hlavně rád, že jsem se přes ten začátek dostal celkem rychle a bodů, kterých jsem se obával, jsem se obával zbytečně. Svým způsobem podobné body byly i v předchozích dílech, viz bestie v jedničce nebo bojiště duchů ve dvojce. Jediné, kde jsem zatím narazil, byl gwint s baronem :) To už vyžaduje lepší karty, které zatím nemám.
IP zaznamenána
This is the end ...

flash

• Starší člen
« Odpověď #196 kdy: Září 13, 2015, 02:22:25 »

Me Zaklinac 3 celkem zklamal, ale nijak zdrcujicim zpusobem. Hra je to moc pekna a narativni část nemá skoro chybu. Většina ukolu je vyborna, nektere nestoji za nic a hlavne mi prislo ze nektere ukoyl jsou podivne useknute, strasne se rozjedou a najednou je konec a clovek by cekal vic vysvetleni.

Co je ale z mojeho pohledu katastrofa je cely systém hry. vyroba vybaveni se nakonec scvrkne jen na vylepsovani zelenych setu (ostatní vybaveni at je jakekoliv nemá pak vůbec zadny smysl a vyznam). Clovek nachazi desitky raritních materialu, ze mu po nejakem case uz je jedno co vlastne nachazi. Další pruser je level zaklad u ukolu. Nevim koho napadlo dat třeba úkol pro level 5 uplne na druhy konec mapy, kam se clovek (když o tom nevi) dostane az třeba po 30-50 hodinách hrani a uz ma třeba level 15, tou dobou je uz úkol davno sedivy a clovek z nej nemá vůbec nic, krome adventurni casti. Další nesmysl jsou zakazky, je zabava je hrat ale opet systemove to jde do kopru. K cemu mi je ze zabiju netvora ze zakazky pro lvl 18 když z nej vypadne třeba mec pro lvl 12 a je mi uplne k nicemu a k tomu nejaky materiál kterého mam stejne davno plny bagl.
Další věc co mi hru kazila jsou otazníky, ze zacatku jsme je vybiral všechny, ke konci jsem se jim cilene vyhybal. Většina z nich neposkytuje nic zajímavého (krome grafiky) vetsinove jde jen o nejaky souboj a odmena je zbytecne harampadi, navíc ty stovky otazniku nabizeji asi 3 nebo 4 zakladni variace. Zabij nepratele, vyber truhlu. Znic hnizdo, vyber hnizdo, zachran sedlaka, dojdi si pro odmenu. Navíc na Skelige je většina otazniku ve vode kde se neustale generuji topivci. Na jednom miste jsme jich postrilel kusi během asi 5 minut snad 40 a objevovali se porad další, pak v truhle pod vodou lezi mec pro lvl 18 který ma mensi dmg nez zeleny mec který mam uz 20 hodin hrani. Kdyby to bylo jednou nebo petkrat, tak se nic nedeje, ale to je takhle porad, u všech asi 256458 otazniku:)
Svet navíc po case pusobi dost mrtve, nic moc se v nem nedeje, nejaka nahodna situace, jako třeba miva TES, nejake zajimave místo kde se clovek zastavi, kdepak nic. Geralt lita po svete jak splasenej a je tak trochu jedno co je kolem.
Novigrad je obrovske město, mrtve město, chodi tam stovky lidi, jsou tam desitky domu ale nic nemá svoji osobnost, nic není k zapamatovani, krome hlavnich akteru hry.

Ja jsme Zaklinaci prorokoval ze ten open world polaci zdaleka nezvladnou tak jak se leta tvarily,a mel jsem pravdu. Z mého pohledu Zaklinac 3 nesaha v pojeti open worldu serii TES ani po kolena.

A to jak me casem zacal stvat onen zaklinacsky ,,detektivni,, rezim radsi pomlcet. Clovek dobrou čtvrtinu hry stravi drzenim tlačítka, při pohledu na cervene rozmazanou obrazovku, a ze tahle schopnost je z nejakeho masochistického duvodu potřeba porad, netřeba dodavat.
Hra se mi libila, ale z pocatecniho nadseni zbylo pomerne slabších 8/10, a myslim si ze by polaci udelali mnohem lip kdyby se drzeli uzavrenejsiho pojeti hry jako mel Zaklinac 1 a 2, to jim slo mnohem mnohem lip.
Spoiler: ukázat
navíc cely hlavni pribeh je dost o nicem, clovek hleda 100 hodin Ciri, nic vic a nic min. az posledních par hodin hry ma jiny nadech

Na zaver bych dodal ze se jedna o muj osobní pocit, a zcela chápu ze by někdo hre dal 10/10. Z jistého pohledu to není tak uplne daleko od pravdy. Jenze....
« Poslední změna: Září 13, 2015, 02:44:22 od flash »
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #197 kdy: Září 13, 2015, 19:28:34 »

Otazníky už teď třeba neřeším vůbec. Když mi to přijde samo do cesty a mám na to, tak jo, ale nevyhledávám je. Podstatně lepší vybavení padá z obyč truhel (docela rychle jsem se najednou dostal k dobrým mečům a zbroji).

8/10 bych si musel stále odůvodnit. Myslel jsem, že právě při druhé rozehrávce objevím něco, co tu hru vyzdvihne, ale jsou tu ty samé otravnosti a dokonce tu pořád mám bug s nevykouzlitelnými znameními v boji. Podle mě se to u mě na 8/10 dostane až s datadisky. Ale pořád mě to dokáže u monitoru ukovat a ty drobné odlišnosti, které se teď objevují, jsou zajímavé.

Ve světě se mi teď objevilo pár setkání, která jsem tam předtím neměl, ale je to pusté. Detektivní mód ... zjistil jsem, že u některých úkolů ho opravdu nejde obejít. Novigrad ještě tak nějak ujde, tam je podle mě hlavní problém ta velikost města. Mnohem horší je Oxenfurt, to je jen obyčejná kulisa. V Novigradu mám třeba pár světlých míst mimo hlavní děj, která se mi líbila, ale na tak velké město je to hodně málo. Skelige je taky hezké na koukání, ale jinak opět nic moc. Souhlasím, že některé úkoly vypadají dost useknutě, toho si nejde nevšimnout.

Jsem zvědav teď hlavně na New Game+ a pak ty datadisky.

IP zaznamenána
This is the end ...

flash

• Starší člen
« Odpověď #198 kdy: Září 13, 2015, 20:42:46 »

Ja mam obavu ze se k Zaklinaci 3 asi jen tak uz nevratim, a DLC jaksi minu. Konec hry, po nejakych 130 hodinách, jsem se musel nutit abych to vůbec dohral. Asi to nebude moje krevni skupina, knihy jsem necetl a první dil jsem dohral jen jednou, druhy me prestal bavit asi po 15ti hodinách. Mozna to je skoda, preci jen rozhovory a postavy se mi libily moc, ale jaksi to je pro me malo abych nejake hre venoval cas.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #199 kdy: Září 13, 2015, 21:08:08 »

Mě určitě ta DLC u hry udrží, ale rozumím tomu, protože otázku, zda-li ještě někdy Zaklínače 3 rozehraju, jsem si položil taky. A opravdu nevím. Těch her je opravdu hodně a tohle si prostě o třetí rozehrávku zatím neříká ani náhodou. Možná už stárnu a ty preference se mění, ale ten košatý systém dialogů to rozhodně nezachrání. Mě jednička prostě bavila více, u té vím, že jí určitě ještě jednou rozehraju. Trojka podle mě měla jít ve stopách dvojky, protože tak by to byla mnohem lepší hra. Nějak se v tom všem totiž ztratila ta hratelnost.
IP zaznamenána
This is the end ...

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #200 kdy: Září 14, 2015, 09:19:53 »

DLC, která vycházela po vydání, člověka spíše naštvou, než potěší. Ono když to člověk dohraje a pak zjistí, že vyšlo 8 DLC, které něco mění nebo přidávají (i když to není důležité, ale prostě to neměl), tak to nepotěší a hrát kvůli tomu znovu bude asi jen dost těžko. Na to zas nepřidávají nic důležitého.

Jediná šance jsou ty datadisky, které by tu hru konečně mohli dostat do stavu, že v ní budou dávat věci smysl a bude mít smysl dělat ty vedlejší věci. Jenže jak to zjistit, to nevím. Recenze budou zase jásat, jak boží to je, tedy to je z hlediska informací o hře k ničemu a tak vlastně jediná možnost, jak zjistit, jestli je to s datadisky lepší, je si to koupit a zas tím strávit/ztratit x hodin a pokud budou datadisky integrované přímo do hry, pak vlastně hrát celou hru znovu. Což, pokud by nedošlo k podstatným změnám na úrovni základních systémů hry, by třeba pro mě bylo nemyslitelné. Příběh znám a to je to jediné, co tam je dobré. Jenže takovou hru prostě nemám potřebu hrát víckrát, než jednou (stejně tak tomu bylo u dvojky, kde mě druhá rozehrávka už prostě nebavila). A to, že tam přidají pár vedlejších úkolů - hlavní linky datadisku, na tom nic nemění.

Z mého pohledu by museli předělat celý svět a jeho vedlejší obsah, začít samotným zkoumáním světa a rozvojem hrdiny (aby šlo obojí v ruku v ruce a obojí mělo smysl), přes vedlejší úkoly a zakázky, které by museli radikálně změnit, ať nejsou všechny úkoly jak přes kopírák, tj jdi na místo, zmačkni hledání stop a drž ho, najdi obludu, zabij obludu, konče u výroby věcí. Pokud by toto změnili datadiskem tak, že by měl člověk pocit, že procházet ten obří svět a zkoumat jej a bloumat v něm a vůbec v něm něco dělat, má smysl, nemusel by datadisk ani přinášet nový obsah z hlediska příběhu/děje a i přes to by to pro mě byl důvod to zkusit, protože by to tu hru konečně přesunulo do roviny, jak bych očekával. :)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #201 kdy: Září 14, 2015, 19:03:36 »

Hraju opravdu výrazně pomalu, takže doufám, že alespoň prvního datadisku se ještě v této rozehrávce dožiju :D Velké změny v tom ovšem nečekám. Co jsem slyšel, tak jeden z nich oživí právě Oxenfurt a druhý přidá nové lokace na mapu světa (?). Systém hry podle mě zůstane úplně stejný. Ale bral bych to, protože to zkoumání mě teď baví ještě méně.

Dneska jsem dorazil ke Keiře, ale tím jsem taky skončil. Tahle pasáž mě moc nebavila ani předtím. Jenomže ježibaby obejít nelze, musím prostě přes Keiru, protože Anna se bez odehrání této části příběhu na Blatech neobjeví (grrr ...). Svým způsobem mě ta hra prostě na levelu 6 do toho podzemí tlačí. Vzhledem k tomu, že nemá smysl jít někam levelovat, tak mám cestu jasnou :)

Z těch DLC mě zajímá v podstatě jen ten New Content a čekám ještě na úpravu romancí. Docela jsem se začal bavit jinou věcí - bojem na koni :) Občas to nabídne hezké okamžiky, škoda jen, že ten kůň nereaguje úplně ideálně na změny pohybu apod. Zjistil jsem u toho i novinku, při napřažení zbraně se poblíž protivníka zpomalí čas, takže lze lépe zacílit. Využil jsem to ale akorát při boji s bandity na koních, kde je ta situace v real-time docela nepřehledná.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #202 kdy: Září 17, 2015, 18:02:40 »

Myslel jsem, že bych se alespoň dneska někam posunul, ale hned ráno jsem se vrhl na zpracování veškerých videí, co jse zatím nasnímal:

Zabralo to docela dost času a hlavně jsem s hrůzou zjistil, že mi tam minimálně dva skvělé okamžiky chybí :( Hodil jsem si nahrávání pod klávesu F1 a občas místo toho zmáčknu klávesu 1 hned pod. Jeden by neřekl, jak snadno se to dá přehlédnout.

Ale co už. Mrzí mě akorát ten vlkodlak u dubu v močálech, protože tam šlo s každým loadem krásně vidět, jak jsem postupně přicházel na správný postup, kdy padl po pár zásazích. Keiru naštěstí mám, ale to už by se dalo přinejhorším odehrát znovu, neb stojím stále jen na počátku jeskyně.
« Poslední změna: Září 17, 2015, 18:12:21 od Elemir »
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #203 kdy: Září 17, 2015, 19:53:01 »

Bezva, ani ne před dvěma hodinama jsem se do toho pustil a před chvilkou z toho podzemí vyšel. Bylo to najednou nějak jednoduché :D Navíc jsem našel o jednu skrytou chodbu více. Je zajímavé, jak moc ten rozdíl levelů dělá. Předtím jsem tam šel tuším na levelu 4-5, tady jsem skočil v průběhu ze 6 na 7. Na druhou stranu, přeci jen už vím, co mě tam čekalo a jak na to, takže ono to taky trochu zkresluje. Největší problém byly nakonec mlhavci a chrlič, kteří jsou nepovinní - jsou v bočních chodbách.
IP zaznamenána
This is the end ...

flash

• Starší člen
« Odpověď #204 kdy: Září 17, 2015, 22:54:25 »

Me se cela ta dejova linie s Keirou asi libila nejvic z cely hry. Mezi ni a Geraltem je takovy spravny napeti, a clovek celou dobu ma pocit ze ona je takova trosku potvora, ale presto si takzvane nedava moc pozor, protože takovej ten sexualni podtext tam je citit celou dobu. A clovek muze Geralta nechat myslet rozkrokem, coz mu jde samozrejme obstojne:)

A ten dungeon s Keirou je bezva.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #205 kdy: Září 18, 2015, 06:25:32 »

Jo, s Keirou to není špatné, akorát předtím jsem to vzal obráceně, takže jsem do toho podzemí vlezl moc brzo a tím pádem jsem se musel soustředit na něco úplně jiného :) Mě na té lince s Keirou zamrzel minule akorát ten konec u té věže na ostrově. Čekal jsem právě nějakou ostřejší výměnu názorů s tím, že to pak ochladne typicky po geraltovsku a ... a místo toho na mě zaútočila :D Musel jsem to tedy znovu nahrát.

Je fakt, že když nad tím uvažuju zpětně, tak z těch tří čarodějek je ta linka asi nejlepší. Yen vůbec nemá smysl kometovat a u Triss to přebíjí Dijsktra, se kterým je toho plno spojeno.

U Keiry se mi strašně líbil ten moment, kdy v tom podzemí omdlela, ihned jsem si u toho vzpomněl na Triss ve dvojce :) Akorát že Keira k tomu má ty správné poznámky.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #206 kdy: Září 23, 2015, 23:44:14 »

Dneska jsem si zas našel pár hodin času a uzavřel baronovu linku. Bylo docela zajímavé si tuhle verzi konce prožít na vlastní kůži, protože je to úplně něco jiného, byť ten efekt je nakonec hodně podobný. Souboj s běsem byl tužší, přeci jen předtím jsem měl na něj vyšší level, ale hlavní problém byl spíše v tom, že se mi pod nohama pořád pletly ti "spolubojovníci". Musel jsem tak často odskakovat a obnovovat Queen.

Na řadu pak přišla Keira a její vyčůrané úkoly ;) Ostrov jsem vyřešil jinak a vyplatilo se. Vlastně jde jen o ten konec, kdy jsem se rozhodl duchovi nevěřit a otevřela se mi tak alternativní cesta řešení úkolu. Graham při ní sice taky zemřel, ale tentokráte dobrovolně. Následoval klasický úkol pro Zaříkavače z tryznami, což jsem splnil úplně stejně jako předtím a pak zas přišel na řadu Keiřin závěr.

Z důvodu záznamu jsem to napoprvé vzal i s romancí, ale napodruhé jsem se tomu vyhnul. Důsledek je stejný, akorát bez té intimní scény. Skončí to také na pláži a také mě uspala. Na ostrově jsem byl původně připraven provést záznam všech 3 voleb, ale už se mi do toho moc nechtělo. Obzvláště boj s Keirou mi přijde zbytečně sadistický :D Levelem už jsem přes a vůbec je to taková divná volba. Vzhledem k tomu, že jsem pokračoval v té části, kde jsem romanci s ní odmítl, tak jsem jí na ostrově jen popřál hodně štěstí a nechal jí jejímu osudu. Vím, co se stane, neprozřetelně jsem zahlídl nějaké video, ale nevím kdy, kde a proč :D Je to takové smutné, protože Keira bude díky tomu chybět v bitvě na Kaer Morhen.

No, ale to byl do určité míry účel. Nechci mít hru stejnou jako předtím a rád bych viděl tyhle alternativy. Druhý v pořadí byl proto Letho. Pomohl jsem mu, ale do boje s lovci odměn už jsem se nepustil, byť jsem mu hlavu přeci jen zachránit musel. Při konečném rozhovoru jsem ho poslal, ať si najde nějaké opuštěný úkryt. Tím pádem by ani on neměl na Kaer Morhen být.

Zaklínačské zakázky jsem zatím vynechal. Dosáhl jsem totiž na level 10, což je doporučený level pro návštěvu Novigradu a tak pro změnu pospíchal tam. Čekal jsem tam totiž jednu scénu navíc, ale na naměstí s popravištěm umřeli opět ti samí. Na nic jsem tedy už nečekal a zamířil vyhledat Triss. Je zajímavé, jak mě to setkání dokáže vždycky dojmout. Teď možná dokonce více, protože už to s Triss vlastně táhnu pár měsíců od jedničky přes dvojku až sem :) Nevím, zda-li už došlo k úpravě dialogů, ale raději jsem ještě moc nezabředával do tohohle příběhu. Namísto toho jsem si šel pořešit pár zaklínačských zakázek.

Lovce vlkodlaka jsem tentokrát pořešil rychle a nechal se uplatit sestrou zemřelé Hany. Ono v principu je to vlastně to nejlepší řešení tohohle úkolu. Od lovce jsem pak odmítl vzít odměnu. Není to poprvé a určitě ani naposledy, co jsem někde zalhal, ale jak už jsem psal, nechci z toho mít úplně stejnou hru jako předtím.

Poslední, co jsem za dnešek stihl, byla návštěva snílky, tedy zatím jen ta fáze, kde jsem jí probudil. Levelem se blížím na 12 a mám docela obavy, aby se mi nezačaly vzdalovat některé zakázky. Na druhou stranu ono je to vlastně jedno, hra si beztak to levelování pohlídá. Když už jsem u toho, vycvičil jsem si rovnou druhou úroveň Queen a jak to tak propočítávám, ono to z pohledu skillů není nic moc slavného. Pokud bych chtěl i 3. úroveň, musím nainvestovat dost bodů i do jiných znamení, čímž zas nebudu mít body pro meče, kde je obdobná klička. Nějak to díky tomu zrtácí tu volnost, co byla v jedničce a dvojce. Pokud překročím level 40 (New+), tak to asi bude jedno, ale je to docela svazující.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #207 kdy: Září 29, 2015, 07:08:30 »

Datadisk už je za dveřmi a navenek už naplno prosákly informace a hlavně obrázky Shani :) Jestli jsem dobře viděl, tak obsah bude přístupný až někde od levelu 30 (přístupný vs doporučený, těžko říci). Jsem na to zvědav, teda hlavně na to, jestli půjde se Shani navázat tam, kde jsme kdysi v jedničce skončili :D
IP zaznamenána
This is the end ...

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #208 kdy: Září 29, 2015, 10:16:11 »

Na 30 levelu už budeš mít většinu hry za sebou. Minimálně budeš po bitvě se záchranou Ciri. Tedy docela pozdě. Stejně tak budeš mít už rozjetý a ze značné míry ukončený "hlavní" vztah s některou z těch dvou čarodějek. Tedy pokud půjde se Shani na něco někde nějak navazovat, bude to jen bokovka.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #209 kdy: Září 29, 2015, 10:30:11 »

Právě, přišlo mě to divné, takže jsem na to zvědav.

Zatím mám tedy čas i tak, zrovna se mi rozjíždí příběh v Novigradu, ale ještě jsem ani nic neudělal a už mám o dva levely více. Rozhodl jsem se, že se na vedlejší aktivity prostě vykašlu. Když vemu, kolik mě toho ještě v Novigradu čeká, tak mám požadovaný level pro Skellige za chvilku (teď jsem už 12,5).

Ale dneska by měli dorazit Heroes 7, tak si možná dám odklad.
IP zaznamenána
This is the end ...
Strana: 1 ... 12 13 [14] 15 16 ... 20