Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 01:15:49
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 39

Autor Téma: Dragon Age: Inquisition  (Přečteno 142779 krát)

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #180 kdy: Únor 25, 2015, 19:59:20 »

... tak to už chybí jen sněhurka a sedm trpajzlíků :D

Já si pořád myslel, že tu básníš o nějakém tom rohatci a on z toho vyleze takový ten slizký lev salónů z 30. let 20. století ne-li dále :D První, na co jsem si vzpomněl, byla Scarlett a  Jih proti Severu  ... Clark Gable? Není Dorian ten, co se přizná ke své orientaci?
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #181 kdy: Únor 25, 2015, 20:13:59 »

No jo. Je. Však jinak by nepronásledoval mýho popelku :-D. (Fakt je, že představa Doriho, jak někoho uhání, je poněkud komická... Asi měl bejt popelka spíš on, ale mě se to takhle barevně líbilo.)

Trpaslík je jen jeden... a do popelky nepatří. Stejně jsem ho nikdy neměla ráda... já obecně nemám trpaslíky ráda.

Rohatec je taková halasná vulgární obluda... na to já nejsem :-D. Opravdu mě šokuje, že mě z toho podezíráš :-D. Ne, ne, Dori je miláček, je perfektní. Může vypadat jak chce, nic to nemění na faktu, že je to uplný zlatíčko. Totálně nejzlatější postava ze série. Normálně to ani nejde vyjádřit slovně. Možná obrázky koťátek a štěňátek... Ne. Furt málo.

Edit: Nebudu tu rozebírat jak moc mě odpuzujou velký svaly, který rohatci v týhle hře maj :-D. Chuťovka. Už lidi jsou mírně za hranou.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #182 kdy: Únor 26, 2015, 14:23:47 »

Mě se ty postavy docela pletou :D dávám to dohromady jen z toho, co vždycky pochytím. Tipoval jsem podle toho tieflinga z NWN.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #183 kdy: Únor 26, 2015, 18:36:10 »

Jooo, tiefling... no jo, ale to byl elf, víš :-D. To vypadalo trošku jinak, než rohatý monstra v týhle hře :-p. A měl ocásek. Sakra, ocásek. Auuuu! (A mám takovej pocit, že ho psal Dorianův autor, jako ostatně většinu mejch oblíbenců :-D. Je to náhoda nebo osud?) Každopádně rohy toleruju pouze v malém.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #184 kdy: Únor 26, 2015, 21:18:40 »

Každopádně vzhled je nejmíň postatná součást postavy. Jo, některý charaktery jsou hezčí než jiný, ale ani ten největší krasavec nedokáže vzhledem přebít fakt, že je magor. Naproti tomu postava co na první pohled vypadá... divně? nehezky? nesympaticky? může bejt ve finále moje nejoblíbenější.

Pak je tu věc zvaná styl. Kdo má styl, nemusí bejt hezkej :-p.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #185 kdy: Březen 06, 2015, 13:35:54 »

A máme tu další patch a s ním i možnost barvení zbrojí, takže už neni nutný chodit v barvě materiálu, ze kterýho byly vytvořený. To znamená, že jsem ztratila nějakou tu hodinu a strojila Doriana do různejch barev... a nakonec odešla s nepořízenou, protože on vypadá úžasně ve všem. Narozdíl od Solase, kterej zas ve všem připomíná někoho v o deset čísel většim superhrdinovskym kostýmu.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #186 kdy: Březen 06, 2015, 14:20:34 »

Další věc, která nás postihla, je odchod Davida Gaidera, a to pro mě znamená konec DA. Když se podíváte na můj výběr společníků, tak je to celkem jasný:

DAO:
Alistair (Gaider)
Zevran (Gaider)
Pes (dobrá otázka, kdo napsal psa? :-D)

DAA:
Anders (Gaider)
Justice (Gaider)
Nathaniel (Gaider)

DA2:
Fenris (Gaider)
Anders
Aveline

DAI:
Dorian (Gaider)
Cassandra (Gaider)
Solas

Vidíte systém? Ano, vloudili se mi tam Aveline a Solas, Bohužel Gaider v těhle dílech nenapsal dost postav a musela jsem nastavovat :-D. Stejně to nejsou moje oblíbený postavy, ale jsou snesitelný.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #187 kdy: Březen 06, 2015, 15:30:20 »

To jsem ještě nestihl postřehnout, herní weby o tom zatím nepíšou.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #188 kdy: Březen 06, 2015, 15:33:56 »

Herní weby já nesleduju. Ale sleduju oficiální fórum a http://dragonage.wikia.com/wiki/Dragon_Age_Wiki
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
Re:Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #189 kdy: Březen 12, 2015, 10:11:17 »

Snažim se myslet pozitivně. Říkám si... všechny Gaiderovo postavy jsou naprosto stejný, už je znám, třeba se seznámim s někym novym... ALE NEFUNGUJE TO! Můj mozek přepnul a začal považovat celej DA svět za nedokončenou fanfikci. Najdu si jinej svět, hezkej svět.

Říkám si, že by bylo zajímavý mít v Inkvizici Merrill. Ona by pořád mlela o Dread Wolfovi a Solas by trávil čas mlácenim hlavou o zeď :-D. On tak ZBOŽŇUJE dalish elfy a jejich legendy a tradice :-D.

A nyní zamyšlení nad veledůležitýma otázkama:
Proč se Dread Wolf jmenuje Dread Wolf, když je tak strašně roztomilej? A celkem hodnej? Je to proto, že byl na konceptu nakreslenej s dredama?

Proč Blackwall tvrdí, že dawnstone je křehkej a špatnej na výrobu zbraní, když je to po dračí kosti nejkvalitnější materiál? Proč má pocit, že o třídu horší bloodstone je lepší?

Proč mi dá Solas approval, když řeknu "jsem mág a poznám to", ale disapproval, když řeknu "Dorian to pozná"? :-D Dorian je mág, ne? Efekt je stejnej. Chápu, že ho nemá rád, ale o to tam přeci nešlo, šlo o správnost informace. Solas má rád informace. A proč nekomentuje nekromancii?
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #190 kdy: Březen 23, 2015, 08:13:20 »

Hmmm. Nemůžu hrát DA, moje imunita proti jejich politice padla. Chjo. Já se obvykle bránim masivnim headcanonem a ignorancí, takže si můžu užít ty veselejší části, ale teď to nejde. U žádnýho dílu. Musim zase posilovat svou schopnost "s..kašlu na to".

Musim najít něco jinýho, co mě bude bavit. Něco, kde nebudu mít pocit, že se topim v kýblu špíny, ze kterýho nejde nijak vylézt.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #191 kdy: Březen 23, 2015, 08:42:48 »

Za 3 dny vyjde Pillars of Eternity, to bude možná překvapení pro každého, třeba by tě to mohlo taky zaujmout ;) Jinak těžko říci, já se teď taky nemůžu do ničeho pořádně ponořit. Namísto hraní se tu zabývám nenažraností vývojářů a promarněnými sliby :D Do toho tu zápasím s kolekcí sbírky, protože naši malou zemičku někteří prodejci zvesela ignorují ... jo, jsme menší než Rusko :D

Z herních magazínů bych měl asi jasno, co za hru si vybrat, jenomže pak se někde po straně dočtu, že ona je to konzolová exkluzivita :D Tohle vytáčí pro změnu mě. Dříve byl svět jednodušší :D
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #192 kdy: Březen 23, 2015, 09:39:12 »

Uvidíme. Nejsem v módu na kupování zbrusu nový hry, takže tomu dám chvíli a očichám to víc. Nějaký videa, až to bude na světě, a tak.

Hlavně chci něco pozitivního. Něco, kde nebudou démonizovat oběti násilností a hrát si na "šedou moralitu", když tam v reálu žádná neni. Já mám ráda šedou. Mám ráda komplikovaný postavy, který maj dobrý i špatný vlastnosti. Nevadí mi udělat něco, co neni uplně "čistý", ale je to v danym okamžiku rozumný a efektivní. Stejně tak jsem schopná snést nějakou míru temnoty, ale nesmí mi bejt tvrzeno, že je to tak správný. Taky umim roleplayovat.

Já dobrála Blood Omen 2. Bylo to temný a vyžadovalo to ode mě specifickou náladu, ale neměla jsem z toho takhle hnusnej pocit. A to jsem sežrala všechny vesničany co jsem potkala. Mluvíme tu o chlapovi, kterej s maniakálnim smíchem vysává krev ze svázanejch lidí a doráží ležící a plazící se nepřátele kopánim do břicha. Jen aby bylo jasno, co považuju za "veselejší" a morálně světlejší hru než DA.

Inkvizice umožňuje člověku jen tak běhat po lese, koukat na barvičky, muckat se... s kym se chcete muckat :-D, konec neni nijak tragickej, vlastně je ta hra velmi dobrá, ale přetrvávaj tam nějaký problémy z druhýho dílu, a druhej díl... je druhej díl.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #193 kdy: Březen 23, 2015, 22:50:36 »

Zkoušela si Omikron?

Před chvilkou jsem úspěšně dojednal obchod, který se táhl od rána. Jak můžu, tak se komunikaci v angličtině vyhýbám a vím proč :D Jenomže ta nabídka nešla ignorovat, takže jsme se nakonec vzájemně dozvěděli o pár tajích eBay :D Teď už jen, aby to taky v pořádku dorazilo :D
IP zaznamenána
This is the end ...

flash

• Starší člen
« Odpověď #194 kdy: Březen 25, 2015, 21:37:03 »

Tak vyslo DLC pro DA:I. Jaws of Hakkon se to jmenuje. A ja si uz pomalu zacinal myslet ze to tenhle dil mine, tahle DLC manie. Cena je usmevna, v prepoctu asi 420 korun, coz je za DLC docela vysoka cena. Samozrejme na ne kaslu, nekdy za par let az bude kompletni edice za 5 euro jako tuhle byl první dil, tak to koupim. Jak mam Bethesdu rad tak bych je jako průkopníka DLC (Horse armor atd) ve hrach kopl do kouli :)
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 39