Uvidíme. Nejsem v módu na kupování zbrusu nový hry, takže tomu dám chvíli a očichám to víc. Nějaký videa, až to bude na světě, a tak.
Hlavně chci něco pozitivního. Něco, kde nebudou démonizovat oběti násilností a hrát si na "šedou moralitu", když tam v reálu žádná neni. Já mám ráda šedou. Mám ráda komplikovaný postavy, který maj dobrý i špatný vlastnosti. Nevadí mi udělat něco, co neni uplně "čistý", ale je to v danym okamžiku rozumný a efektivní. Stejně tak jsem schopná snést nějakou míru temnoty, ale nesmí mi bejt tvrzeno, že je to tak správný. Taky umim roleplayovat.
Já dobrála Blood Omen 2. Bylo to temný a vyžadovalo to ode mě specifickou náladu, ale neměla jsem z toho takhle hnusnej pocit. A to jsem sežrala všechny vesničany co jsem potkala. Mluvíme tu o chlapovi, kterej s maniakálnim smíchem vysává krev ze svázanejch lidí a doráží ležící a plazící se nepřátele kopánim do břicha. Jen aby bylo jasno, co považuju za "veselejší" a morálně světlejší hru než DA.
Inkvizice umožňuje člověku jen tak běhat po lese, koukat na barvičky, muckat se... s kym se chcete muckat :-D, konec neni nijak tragickej, vlastně je ta hra velmi dobrá, ale přetrvávaj tam nějaký problémy z druhýho dílu, a druhej díl... je druhej díl.