Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 01:20:10
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 39

Autor Téma: Dragon Age: Inquisition  (Přečteno 142790 krát)

Yuyana

• Zasloužilý člen
Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #165 kdy: Únor 07, 2015, 17:40:57 »

Já mám radši ovládání na klávesnici, myš mě deprimuje.

Nesmíš to pojímat jako NWN :-D. Je to... střílečka? Akční hra z pohledu třetí osoby? Zapomeň na nějakou isometrii, zapomeň na taktickou kameru, normáně hraj :-D.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #166 kdy: Únor 07, 2015, 21:56:06 »

S tou klávesnicí to nebyl špatný nápad. Nějakou půlhoďku jsem trénoval a zkoušel nechat myš na pokoji :) Budu muset asi pár kláves přebindovat a když už použiju myš, tak si dát bacha na to klikání, ale je to lepší. Byť komplet ovládání na klávesnici by bylo ještě lepší.

Akorát když už jsem se konečně k něčemu dostal, tak se mi rozsypal obraz :D Mě ty osmičky pořád něco schazujou na plochu, to není jen u DAI a některé hry to pak při návratu zpět moc nerozdejchaj.

Objevilo se mi logo hry a vypadá to, že už mám větší volnost. Sundal jsem venku nějakého zubra a sebral haldu rudy. Zkusím ještě dopořešit ty Windows a pak se ještě víc porozhlídnout. Teď mi některé ty nedočtené knihy chybí.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #167 kdy: Únor 08, 2015, 14:52:07 »

Mě ohromně funguje učit se hry... a nejen hry... před spanim. Přenastavim ovládání, pár hodin hraju, kašlu na to, že to naprosto lamim, prostě se snažim to hrát a pak jdu spát. A druhej den je to lepší.

Takhle jsem stáhla Gianu z 60ti smrtí za úroveň na nulu během dvou dní :-D.

Jinak se vám hlásim z elfího chrámu, kde jsem poctivě vyšlapávala puzzly v taktický kameře, protože při normální chůzi se to buguje jako svině a stále mi to zhasíná.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #168 kdy: Únor 09, 2015, 17:20:42 »

Dnes jsem dělala osobní quest pro Cassandru. Musela bejt z mě uplně nadšená :-D. Takovej dramatickej quest... a taková krásná příroda... Běhala jsem tam s inqusitorem a Dorianem a pózovala na fotky :-D. Mám krásný snímky stromů proti slunci, mlýna, zřícenin, lesů, Doriana... :-D A taky jeden nepovedenej snímek Solasova pozadí. Naběhnul mi do snímku, parchant.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #169 kdy: Únor 10, 2015, 15:02:28 »

Tak.. dohráno. Melancholie v plný síle. Nemám ráda konce. Uvažuju že to zkusim za rogunu, ale roguna je tradičně moje nejmíň oblíbená profese. Repektive tradičně v týhle sérii. Mág byl naprosto super, hrálo se to dobře. Nenarazila jsem na žádný bugy, splnila jsem skoro všechno, 45 achievů z 50ti (i když si myslim, že jsem měla dostat ještě alespoň dva :-D, ale hra si to nemyslí).

Romance s Dorianem úžasná, je to miláček, jednoznačně moje nejoblíbenější postava v sérii.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #170 kdy: Únor 12, 2015, 17:55:40 »

Začala jsem hrát novou hru za archera/rogunu (wara a mága už mám, tak do třetice, že). NEDOPORUČUJU. Luk dělá "tweet tweet" zvuk, damage je... poněkud nízká, nemám žádný vyřazení, žádnou možnost jak pomoct tankovi (umělá inteligence je na bodu mrazu, Cassandra nedokáže tankovat ani za zlatý prase)... Prostě problém. Jo, časem ta postava nějakou damage dávat bude. Jenže to je časem, ne teď. Mág byl pohodlnej od začátku.

Možná teď někdo koukne do lučištnickejch talentů a namítne, že mám uspávání nepřátel... a mě chytne strašlivej amok a budu deset minut tlouct hlavou o zeď. Ano, mám uspávání nepřátel, ale to se zruší, pokud nepřítel dostane jen jednu jedinou ránu. A on tu ránu dostane. Vždycky jí dostane. Někdo ho trefí plošňákem, nebo do něj prostě střelí, jako vždy.

S mágem jsem dávala na nightmara skupiny nepřátel 4-6 levelů nade mnou. Vytřela jsem podlahu skoro se všim. Dala jsem takovou tu misi proti templářům (jak se tam střílí z trebuchetů) na sedmym levelu a zbylo mi šest poťáků. Občas jsem zuřila, ale většinou šlo všechno hladce. Proč? Protože jsem měla dost CC na to, abych vyvážila Cassandru a její "tankování". Za válečníka jsem tankovala já a opět šlo vše hladce. Teď se můžu jen bezmocně koukat, jak to ta **** lamí a začínám jí těžce nenávidět.

Takže pokud máte základní pud sebezáchovy a nemáte akutní potřebu ovládat všechny společníky jako maniak... buďte mág nebo tank war. Všechno bude krásný a plný motýlků. Nechte roguny sebevrahům.

----------------------------------------------
Poznámka pod čarou: hraju na nightmara, jako před tím. Jo, s mágem jsem taky občas zuřila. Jenže to jsem zuřila proti velkejm skupinám nepřátel 4 levely nade mnou, to bylo dobrovolný zuření. Nikdy mě nenapadlo, že bych mohla zuřit proti nepřátelům na stejnym levelu.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #171 kdy: Únor 14, 2015, 17:23:41 »

Tak, moje roguna úspěšně odstřílela trebuchety... nebejt Solase a jeho kouzel, tak nebyla žádná šance. 10lv, t2 hadry, zbrojila jsem na to víc jak na finální misi. Ale dokázala jsem to. Solas to dokázal. 3x hurá.

Tímto bych ráda poděkovala mým zachráncům, kouzlům Static Cage a Ice Mine. Bež vás bysme tu nebyli, děkuji.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #172 kdy: Únor 17, 2015, 14:16:26 »

Wahuuuuuu! Já zabíjím! Na šestnáctym levelu jsem našla t3 masterwork plánek na luk, vrazila jsem tam nějakej ten "bonusovej" slot co dává 4x "hidden blades" při zásahu a je ze mě zabijáckej kulomet! Já... já už dokážu zabíjet i démony! Auuuu.

Strašný. Z neschopnýho mamlase co nezabije ani veverku je 1hit KO vrahoun. Otázka je: stálo to za to? To utrpení, který jsem musela přežít? Když na 16lv jde ta hra dohrát? Neni lepší hrát za mága a v klídečku si všechno vyřešit?

JE.

Ale teď, když je ze mě zabiják, si to alespoň užiju.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #173 kdy: Únor 19, 2015, 16:11:45 »

Ok, tak neužiju. Při použití focus ability padám do textury. Stejně dávám relativně solidní damage, ale neni to ono. Trvá mi dýl než minutu, než zabiju draka. Děs a hrůza.  Musim si stále dávat pozor kde stojim, pokud udělám blbej krok a nebo přistanu saltem vejš než jsem vyskočila... au au. No, snad to někdo opraví. Ale je to legrace, spamovat salta a smažit velký nepřátele. Hop hop hop. Když nepoužívám focus, no :-D. Jinak je to hop hoppppppp hhhhooooo ppphhhh ppppppp ooooooopppppp.

A na závěr tečka, takhle assassini zabíjej draky: https://www.youtube.com/watch?v=OmLLGTmEACQ

Silnější drak už ve hře neni... obecně silnější cokoliv už ve hře neni. A nespadl do textury, protože nemá focus abilitu :-D. Tak příště už budu vědět, kam se specializovat. Pokud budu ochotná hrát za rogunu. Je fakt, že má citelně lepší hadry než já :-D. To se mu to střílí. Sakra, kdybych se mohla jednoduše zapřít za zeď a dělat salta... to by lítala damage. Ne že musim stále popocházet a dívat se za sebe, a vyprchá mi buff :-D.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #174 kdy: Únor 20, 2015, 18:09:48 »

Dneska jsem (na oslavu zabití všech draků, což mi opět nedalo achiev) všechny převlíkla do bílý s občasnym nádechem oranžový (dračí kůže/kosti/křídelní blány :-D) a dělala fotky. Dokonce jsem povolala i věrnýho (bílo oranžovýho) koně, aby pózoval s námi. Bohužel Dorian stále bojkotoval mojí snahu a točil se zády. Zajímavý, že kůň je naopak celkem fotogenickej a občas mám pocit, že úmyslně pózuje :-D.

Každopádně všichni maj na zbroji 5 guard on hit ench, ani se neptejte, jak dlouho mi to trvalo :-D. Teď ještě ucraftim mágský zbraně, a jde se... na ples. Máme zas trošku nadlevel, bude to overkill jako hovado :-D, ale což.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #175 kdy: Únor 24, 2015, 22:51:41 »

Kdepak.. ty ptááááčku  hníízdo mááááš...

Inquisitor Popelka ujíždí na Juráškovi...
http://i1303.photobucket.com/albums/ag157/IRaziel/ScreenshotWin32_1404_Final_zpspvexzgdo.png

Ale prin... Lord Dorian je mu v patách.
http://i1303.photobucket.com/albums/ag157/IRaziel/ScreenshotWin32_1424_Final_zps8j0c1qwm.png

Jak to dopadne? Chytí lord Dorian popelku? Vezmou se? To se, milé děti, ve hře nedozvíme.

(A jakkoliv se to z těch fotek nezdá, fakt jedou po jedný cestě, Dorian je jen o fous zpátky, nejedou opačně :-D.)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #176 kdy: Únor 25, 2015, 06:23:25 »

Sakriš, tohle mě pronásledovat, tak toho koně strhám :D
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #177 kdy: Únor 25, 2015, 15:14:29 »

Co jsi tím chtěl říct, hmmm? :-D Hmmmm? Noo?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #178 kdy: Únor 25, 2015, 17:01:24 »

Cože jsem to? Jo, no jo, jasně, ten Solas ... už vím koho mi připomíná, to je Nicolas Cage po liftingu :D
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #179 kdy: Únor 25, 2015, 17:10:33 »

Solas? Ale jo, nejsi první, kdo to říká. Pak tu ještě běhá nosferatu a lord Voldemort.

Ale co jsi to chtěl říct o Dorianovi, hmmmm? Hmm? Já se nedám odbýt! Máš u mě vroubek.
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 39