Začala jsem hrát novou hru za archera/rogunu (wara a mága už mám, tak do třetice, že). NEDOPORUČUJU. Luk dělá "tweet tweet" zvuk, damage je... poněkud nízká, nemám žádný vyřazení, žádnou možnost jak pomoct tankovi (umělá inteligence je na bodu mrazu, Cassandra nedokáže tankovat ani za zlatý prase)... Prostě problém. Jo, časem ta postava nějakou damage dávat bude. Jenže to je časem, ne teď. Mág byl pohodlnej od začátku.
Možná teď někdo koukne do lučištnickejch talentů a namítne, že mám uspávání nepřátel... a mě chytne strašlivej amok a budu deset minut tlouct hlavou o zeď. Ano, mám uspávání nepřátel, ale to se zruší, pokud nepřítel dostane jen jednu jedinou ránu. A on tu ránu dostane. Vždycky jí dostane. Někdo ho trefí plošňákem, nebo do něj prostě střelí, jako vždy.
S mágem jsem dávala na nightmara skupiny nepřátel 4-6 levelů nade mnou. Vytřela jsem podlahu skoro se všim. Dala jsem takovou tu misi proti templářům (jak se tam střílí z trebuchetů) na sedmym levelu a zbylo mi šest poťáků. Občas jsem zuřila, ale většinou šlo všechno hladce. Proč? Protože jsem měla dost CC na to, abych vyvážila Cassandru a její "tankování". Za válečníka jsem tankovala já a opět šlo vše hladce. Teď se můžu jen bezmocně koukat, jak to ta **** lamí a začínám jí těžce nenávidět.
Takže pokud máte základní pud sebezáchovy a nemáte akutní potřebu ovládat všechny společníky jako maniak... buďte mág nebo tank war. Všechno bude krásný a plný motýlků. Nechte roguny sebevrahům.
----------------------------------------------
Poznámka pod čarou: hraju na nightmara, jako před tím. Jo, s mágem jsem taky občas zuřila. Jenže to jsem zuřila proti velkejm skupinám nepřátel 4 levely nade mnou, to bylo dobrovolný zuření. Nikdy mě nenapadlo, že bych mohla zuřit proti nepřátelům na stejnym levelu.