Savy prej kompatibilní nejsou, každopádně až budu doma, zkusim ten patch zvrátit. Je to škoda, některý věci v tom patchi vypadaly jako zlepšení a do budoucna by se mi líbily opravený některý bugy, každopádně ta hra byla funkční bez něj, takže se ho za každou cenu zbavim.
Hrát hru jako slide-show s čas zpomalujícíma efektama neni moje hobby. Radši mírně zbugovaná absolutní plynulost.
Fakt je, že bych docela ráda, kdyby nějakej patch tu hru trošku ztížil. Tanci dostávaj 1 damage, warové oneshotujou všechno kolem, roguny oneshotujou i draky/bosse, mágové si nemůžou ani uprdnout, aniž by vyřadili alespoň polovinu bojiště... Pokud má člověk alespoň vzdálenou představu o tom, co dělá, tak se může při boji dloubat v nose. Vážně, na hard by nemělo bejt možný zválcovat bandu mobek 3-4 levely nade mnou, aniž bych použila jakoukoliv taktiku. (A když říkám zválcovat, tak myslim zválcovat. Žádný poťáky, neoptimalizovaná parta, relativně špatný vybavení, NPCčka s vlastní vůlí prakticky bez mýho zásahu...)
Ať si říkaj, co chtěj, dvojka byla těžší. BioWare opět zapomněl, že stackující procentuální bonusy jsou problém.
Měli to s odolností tanků vyřešit podobně, jako to má wowko. Prostě max armor 75% a nad to ani ťuk. Snížení damage štítem nestackující s armorem. Strop na damage/rychlost útoku, nebo vymyslet jiný ability. Celkově snížit procenta. Snížit maxima s větší obtížností. Míň absurdní bonusy na vybavení.
Lidi, co si na fóru stěžujou, že hra je na nejlehčí příliž těžká... maj pravděpodobně nějakou retardaci, nebo tak něco. NPCčka to na normal dávaj samy. A to jsou tentokrát velmi hloupý NPCčka. (Jo, ze začátku se to může zdát těžký, když to člověk nezná a má k dispozici dvě ability. Ale později ne.)
...
Samozřejmě miliarda editů, protože když člověk píše v práci, tak to prostě naráz nevydáví :-D.
...
A pokračuju :-D.
Všechny ty boje vypadaly tak těžký, když to ovládali developeři ve videích :-D. Oni dokonce dokázali umřít! Jak? Jak se jim to povedlo? Ty mobky se štítem, co blokujou všechny frontální útoky vypadaly tak těžký... zdálo se, že se člověk musí snažit, aby na ně zaútočil zezadu... Prdlačku. Než se otočí, tak ho zamrazim, střílim, hodim pod něj mrazicí minu, střílim, paralizuju, střílim, nevykreje nic, můj mág si ho podá.
Terror démoni? Frajersky se podhrabávaj a skáčou na ranged lidi, zdá se to bejt strašlivá sviňárna, vypadaj nebezpečný... Zas nic. Stojim na mině, jak na mě vyskočí, buď se zamrazí, nebo ho to zabije, podle použitý miny. Nemá šanci.
Ti parchanti, co se pokaždé teleportujou od meleeček můžou bejt nebezpečný... pokud člověk nemá v partě tři ranged, že jo... Usmažim je jako nic.
Draci... přijde mi, že čim míň se snažim, tim míň nebezpečný jsou.
...
Jinak boje s démonama u rifty nejsou nijak povinný, mágové hoděj párkrát dispell, templář se přidá, inqusitor může přidat tu svou speciální abilitu... a najednou tam žádný démoni nejsou :-D. Jistě, je to bez expů za boj, ale s tim, jakej je všude res mobek, je expů dostatek :-D.
...
Co mě potěšilo je fakt, že nemusim tahat rogunu (jo, jsou OP, ale já je nemám ráda). Solas umí otvírat zamčený dveře,