Ono už nebylo co tajit

Richmonda zrovna napadne jeden jediný web a zrovna se trefí

Čekal jsem, že to bude trvat přinejmenším několik měsíců, proto jsem ani nepospíchal s počitadlem, které by první objevitele odhalilo.
Pokud jde o socializační prvek, tak já ten projekt měl z počátku v hlavě jen jako databázi bez možnosti interakce ve formě diskuse apod. Popřípadě bych tomu udělal jen jedno centrální diskusní místo ve formě klasického fóra. Další alternativou byla inspirace v RPGHry.cz a nasazení redakčního systému. To jsou věci, které si musím ještě důkladně promyslet.
Obsahově bych chtěl jít cestou crpg obecně, ani Runetekovi dungeony.cz nebyly jen o dungeonech. Akorát bych tomu chtěl přidat další vrstvu v podobě dobových informací ze zaniklých webů atd. Zkrátka aby to nebyla jen suchá data, ale aby to ani nepřerůstalo v podobu fanwebu pro daný titul. Původní dungeony.cz a rpghry.cz jsou sice mrtvé, ale pořád jsou tu oldgames.sk. Proto bych z počátku spíš vyšel ze svého seznamu novodobých krokovacích dungeonů a probral nejprve je.
V neposlední řadě je klíčové, jestli se do toho vrhnu sám nebo se mi podaří zapojit komunitu

Pak by samozřejmě použití redakčního systému bylo na místě. Na druhou stranu nechci nikoho odnikud "stahovat", tohle bude protě další web, který bude mít tendenci tříštit už tak prořídlou komunitu. To byl další důvod, proč jsem nad jeho založením váhal a proč jsem to chtěl vést jako pouhou databázi.
Pořád je velká šance, že to po pár testech zase odpískám.