Ještě to vlepím sem:
Dovolím si sem vpástnout příspěvek k Databaze-her.cz (DH) a předem upozorním mladší osazenstvo, že si asi nebudu brát servítky, takže prosím, čtete to na vlastní nebezpečí 32 dní myslím na druhou šanci bohatě stačilo. Jak vidno, ono nestačí, když si hledím svého. Dřív nebo později prostě nějaký blbec přijde a paradoxně vás ten blbec má mezi oblíbenými pisateli ... no, tomu já tedy říkám ironie Mám pocit, že na DH si léčí čím dále více lidí nějaké komplexy a to mě opravdu nebaví. Nicméně já to vezmu postupně.
Předně bych chtěl poděkovat Flashovi a Ringovi za zastání a morální podporu v tom podivném sporu. Já jsem v první chvíli netušil, o co tu přesně jde, ale den poté už mi došly i ty drobné souvislosti. Setřením Jaba jsem asi roztočil sled událostí, který vedl k tomu, že si určitá skupinka lidí šla vylít vztek jinam. Protože jak jinak si vysvětlit nepokryté napadnutí Ringa v podání Tulareanuse? O co zajímavější bylo zjištění, že tenhle kašpar je zároveň moderátor.
Je zřejmé, že nebýt Jabův kamarád je asi na DH nemyslitelné, ale já opravdu nebudu předstírat sympatie k lidem, kterými léta pohrdám. Ten smysl útoků je zřejmý a mě to opravdu nebaví. Je vidět, že na DH vás prostě nenechaní ani tehdy, když si nikoho nevšímáte. 50% mých příspěvků bylo hned zčásti překrouceno a to přátelé není žádná náhoda. Naštěstí po tom sporu na mě zase řada lidí přestala reagovat Rozhodně nechci svou přítomností u některých vyvolat shizofrenii, protože je mi jasné, že ty vzájemné vztahy na DH jsou komplikované a mohl bych nechtěně někoho tlačit do pozice, ve které by rozhodně být nechtěl.
Mě to za ty dohady nestojí, já bez DH žít dokážu, takže jsem se ve finále rozhodl opět stáhnout. Tohle opravdu nemá smysl.