Ano, byl to výpadek paměti a pořádný

Pořád jsem tak nějak bloudil kolem toho jednoho bodu a přemýšlel, jestli jsem vůbec výškově správně. Jediné vysvětlení totiž bylo, že bod na mapě ukazuje sice správně, ale ve skutečnosti jde o budovu na nižší výškové úrovni, než jsem. Ostatně jsem si myslel, že bych se měl vrátit zpět do lázní, jenomže mě vypadlo, kde jsou ...

Na druhou stranu bych bez toho neobjevil jinou věc. Vedle minimapy je takový nenápadný ukazatel, který ukazuje, kolik kroků jsem od zadaného cíle. A krom toho zobrazuje právě i informaci, jestli mám jít o úroveň výš nebo níž

Ve skutečnosti jsem totiž chodil nad lázněmi

Jakmile mě Dijkstra poslal za Rochem, tak už se mi rozsvítilo. Zkurvysyna Juniora jsem pořešil (tentokrát jsem ho zabil) a šel pro Radovida zjistit informace o Filippě. Se svým level 16 jsem tak plnil úkol pro level 12. Takže teprve nyní je přede mnou novigradské finále v hlavní lince. Akorát si musím uhlídat ten vedlejšák s Triss, protože se mu začínám levelem vzdalovat.
Začínám to čím dál víc považovat za pakárnu, protože opravdu dělám minimum věcí mimo a stejně mě ta hra napaří porci zkušeností a pořád mě prostě levelováním vede. Přemýšlím nad tím, jak o tom někdo někde napsal, že Zaklínač 3 redefinoval žánr a pomalu s tím začínám souhlasit. Máme tu tradiční RPG, pak tu máme akční RPG a pak je tu Zaklínač 3

Doufám, že je to slepá větev vývoje. Ale zpět, tohle už jsme tu několikrát probírali, akorát si to člověk musí nechat nejprve rozležet v hlavě, aby to lépe vstřebal.
Nepříjemné je ovšem ještě něco jiného - datadisk vychází až 13. října! Atakuju hranici 40 herních hodin a přede mnou jich už o moc víc není. Vzhledem ke krátkosti příběhové linky na Skellige jsem za chvilku na Kaer Morhen. Přepočteno na reálný čas to výchází už na tento víkend. Přemýšlím, kde jsem se při té první rozehrávce tak flákal. Nějak mi to plánování nevyšlo

I když, docela rád bych si poskládal nějaký set, abych si ho užil už teď, takže nějaká ta odbočka ještě bude.
Uvažuju stále i nad tím Gwintem, ale jak jsem dneska prohlíželvedlejší úkoly, sem tam jsem měl splnit nějaký zápas a pokrok v ději mi to znemožnil, takže jsou to nyní nesplněné body. Obávám se totiž toho, jestli se do turnaje nebudu už pouštět zbytečně?