Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 18:33:05
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11

Autor Téma: Lords of Xulima  (Přečteno 84579 krát)

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Lords of Xulima
« Odpověď #60 kdy: Prosinec 30, 2014, 01:03:20 »

Od včerejška jsem se nějak nedostal k dopsání poznámek, neb jsem část času něco ověřoval a část pak hrál. Hra opravdu nebude open-world. Takže ...

K průchodu do Rasmury je potřeba artefakt Light of Alnaet z Tower of Time ve Varaskelu. Když na to kouknu zpětně, tak i průchod do Varaskelu asi nebyl náhoda, protože kousek od Ulnalum Guardiana se mi rozžehl artefakt Hammer of Kersket z Tower of Resilience v Cunavarnu. Předpokládám, že dřív by porazit nešel.

Nicméně z Varaskelu jsem odešel do Nagiry a krom vypálené vesnice a Ovengelovo věže tu nikam nejde jít. Ovengel je navíc silný mág, takže se nedá ani přiblížit k jeho hradu. Zkusil jsem tu pobíhat alespoň po cestách, dokud nepřestala náhodná setkání. Ovšem body za vyčištění žádné, takže jsem usoudil, že sem povede ještě jiná cesta. Cestou zpět jsem to vzal ještě do Karragy a na levelu 23 sundal ty dva Yotum Adult :D Po Varaskelu mi to přišlo nakonec nějaké jednodušší, ale ono i těch pár levelů udělá divy (útočný bonus, level pomocníků apod.).

Zbyla nakonec opravdu jediná cesta a to do Rasmury. Napadlo mě kouknout na amulet a ten už teď radil cestu do Devonie (kam se jde právě přes Rasmuru), což mě akorát utvrdilo v domněnce, že odtud se právě dostanu na "správnou" stranu Nagiry. Jak už jsem psal, cesta do Rasmury byla díky artefaktu volná a strávil jsem tu hezkou řádku hodin. Nebezpečné oblasti jsou tu 4, což stálo asi největší čas. Pak čarodějnice Wendofel, která mi dala docela zabrat, neb je dost odolná, takže jsem jí neměl jak účinně zranit. Ale padla :) Nakonec ještě celkem lineární Mausoleum of Queen Verinhen.

Postavy jsem držel na levelu 24 (Gaulen 25) a bylo to celkem v pohodě. Největší problém mi dělaly paradoxně nejslabší potvory - krysy :) V bažinách žije swamp rat, což je prima potvora. Celou dobu jsem si u bojů jaksi nevšiml, že negativní efekty se načítají, takže když mi postavu kousnutím otrávila za 29 jedu/kolo, tak jsem si říkal, že to je v pohodě. Jenomže krysy mají vyšší rychlost a za chvilku kousla tu postavu ještě jednou a rázem to bylo 58 jedu/kolo. No a když jsem to nestíhal rušit, tak jsem se v pohodě dostal na hodnoty okolo 180 jedu/kolo a to slabší postava neustojí. Vosy už mě třeba v tuhle chvíli prakticky netrápily, protože ty už v boji tolik nemíjím.

Vesnice v Rasmuře má jednu zajímavost - není tu kněz. Ale jinak je tu vše a standardní pětice úkolů, z nichž 4 se týkají přímo oblasti. V bažinách lze narazit na nejstarší Odendro, z kterého vypadne semínko. Tipuju, že je to dar pro Altar of Febret ve Velegarnu.

Po tom všem jsem zkusil nakouknout do Devonie a zastavil se u hlídky před hradem. Bylo to podobné jako u hradu v Karraze. Tentokrát jsem ovšem k hlídkám došel a chtěl zkusit boj - nepustilo mě to. Jen mi to napsalo, že jsem se postavil 100 lučištníkům a stačil jich 30 zabít, než jsem padl mrtev :) A opět, podobně předpokládám, že to nešlo nakonec ani u Khornila a do těch hradů se opravdu musí obklikou.

Zkusil jsem ještě schválně, jak moc jsem v Rasmuře polevelil a ukázalo se, že můžu v pohodě dotrénovat na level 28, tedy prakticky 4 levely. Tím pádem se u některých dovedností dostávám na level 30 a začínám pomalu uvažovat, na jakém levelu postav budu hru asi končit. Ovšem levelování si už nechám na ráno, poněvadž budu muset nakoupit i skillpointy.

4petstr: Záleží, jak máš na věci štěstí. Nejsem si jistý, že umístění předmětů je pevně dané, ale palice jsem našel až v hradu. Jinak u mě je to bída, lepší kousky nacházím velmi pozvolna. U zbraní záleží i na materiálu, takže ty první obouručky jsem ani nevyužíval (postih na útočný bonus).
IP zaznamenána
This is the end ...

petstr

• Host
Lords of Xulima
« Odpověď #61 kdy: Prosinec 30, 2014, 09:59:12 »

4lordgraa: dík, mám jen obyč verzi, tak se musím obejít bez něj.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Lords of Xulima
« Odpověď #62 kdy: Prosinec 30, 2014, 10:48:19 »

Bez amuletu se dá obejít. V současné chvíli mám přes 200k zlatých, takže ty skillpointy z amuletu jsou jen takový bonus. To ostatní jsem taky ještě nevyužil. Z počátku byla dobrá ta jeho vlastnost upozorňovat na blížící se přepadovku pekelných psů, takže se na to dalo případně připravit. Nyní už žádné nebezpečí nepředstavujou, akorát se navyšuje jejich počet na bojišti.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Lords of Xulima
« Odpověď #63 kdy: Prosinec 31, 2014, 23:53:51 »

Po včerejšku jsem se k tomu nemohl nějak přes ty Silvestrovské přípravy dostat, takže jsem začal až navečer. Dle plánu jsem se dal do upgrade postav, což mě nakonec stálo 104 tisíc zlatých za skillpointy. No, sice dost, ale za chvilku jsem měl 50k zpátky. Teď už by to nemělo být tak šílené, protože jsem v několika klíčových dovednostech došel maxima a můžu se tak zaměřit na něco jiného.

Pokud byla Rasmura zajímavá, tak Devonie je ještě zajímavější. Jaksi intuitivně jsem hrad obešel a narazil na brloh šelem ... co jiného to může být, než-li alternativní vstup do hradu? Na první pohled to vypadalo rozsáhle, ale nakonec je to klasika dost lineární. Navíc v hrad a v jeskyních nejsou prakticky pasti, jedinou výzvou jsou tak zdejší hlídky. Do trůnní místnosti bych se dostal moc rychle, tak jsem to nejprve pročistil od náhodných setkání - bylo jich celkem 10 a vyneslo to 6900 zkušeností za vyčištění (těch 10 bojů ani nepočítám, jeden vyšel průměrně na 2500 zkušeností, což se určitě vyplatí absolvovat).

Princ Darthenos byl poněkud šílený, takže rozhovor tomu odpovídal. Po chvilce nastal boj a mě se podařilo mu uštědřit 4 kritičáky za sebou, takže za chvilku bylo po boji (zdraví mu kleslo na 2/3). Kupodivu není tak silný (ovšem odolný ano), což je v rozporu s tím, co jsem zkusil na nádvoří (naběhl jsem do hlídek i ze směru hradu a opět nevyhrál :D). Po jeho smrti jsem získal klíč k chrámu Raznet a přístup do vesnice v Devonii. Původně jsem chtěl jen projít do Nagiry, ale takhle je to asi správně.

Jediné, na co jsem ještě nepřišel, je uzamčená mříž v hradu ... jaksi netuším odpověď na otázku. To už nechám na zítřek.

Ve vesnici je i lodní přístav, což jaksi naznačuje, že bude možné i cestování po moři ;) Každopádně nejprve klasicky pročistím oblast a pak se uvidí, co dál.

Edit: Jen když jsem načal ty dovednosti. Zkusil jsem porovnat některé dovednosti u sebe proti seznamu z oficiální příručky a nesedí mi např. investice skillpointů. Moc z toho nadšený nejsem, protože jsem tomu seznamu celkem důvěřoval, ale holt chybka se do toho asi vývojářům vloudila. Tu svou šestici zkusím opravit, ale u ostatních povolání holt výhledově.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Lords of Xulima
« Odpověď #64 kdy: Leden 01, 2015, 17:07:56 »

Tak jsem se dostal na 80 hodin herní doby. Sice to pro dnešek ještě není konec, ale raději to sesumarizuju nyní.

Nejprve k těm dovednostem. Našel jsem už i nepoměr mezi dosaženým levelem a otevřením zkušenosti. Nicméně u investice skillpointů jsem si všiml jednoho. Když jsem bojovníkovi otevíral Powerful Strike, tak to po mě chtělo 3 body. Ovšem při dalším levelupu už to chtělo správně jen body 2. Je možné, že dovednost bere za naučení vždy jeden bod navíc.

V Devonii jsem se z vesnice vydal obhlížet zdejší rozvaliny. Místy jsou tu dost tuhé hlídky démonů, ale řady bodů lze dosáhnout i z jiného směru, kde je to lehčí. Nicméně jsem polevelil a nakonec při levelu 32 prošel vše. V rozvalinách jsou sloupy s nápisy, podle písmenek bych tipl, že to pomocí světových stran popisuje nějaký směr. Zatím mi není jasné, k čemu to je. V rozvalinach jsem našel i zajímavý svitek, který mi odpověděl na heslo ke lví hlavě v hradu:

Spoiler: ukázat
Svitek popisuje dvě slova - NORGOL a Kan. Pisatel si nebyl úplně jistý jménem vůdce banditů a naznačuje, že to může být klidně i složenina těchto dvou slov. Správné heslo je tedy NORGOLKan (na velikosti písmen nezáleží).

Původně jsem ráno skoro hodinu bloumal po hradu (vyčistil si přitom všechna setkání - oni totiž jsou jedny v hradu a jedny v průchodu, což mi včera nedošlo, takže jsem byl překvapen "novými" hlídkami). Zkoušel jsem různá jména, prohlížel screeny rozhovorů, hledal po městě a už jsem to chtěl i vzdát a podívat se. Vůbec mi to nedávalo žádný smysl. Pak jsem to hodil za hlavu, že to nechám být a třeba se nakonec řešení přeci jen najde a taky našlo :) Je to hrozný pokušení, když člověk ví, že to klidně může na netu najít :D

Ovšem mříž jsem otevřel a dál se stejnak nehnul. Jak už jsem psal včera, vosy už mi problém nedělají, nakonec i ti pavouci jdou přežít, ale banditi začínají být pro změnu čím dál tužší. Zatím jsem neobjevil univerzální strategii. Obecně, boje jsou v Devonii tužší, takže dost často je to jeden boj a pak odpočinek kvůli regeneraci many, případně doběhnu do vesnice. Z pevných hlídek zůstala jen patrola u Temple of Valvet, která se hlásí jako impossible (vysokoleveloví démoni). Takže kvůli tomu mi asi nepůjde čištění oblasti splnit ještě zcela.

Musím zmínit, že v polovině času jsem využil možnosti projít přes Vilak do Nagiry. Dostal jsem se až k Ovengelovo hradu a otevřel cestovní portál. Jsem rád, že nemusím přes Vilak znovu, protože i tak jsem měl co dělat to doběhnout. Zdejší klima bere dost zdraví. V Nagiře jsem ovšem nějak nezjistil, jak se dostat k čarodějnici. Na druhou stranu je to zatím jedno, ještě mi zbývá mausoleum v Devonii, vrátit se do Rasmury do Temple of Raznet a pak třeba dodělat ten devonský hrad a zjistit, kam a za jakých podmínek jezdí loď z přístavu.

Věc, na kterou se určitě netěším, je opět prohlídka inventáře. Zase jsem přetížený a už jsem nejspíše našel i lepší vybavení - tedy vyjma zbraní, u těch je to bída.
IP zaznamenána
This is the end ...

petstr

• Host
Lords of Xulima
« Odpověď #65 kdy: Leden 01, 2015, 20:40:02 »

Jen potvrzuji, že na naučení nové dovednosti je potřeba o 1 bodík víc než pak na navyšování.
IP zaznamenána

lordgraa

• Host
Lords of Xulima
« Odpověď #66 kdy: Leden 01, 2015, 22:44:00 »

Když už jsme u těch náhodných setkaní a jejich "čištění" - asi jsi to tu už psal Elemire, ale já si toho všiml až teď - ten semafor, který se barví dle blízkého nebezpečí rovněž udává počet náhodných setkání v okolí. Ale je to takové +-, v jedné lokaci bylo "few" a po 3 bojích bylo vyčištěno a v jiné "few" znamenalo 6 bojů.

Jinak jsem až teď zjistil, že lze kouzla sesílat i na zadní lajnu :D jak mi tam nešla ikonka s kouzlem, tak jsem myslel že i mágové musí "vytáhnout" střelce vpřed... a ono prd, stačí jen dobře mířit myší :D

Člověk se pořád učí :)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Lords of Xulima
« Odpověď #67 kdy: Leden 02, 2015, 00:27:17 »

4petstr: Díky. Při levelingu jsem taky ještě koukal, jak se to dál vyvíjí.

4lorgraa: Shodou okolností jsem na to taky koukal :) Původně jsem si myslel, že to ukazuje jen přítomnost monster v okolí (toho popisku jsem si nevšiml). Včera jsem pročišťoval Devonii a nějak mi uniklo, že jsou v ní celkem 3 nebezpečné oblasti. Cestu už jsem měl hotovou a u ruin mi to probliklo, tak mě to docela zaujalo. Ale tomu množství taky nerozumím. Zhruba jsem si pamatoval, kde jsem už toho kolik zabil, ale je to jak říkáš - few byly 3, ale i 6. Ono to bude bráno asi z celkového počtu možných setkání.

Kouzlit do zadní řady lze, takhle právě sundavám střelce (hlavně ty mrazivé a ohnivé kostlivce, nebo šamany askaranů). Problém mám akorát s pravou polovinou, protože mám zobrazený podrobný výpis bitvy, tak mi občas ruka ujede a trefím potvoru v přední řadě.

Jinak do Vilaku jsem se nakonec ještě jednou vrátil. Poslední čarodějnice (Vilowia) má totiž extra "vchod" přes Vilak. Jenomže velká mapa zkresluje, tak jsem se v jednu chvíli ocitl u nějakého démonského bosse (začínal od T ... mám pocit, že je to i úkol). Jenomže jsem tam dorazil polomrtvý, tak z toho nic nebylo (nechal mě odejít). Trochu při průchodu fungovalo dojít k pevné hlídce a v boji se doléčit. Pak zas k další hlídce atd. Ale je to naprd. Za zmínku ovšem stojí, že divine magic je ve Vilaku nějaká silnější.

Pokud se tedy rozhodnete k Vilowii dojít, doporučuju cestu do Vilaku přes Sorrentii. Nicméně vstup do Nagiry směrem k chatě hlídají 2 silní démoni a v chatě samotné je pak Cursed Earth Guardian. A když už přes to všechno projdete, tak Vilowia je ještě o fous tušší, než Wendofel z Rasmury.

Nakonec jsem ještě dokončil Temple of Raznet, oproti předchozímu pobíhání docela relaxace. Jen taky dokončit náhodná setkání a zbyde už jen mausoleum a věž v Devonii a pak si snad budu moci troufnout i na vůdce banditů (už jsem level 35). U Summonera jsem začal cvičit heralda od Taliet, tak jsem zvědav, jak užitečný v budoucnu bude.
IP zaznamenána
This is the end ...

petstr

• Host
Lords of Xulima
« Odpověď #68 kdy: Leden 02, 2015, 13:27:17 »

Heralda od Taliet mám na cca 7 levelu a už se naučil blizzard. Společně s blizzardem od mága dokáží celkem rychle vyčistit bojiště od středně silných potvor ( bráno vůči mě :-) ). Vosy si ani nečuchnou. teda čuchnou, ale jen jednou :-)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Lords of Xulima
« Odpověď #69 kdy: Leden 02, 2015, 23:13:59 »

Mám ho asi na podobném levelu a tuším, že mám i skillbook, kterým to můžu rovnou navýšit. Spíš ale čekám, párkrát jsem ho zkusil použít a v téhle části hry je asi ještě moc slabý.

Dneska mi tedy hezký kus dne zabrala tvorba map, ale prošel jsem nakonec i vše, co jsem chtěl. Vůdce zlodějů byl opravdu prima. Už jsem to chtěl vzdát, když mě napadla klasická spásná myšlenka - sundat ho prvního :D  Jinak jsem musel nakoupit dost lektvarů proti krvácení, protože to jsem svého klerika nenaučil a tady je to více než potřeba. I tak mi ale klerik pomáhal jen 3-4 kola, pak mi ho sundali. Ovšem jakmile jsem se dostal do rytmu a vůdce padl, tak už to byla pohoda.

Mausoleum snad ani nestojí za řeč a Tower of Rage byla taky pohodová. Puzzle se sochama by šlo vyřešit i bez nápovědy z lebek, ale to byl asi i účel. Tower Sentinel nebyl ani nijak tuhý, jen měl více životů, než ti před ním (což bude asi standard). Na druhou stranu, když vemu, kolik mi každá mapa při tvorbě zabere času a kolik se tam toho nakonec najde, tak bych zas nechtěl, aby to vypadalo, že to teď zjednodušuju :) Pořád je to o průzkumu a vycvičených dovednostech - nedělám si iluze, že jsem v některých dungeonech nic neminul.

Na jednu stranu si říkám, že hra se opravdu 19. levelem zlomila, ale na druhou stranu tu vždy něco dokáže překvapit. Každopádně Devonie je hezky zpracovaná a pořád jsem ještě nepořešil smysl nápisů v ruinách a loď. Nejprve bych chtěl dořešit posledního prince a poslední komplexní oblast - Nagiru. Navíc od Devonie nemám pocit, že mě hra někam sama tlačí. V podstatě jsem měl možnost jít místo Darthenose zabít nejprve Ovengela. Těžko říci, jak daleko od konce jsem. No, asi půjdu ještě za Ovengelem, ať mám jasno :)
IP zaznamenána
This is the end ...

lordgraa

• Host
Lords of Xulima
« Odpověď #70 kdy: Leden 03, 2015, 00:14:54 »

Já jsem za Ovengelem šel nejdřív a... no, nechej se překvapit :o)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Lords of Xulima
« Odpověď #71 kdy: Leden 03, 2015, 00:43:57 »

Mám ho za sebou :)

Opravdu to tedy bylo záměnné, navíc Tower of Vision je zničená. Každopádně mi pověděl asi nejvíce. O jeho šílenství už mluvila Vilowia, ale takhle to nabralo docela zajímavý kurz. Dostal jsem se ke klasickému dilematu, činiti dobro na úkor haldy mrtvých :D Znám důvod pádu princů, který je velmi podobný zradě titánů. Akorát mi není jasné, jak to souvisí se mnou jako Gaulenem a Rodinií ... Ráno mě tedy čeká ještě Golotův chrám a pak nejspíše cesta lodí ;)
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Lords of Xulima
« Odpověď #72 kdy: Leden 04, 2015, 13:54:03 »

Před chvilkou jsem dokončil popisky k další sadě map. Steam ukazuje 99 hodin, takže se blížím k té pověstné hranici hry 100+ :) I kdybych odpočetl hodiny, které jsem strávil poznámkami, tak věřím, že mám před sebou ještě dost hodin, abych tu stovku překonal i na čistý herní čas.

Po vyčištění Temple of Golot se mi příběh zas o kus posunul a vyrazil jsem znovu k lodi do Devonie (začíná honba za titány). Teď už je mi jasné, k čemu jsou ty popisky na kamenných podstavcích v ruinách - jsou to souřadnice pro kompas. Mimochodem, když už jsem popsal jednoduchost některých puzzle, tak zrovna v chrámu Golota jsem narazil na klasický problém. Tyhle typy hádánek mi v angličtině dělají problém obecně, takže chvilku trvalo, než jsem dal dohromady, cože to po mě chce ;) ... ne že by mi to i po vyřešení přišlo nějak logické, ale budiž :D

Cvičmo jsem vyrazil dle amuletu Eye of Taliet za Nifontem. Má sice více zdraví, ale hodně mi to připomínalo souboj s Earth Guardianem. Titán ze sebe umí odčarovat i nějaký ten negativní efekt, ale neléčí se, takže po nějaké chvíli padl.

Cestování lodí jsem hned využil a zkusil všechny vyčtené navigace. Krom jednoho ostrova jsem objevil vše (předpokládám, že poslední souřadnice hlídá ta silná skupinka démonů na severu Devonie). Na Kurukilu jsem vyčistil posledni mausoleum a získal další achievment. Na Alkuendilu jsem si z truhly vybral meč (truhla nabízí jeden předmět z výběru věcí vyrobených z Ulnalum - moc jsem to nezkoumal, ale mám save před, takže příště můžu zkusit popsat blíže, co je v nabídce). Lodí se dá tedy cestovat i dříve, jen je potřeba zaplatit 10000 za loď.

Následovala cesta do Temple of Nalaet a uzavření zdejší studny duší. Herald Yula mi prozradil, jak to vlastně s ním je a proč je titáni poslouchají. Byl tedy docela překvapen, že jsem titána porazil a myslel si, že mě zastaví, jenomže selhal a padl :) V chrámu jsem po vyřešení puzzle získal posvěcenou vodu (The Blessed Water), což patří předpokládám jako dar pro Altar of Nalaet v Nabrosu.

Talisman Golota nyní ukazuje na cestu do Geldry, za titánem Xilionte. Zkusil jsem tam jen vejít (po zkoupení zásob jídla na 8 dní :)). Eye of Taliet mi řekl, že titán je na severozápadě, nicméně ve skutečnosti je na jihozápadě ;) Jen jsem koukl, jak na tom je a hru ukončil. Chci Geldru nejprve zmapovat a kvůli tomu potřebuju hlavně odlehčit inventář, takže bude následovat nudná část s prohlížením předmětů. Levelem postav můžu na 40, ale budu muset dokoupit i pár skillpointů.

Jenom musím ještě zmínit Gaulenovu dovednost Exploration. Čekal jsem od toho asi moc, ale má to jen 5 úrovní, tedy dohled se zvýší jen o 5 polí. Kvůli tomu nemá opravdu smysl předělávat mapy. Nicméně dovednost pastí je dobrá, celkem v pohodě teď zvládám i odstranění pastí 9x9 (mám úroveň tuším 12). Jenom na páčení zámků jsem se vybodl, pořád mi přijde výhodnější truhlu/zámek vylomit.
IP zaznamenána
This is the end ...

lordgraa

• Host
Lords of Xulima
« Odpověď #73 kdy: Leden 04, 2015, 19:22:25 »

Tak Devonia hotová až na poslední Impossible démony, Temple of Raznet též a Tower of Rage rovněž. Šel jsem se podívat do Vilaku a jak jsi psal, že je tam celkem silné ohnivé poškození za průchod, tak na to je třeba mít Orb od Valvet a pak to neguje, což je paráda :)

Jinak kombinace atributu Speed s bleskovým mágem je smrtící - hraje 3-4x za normální kolo a navíc stunuje nepřítele, takže si moc nezahraje (ten nepřítel).

A priest se už konečně dokopal k lepšímu kouzlu proti démonům a nemrtvým, což v Devonii a Vilaku přijde vhod :)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Lords of Xulima
« Odpověď #74 kdy: Leden 04, 2015, 23:34:26 »

Do Tower of Rage jsem šel až po tom, co jsem měl průchod do Nagiry otevřený, nechtělo se mi dělat dungeony jako první. Ve Vilaku jsem zrovna před chvíli skončil, takže o efektu orbu už vím ;) Zůstalo mi tam 5 pevných hlídek + jedna ta samá skupina jako před Temple of Valvet.

Počáteční rozjezd s titány mi přišel podezřele snadný. Xilionte v Geldře měl jen o něco více zdraví, než-li Nifonte. Lepší tu byl souboj s Yotum Adult + Ancient Yotum. Pak jsem dorazil do Pernitie a Kronante se ukázal jako menší oříšek. S trochou trpělivosti a lektvary a by to asi prošlo, ale pokud tohle by bylo o vous, tak co teprve poslední titán? Ono už přituhlo v Temple of Taliet.

Kytky s bonusem ke Speed si zatím schovávám. Jinak tekutiny apod. jsem lil do summonera a klerika. Klerik mi už dosáhl na Mass Regeneration, ale nějak jsem to přehlídl, takže mám 2 levely zpoždění, což doufám nebude fatální :) Rytíř se mi pomalu dere v užitečnosti před barbara a paladin je stále jen do počtu (ta jeho aura má sice něco do sebe, ale na kouzla to samozřejmě neúčinkuje).

Uvidím, jestli zítra přes Kronanteho projdu. Mám takový pocit, že jsem někde vývoj družiny zvoral :D
IP zaznamenána
This is the end ...
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 11