Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 18:24:34
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11

Autor Téma: Lords of Xulima  (Přečteno 84568 krát)

lordgraa

• Host
Lords of Xulima
« Odpověď #45 kdy: Prosinec 22, 2014, 00:24:06 »

Hádanky se generují náhodně, už se o tom hádali i na fórech, čí odpověď je správná :)

Jinak dnes jsem postoupil na 15lvl a začal oblast Karraga (ne hrad). Zatím asi nejlepší oblast na "power leveling" jelikož za zabití jednoho Yotuma (obr s 500HP a plošným útokem) máte 1100 EXP, takže to jde rychle nahoru.

A jedna perlička na závěr: v aréně jsem se probojovával s barbarem bez jediné porážky až do momentu, kdy jsem potkal ledového kostlivce. Ten mě jednou zmrazil a už jsem se nedostal ke slovu :D Tak jsem mu nastrčil mága a pokračoval dál s barbarem a... jedovatá vosa! A byl zas mrtvola :) Teda dost lituji ty grupy, kde nemají kouzelníky.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Lords of Xulima
« Odpověď #46 kdy: Prosinec 22, 2014, 09:45:55 »

Jj, s náhodným generováním hádanek počítám. Napadlo mě to už při tom, když se mi 2x po sobě objevila otázka pro Alnaeta. Akorát jsem si zapomněl psát jejich texty. V mapách to zase upravím a vypíšu pak hádanky jako samostatný článek.

Nemagická grupa má pořád možnost používat svitky, ale nekoukal jsem, jak nákladné to může být. Zvlášť je nekupuju, takže jsem si ani nestihl prohlídnout jejich nabídku u obchodníků.

Do Karragy se taky ještě možná dneska znovu kouknu, ale spíš bych řekl, že cesta by měla směřovat právě nejprve do hradu ... i když, velká mapa ukazuje, že k hradu vede cesta i přes Karragu, takže tam asi taky bude nějaká "zkratka" jako studna v Nabrosu.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Lords of Xulima
« Odpověď #47 kdy: Prosinec 22, 2014, 12:45:25 »

Tower of Resilience je za mnou. Zkoušel jsem si dělat poznámky, ale nějak jsem se v tom zamotal, takže tam budu muset strávit ještě nějaký čas navíc :) Konečně nějaký pořádný kvíz. Když už jsem odhalil potřebné, tak jsem zkusil jméno odhadnout skládáním kombinací, ale nějak jsem se ztratil i v tom - navíc mě mátlo to "+". Tak jsem se šel znovu podívat, co mi to ty lebky říkali a konečně pochopil, o čem ta druhá mluví:

Spoiler: ukázat
Každá z "písmenkových" místností obsahuje jiný počet loučí (N-3, E-5, C-4, Z-1, A-2, H-6). Pořadí písmen ve jménu je od nejsvětlejší po nejtmavší, tedy ZANCEH.

Strážce byl v pohodě, drak ho tak otrávil, že to strážce nerozdýchal :D Tyhle potvory asi budou citlivější na podobné útoky, i klerik ho docela slušně zasáhl kouzlem. Kupodivu jsem ani moc nepřeskakoval kola. Kouzlení mi blokoval, ale vždycky to vyprchalo akorát včas, abych obnovil regeneraci apod.

Teď běhám po lese a zkouším náhodná setkání, což mi vyjde ještě na dlouho, neb do toho běžím kupovat dárky :D
IP zaznamenána
This is the end ...

lordgraa

• Host
Lords of Xulima
« Odpověď #48 kdy: Prosinec 22, 2014, 14:43:09 »

Obávám se, že v aréně nelze používat ani svitky, ani lahvičky. Je to čistě jen o tom, co umí daná postava.

Do hradu hlavní branou jsem ani nezkoušel, jelikož ta mega posádka mi dala jasně najevo, ať se stavím Yindy :D
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Lords of Xulima
« Odpověď #49 kdy: Prosinec 22, 2014, 20:37:55 »

Tower of Resilience popsána a zanesena mezi mapy. Nakonec jsem měl ty poznámky docela přesné, ale stejně jsem to tam musel prolézt ještě jednou. Připomnělo mi to jedno patro z Hrobky tisíce hrůz v MMX. Tady to sice nebylo až tak komplikované, ale o to více tu teleportů bylo :)

Arénu si nechávám zas na později, pak ty svitky určitě vyzkouším. Zaznamenám si to k poznámkám.

Edit: a mám i melodii z Gothicu :) Je to zajímavé, kolik inspirací tu asi bylo. Ale potěšilo mě to, kupodivu to tu atmosféru dobře podtrhuje. Klukům z Numantian Games přeju pevné nervy a chtělo by to dvojku, protože jestli je tohle jen test k radosti jednoho člověka, tak na pokračování se těším už teď, neboť ... ale tak my víme a ostatní na to teprve přijdou :D
IP zaznamenána
This is the end ...

lordgraa

• Host
Lords of Xulima
« Odpověď #50 kdy: Prosinec 22, 2014, 23:54:11 »

Tak jsem pokořil hrad Karagga a stálo to za to :) Téměř většinu pastí jsem odhalil tím, že jsem na ně stoupnul :D Takže budu muset pocvičit vnímání. Jinak jsou tam celkem 3 tajmé místnosti, 2 jsem otevřel pákami, ale třetí (je v SV části) zaboha nemohu otevřít. Tak kdyby na to někdo přišel, šup do spoileru s tím :D

Když jsem byl v tom, zabil jsem i druhou čarodějku, ale celou oblast nevyčistil, jelikož dva Yotumové jsou ještě moc.

S klíčem jsem tedy vešel do Temple of Alnaet a uvidím, jak to půjde tam.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Lords of Xulima
« Odpověď #51 kdy: Prosinec 23, 2014, 17:45:11 »

No, do hradu jsem nakoukl, ale zas jsem vycouval :) Odhalování pastí mi taky ne vždy ideálně funguje, někdy mi zčervená těsně před vstupem, ale to už družinu obvykle nezastavím.

Běhal jsem chvilku po Karraze, ale dost rychle mi ubývá jídlo. Tedy ono ubývalo i dříve, ale teprve tady to má smysl řešit. Skoukl jsem statistiky a bylo jasno - nesu 2x tolik, co bez postihu můžu :D Má to opravdu dost drastický vliv na rychlost postavy. Takže zpět do Cunavarnu a začal jsem rozprodávat inventář (nejprve jsem tedy 2 hodiny screenshotoval, co se dalo). Ještě bylinky a skill booky a snad na tom budu tak akorát. Mimochodem, množství bylinek na zvýšení abilit, se nezměnilo.

Yotumové (Yotum Young) jsou dobří, čekal jsem něco horšího. V podstatě expy zadarmo, jen kdybych nemusel řešit to jídlo. Levelem jsem 14 a nejaktivnější už by mohli být 15, ale zas se mi o poznání zvětšil odstup postav. Asi už to přestanu řešit a budu levelovat průběžně. Zatím jsem si to nechával, abych mohl porovnat vliv levelování proti oficiální příručce (HP, PP apod.). Rytíř už je dost opancéřovaný, ale oproti barbarovi to není zas tak znát (barbar má vyšší evasion, což mi přijde daleko efektivnější).

Spíš mě teď překáží ty běžnější hlídky s Ulrogy, takže čarodějnici tuším, kde je, ale zatím jsem se hlídkami neprosekal. Uvidím, jestli budu dneska ještě pokračovat, nebo to nechám zas na zítřek :) Steam ukazuje 35 hodin, z toho bych tak 3 odečetl. Jestli dobře koukám, tak v podstatě 1/3 hry za mnou.

Edit: Tak už jsem se dostal v čištění ke stejnému stavu, jdou po mě 2 yotum young. Je to takové na hraně, pokud bych dokázal jednoho zabít dříve, tak to i uhraju, ale raději si toho nevšímám. Nakonec na mě určitě vybafne youtum adult a u toho zatím není o co stát (zkusil jsem ty dva před chrámem). Jinak pevné hlídky jsem porazil už všechny a sundal i čarodějnici.

Byla docela zajímavá, napoprvé to přežil jen rytíř, který dost odolával. Netušil jsem, že rozhovor je nascriptovaný, tak jsem to ani nečekal a hlavně mi sundala v prvním kole summonera i klerika. Jenomže jsem si zapomněl udělat screenshoty a tak jsem to nahrál ještě jednou a že to prubnu ... skoro si ani neškrtla :D Družina zůstala celá a ona padla docela rychle. Je opravdu hodně znát, jakými útoky ty boje začnou a jak to družina ustojí. Za zmínku stojí i ty pasti v jejím doupěti, bylo jich požehnaně (podobně Thondraw's Mausoleum). Pár postav mi skočilo na level 16 a je to zas znát. Zas si chvilku připadám, že mám trochu navrch :D

Jinak ulehčení inventáře je hodně znát, už mi jídlo nemizí tak rychle. Nakonec jsem se vrátil do hradu a zkusím dokončit ten ... ale až zítra.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Lords of Xulima
« Odpověď #52 kdy: Prosinec 24, 2014, 12:26:47 »

Castle Karraga za mnou ...

Pasti jsem docela odhaloval, akorát bodcové mi dělají stále problém. U pák jsem čekal trochu něco jiného, než-li metodu pokus-omyl, ale zas je pravdou, že na obě kombinace jsem přišel poměrně rychle (na pár pokusů).

Ta třetí místnost:

Jakmile se zobrazí místo vstupu, tak nalevo na zdi je "neviditelné" tlačítko, kterým se vstup otevře.

Rozhovor s Khornilem byl zajímavější, než-li s Nengorthem a vůbec to bylo zajímavě vymyšlené, akorát konec byl jasný, protože jinak, než-li bitvou, to skončit přeci nemůže :) Podobně jako u Arwinzel, neboť Khornil je mág, záleží, co začne kouzlit. Ale tak jako tak, oproti Yotumům je jednodušší. Klíč jsem sebral, vybral truhly a šel si vyzvednout dárky do Cunavarnu. Do chrámu zamířím později. Teď musím splácat mapku, dokud si to ještě pamatuju :)

Když už jsem u těch Youtumů, tak už je mi jasné, co jsi měl na mysli tou dvojicí. Vyčistil jsem to všechno, až se přestali další objevovat, ale žádný bonus ... no, protože u chrámu stojí 2 adult :D Na to si ještě hezky počkám. Krom toho se mi podařilo dočistit Ulrog's Forest. Ten vypadal nekonečně. Až když jsem narazil na ogra, tak už to dalo tušit konci, jenomže poslední byli dva odendro.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Lords of Xulima
« Odpověď #53 kdy: Prosinec 25, 2014, 00:27:22 »

Vzhledem k Vánocům to dneska bylo dost rozkouskované a hlavně se mi tu hromadí halda materiálů ke zpracování :)

Ještě před chrámem jsem vyrazil do Mausoleum of Queen Lyriden a kouknout na stráže na cestách (vstup do Nagiry je volný). Mausoleum bylo zajímavé hlavně kvůli tajné chodbě. Hledat tlačítko stálo za to. Nakonec jsem díky tvorbě map přišel na to, že ingame mapa tohle všechno ve skutečnosti ukazuje :) Je pravdou, že lépe se to hledá na ve zvětšené mapě, což jde jen mimo hru, ale zas vzhledem k tomu, že screenshot je snadné vytvořit a kouknout na něj mimo, je to zajímavá alternativa hledání tlačítek.

Temple of Alnaet mě překvapil svou přímočarostí. Oproti Temple of Febret to bylo jednodušší a hlavně mě nezastavili ani tužší nemrtví - díky klerikovi to byl snadný zisk expů a peněz. Náhodná setkání jsem tak komplet vyčistil a Herold of Yul padl posléze. Podstatně zajímavější byla animace před chrámem, protože uvolnění vstupu je jakýsi příběhový předěl. Golot mi pověděl o 4 titánech, výtvorech bohů elementů, kteří své stvořitele zradili a přidali se na stranu Yula. Právě oni vlastní "ztracené" 4 klíče k chrámům. Zbývají tedy už jen 2 princové a pak titáni. Ovšem byl jsem upozorněn, že to je ještě mimo mé síly. Herald of Yul mi pak pověděl, proč titáni zradili. Koukal jsem ještě předtím, co mě radí Amulet of Golot a to bylo úplně něco zcestného, co se právě týká asi až této fáze hry. Je fakt, že jak tu neexistují úkoly v hlavní lince, tak je to méně přehledné. Mantinely tu v podstatě tvoří jen potvory, které naznačují kudy ještě ne.

Ve městě jsem dostal další bonusy od obyvatel (první várka byla za poražení Khornila, druhá je za Temple of Alnaet). Ještě mi to nedalo a šel jsem se podívat na přepadení na cestách. Bylo mi divné, že by se někde respawnovaly potvory donekonečna a taky že ne. Sice to byla halda vos, zlodějů a původně i askarských tlup, ale nakonec se zadařilo. Podobně to tedy musí být na cestě v Sorrentii. Levelem jsem na 19 a někteří už atakují hranici levelu 20.

Dostal jsem se až do vesnice v Nagiře a tam to zapíchl. Přemýšlím, že bych krom zpracování současného materiálu šel dočistit cestu právě do Sorrentie a náhodná setkání do Temple of Febret. Též mě zajímá, zda-li se zároveň neotevřel i vstup na jihu do Rasmury.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Lords of Xulima
« Odpověď #54 kdy: Prosinec 26, 2014, 09:54:50 »

Mohu potvrdit, že zabitím prince Khornila opravdu končí "první" fáze hry. Odteď je možno jít prakticky kamkoliv. Na druhou stranu teď už bych strážemi v branách asi stejnak prošel. Nicméně kompletně vymizely. Když už jsem tedy bloumal po jihu, tak jsem zkusil křižovatku pod Nabrosem a prošel až do Varaskelu ("ozvalo" se mi tu kladivo Kersketa v inventáři - výpis v infoboxu).

Ulnarum Guardian byl tužší, ale hlavně díky tomu, že krom 700 HP má docela slušnou odolnost proti fyzickému zranění a snad komplet imunitu na magii. Navíc disponuje plošným útokem (sprška kamení). Souboj je tak o něco delší, ale kdokoliv, kdo už dokázal porazit Yotuma Adult, se nemá čeho obávat. Velkým překvapením pak byl Varaskel samotný, je tam vesnice :) Oasis of Varaskel. Což je docela výhoda, vzhledem k tomu, že už jsem zase přetížený.

Ohledně jídla mám další poznámku, zas je o něco dražší. Nepřišel jsem na klíč, proč se tak děje, ale třeba zásoby na 3 dny už stojí o dalších 200 zlatých více. Budu si toho asi muset více všímat.

Další zajímavost přišla se skřítkem s otázkami. Zkusil jsem ho pro změnu napadnout a byl jsem překvapen hned nadvakrát :D Skřítek se změní v Earth Guardiana (2800 HP, damage okolo 140), tedy obdoba té Cursed varianty z Temple of Febret. To druhé překvapení spočívalo v rozdílu mezi HP ve hře a v oficiálním výpisu bestiáře (tam má 4000 HP). Koukal jsem pak ještě na další potvory a v průměru mají o 40% méně zdraví, než papírová předloha. Zřejmě to souvisí s nastavenou obtížností, ale budu si to muset ještě ověřit.

Edit: Řekl bych, že jsem zvolil střední obtížnost, takže bych čekal, že tomu ten dokument bude odpovídat. Ale teď jsem koukal do hry a třeba Yotum Young zdravím sedí a něco dalšího taky. U Yotum Adult už je zas rozdíl, ten můj má 1000 HP, papírově by měl mít 1400 HP. Jediné, co nakonec obecně nesedí, jsou zlaté za zabití, očividně jich dostávám více. Druhá věc je, že u Yotum Young mi nesedí resistence - číselně v pohodě, ale je to jinak poskládané. Např. má mít 60 na elektřinu a u mě má 60 na mráz. A je to i logické, vždyť je to horský obr, tak by měl zimě odolat. Teď je otázkou, zda-li tomu oficiálnímu dokumentu vůbec věřit?

Edit 2: Nedalo mi to a zkusil jsem rozehrát 3 nové hry ve všech třech obtížnostech a porovnat to s tou svou. No, nakonec jsem si podle všeho vybral normální obtížnost, nikoliv veteran :) Jsou v tom docela zajímavé rozdíly a to nejenom z pohledu potvor - cena léčby a požehnání v chrámu, cena jídla a v cena skillpointů. U potvor platí, že střední obtížnost (veterán) je základ a bestiář ve hře se zobrazuje právě pro tuto obtížnost bez ohledu na skutečnost! Proto mi to nesedělo vůči vlastním poznámkám. Nicméně chyby v něm budou (viz zmíněné resistence výše).

Pokud je tedy veterán 100%, pak při normal mají potvory zhruba 70% HP veterána a při hardcore mají naopak o 1/4 až třetinu zdraví více. S penězi je to obdobně, za normal dostáváte více. Přišly mi i tužší z pohledu útoku, ale to mohl být jen dojem, neboť jsem samozřejmě vyrazil hned kouknout na obra a houby. Hardcore má ještě jednu zajímavost, lze v ní ukládat jen ve městech.

Posloupnost obtížností:
- Normal
- Old-School Veteran
- Hardcore

Když už jsem byl u toho, tak jsem zkusil ještě studny ve Velegarnu a byl překvapen :) Bonusy ze studní se generují náhodně. Předpokládám tedy, že stejně tak se náhodně budou generovat i magické tekutiny. U truhel těžko říci, ta na pláži mi přišla obsahově stejná.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Lords of Xulima
« Odpověď #55 kdy: Prosinec 27, 2014, 16:49:38 »

Než se pustím dále, tak jen drobný postřeh ze včerejšího hledání vlivu obtížnosti. Jeden by neřekl, že když po letech vyjde několik dungeonů, které mají šanci oslovit i novější hráče, tak se diskuse opět stočí k tématu noob vs geek. Vím, rozproudilo to zase jen pár lidí, ale docela mě to už děsí. Vypadá to, jakoby se již úplně vytratila tolerance. Smát se někomu za výběr nižší obtížnosti, která i tak může být pro někoho těžká? Buďme rádi, že tu ta škála obtížností je a šanci zahrát si LoX má tak opravdu každý. Až se vývojáři na dungeony zase vykašlou, tak můžeme opět jen žbrblat a vzpomínat!

Ale teď ke hře ... Zkusil jsem tedy z Nabrosu projít do Hamaletu a když už jsem tu byl, tak to lehce pročistil (viz včerejší post). V cestě přes Red Pass stál Ulnalum Guardian, potvora, která se dá zvládnout i dříve a vlastně jediná překážka vstupu do Varaskelu. Prošel jsem a přede mnou se objevila celkem pohodová oblast. Tady musím s volbou obtížnosti souhlasit, level 19 byl jakoby přelomový a teď už je to o poznání lehčí. Je pravdou, že by se vyšší obtížnost hodila, nicméně jsem si pak vzpomněl, že jsem si tuhle vybral záměrně, abych měl víc času na poznámky a zbytečně si to tak nekouskoval. Stále ovšem platí, že i tak může lecos překvapit - viz např. pavouci, to mi dělá problém dosud :)

Postupně jsem prošel mrtvým korytem řeky, posbíral svitky a ve vesnici se dozvěděl o Hall of Heroes (tam jsem v tu chvíli nedošel). Nabral tedy novou sadu úkolů a vyrazil zpět na jih. Jen drobná odbočka, Ulnalum Guardian bránil Red Pass a tím pádem Varaskel před Nengorthem, když princové nabrali na moci. Od té chvíle byla oáza v izolaci. Přesto tu dostanete úkol, týkající se Hamaletu, který musel vzniknout ještě za izolace :) Holt menší faux-pass.

Hall of Heroes je dobrá hádanka (monument ochráncům lidstva v dobách jeho zrodu, kdy se ho obři snažili vyhladit). Klíčem jsou nalezené svitky v korytě a pak možnost změnit barvu podstavce každé ze soch (lime, orange a blood red). Dá se to skoro udělat napoprvé, jenomže je tu jedna postava, která vás bude možná mást. Chce to holt trochu pročíst i popisky soch (a je na co se těšit, autoři si s historií postav opravdu vyhráli).

Kibula sice třímá dvě zbraně, ale nikoliv jednu obouručku a ani není vůdcem, je tedy jen obyčejnou válečnicí. Jednou ze šesti.

Správná kombinace přinese 2000 xp a otevře se vstup do Tower of Times ... další z kouzelnických věží.

Věž je ve skutečnosti velmi jednoduchá, sice plná pastí, ale nc extra. Jen je potřeba přijít na princip teleportu, protože se zde posouváte pomocí teleportů mezi malými místnostmi a hledáte strážce s artefaktem:

Při pohybu záleží na tom, ze kterého směru do teleportu vstoupíte. To vám ostatně prozradí jedna z lebek. Pohyb je pravoúhlý - z teleportu vystoupíte vždy v místnosti po své pravé ruce. Tedy, pokud do teleportu vstoupíte z jihu, ocitnete se v místnosti na východě atd.

Ovšem guardian věže byl prima. Úplně jsem to neustál, protože po pár kolech byly moje postavy už tak zblbé, že bojovaly i mezi sebou :D Barbar mi tak pokosil kouzelníky a bylo to. Guardian padl a odměnou byl artefakt Alnaeta.

Vzla jsem pak ještě dvě nebezpečné oblasti - koryto řeky a poušť. Další je sama Hall of Heroes, ale to nechám na později. Pouštní červi byli celkem v pohodě, jen pavouci v korytě řeky dali zabrat.

Zkusil jsem ještě projít do Pernitie (velká poušť na západě), ale je to podobné jako ledovec Geldra. Prostě pustina, kde jídlo dochází rychle a jakmile dojde, budete samovolně zraňování a to za docela slušné pálky. Hlavně nemám důvod tam zatím chodit. Zbývá tedy dořešit pár úkolů z Varaskelu a pak jít zas jinam.

No a ohledně absolutní volnosti jsem taky nakonec kecal. Zkusil jsem projít dále do Rasmury a zastavila mě socha Yula ... Po Varaskelu tedy nejspíše budu muset ještě do Nagiry a pak mi to snad nějakou cestu ukáže.

Ještě musím zmínit varaskelskou hrobku - Mausolem of King Mergante. Hezké bludiště s pastí a hlavně upír na konci. Trochu jsem ho podcenil, je to už ancient vampire a boj už nebyl taková legrace :) Tenhle týpek už umí zmrazit 3 postavy najednou.
IP zaznamenána
This is the end ...

lordgraa

• Host
Lords of Xulima
« Odpověď #56 kdy: Prosinec 29, 2014, 21:39:28 »

Tak jsem se dostal za přelomový level 19 (část party už má 20), ale pořád nejsem schopný dát dva Yotum Adult co hlídají ten chrám :/ Dvakrát plácnou do řady, dvakrát si poskočí a je vymalováno.

Takže jsem zamíříl taky do oázy a pouště, tak snad s lepším vybavením a kouzly se tam za pár levelů vrátím.
IP zaznamenána

petstr

• Host
Lords of Xulima
« Odpověď #57 kdy: Prosinec 29, 2014, 23:12:35 »

Já se k tomu dostal asi po týdnu a vydal se do Nabrosu. S postavami na 10 levelu, s flames na 3 a s kvalitním obouručním mečem a obouruč sekerou ( který jsem dostal od Nabroskýho skřítka ) u Thiefa a Explorera, jsem celkem v pohodě vyřídil jak přepad na cestě, tak i hlídku u 1 brány. Nejspíš uklidím u všech bran, jsou za to dobrý bodíky do zkušeností a s princem si půjdu popovídat až pak :-) Jen bych potřebovat sehnat nějakou pořádnou palici pro barbara. Momentálně v damage trochu zaostává a je lehce nasr...

Párkrát jste se tady zmínili o tom že se Golan radí, či povídá s amuletem. Ten někde získám, nebo ho už mám a jen nevím jak ho aktivovat?
IP zaznamenána

lordgraa

• Host
Lords of Xulima
« Odpověď #58 kdy: Prosinec 30, 2014, 00:02:35 »

Amulet mají jen majitelé DeLuxe edice, a máš ho hned od začátku v pravém dolním rohu - stačí na něj kliknout. Plní se 0-100 jakousi energií za zabíjení potvor a plnění různých úkolů a sbírání koulí s touto energií.

De facto jej používám jen za 100 bodů a do dá každé postavě +1 skill bod při novém levelu.
IP zaznamenána

lordgraa

• Host
Lords of Xulima
« Odpověď #59 kdy: Prosinec 30, 2014, 00:04:37 »

OPRAVA: nemusíš mít DeLuxe, stačí levnější "The Talisman of Golot Edition" :)
IP zaznamenána
Strana: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11