Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 23:14:32
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 39

Autor Téma: Dragon Age: Inquisition  (Přečteno 142575 krát)

flash

• Starší člen
Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #120 kdy: Prosinec 07, 2014, 18:48:29 »

muzsky Hawk, se podobal tomu z dvojky docela dost, ale zenska verze je uplne jina, a i diky hlasu ji neverim ani slovo o tom ze je nejaka sampionka, i když je teda dost hezka. kazdopadne ted ten keep urcite funguje:)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #121 kdy: Prosinec 07, 2014, 19:39:48 »

Mužskej Hawke byl hlavně zarostlej jako blázen, což tě možná svádělo k tomu, že si je podobnej :-D. Mě to ani nepřišlo, já hrála za default Hawka snad 14x, vždycky mi přišel takovej přátelsky domáckej. Toho v Inquizici jsem se strašně lekla :-D.
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #122 kdy: Prosinec 07, 2014, 20:23:21 »

Jo..ale u nej je aspoň nejaka podoba, ta zenska verze je vazne uplne někdo jinej..i povahove:)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #123 kdy: Prosinec 07, 2014, 21:23:22 »

Hm, neviděla jsem, tak nemůžu soudit, ale na fórku to nějaký lidi zmiňovali. Mě se f!Hawke ve dvojce celkem líbila, ale strašně mi připomínala mojí tetu. Jinak co se týče povahy, tak já byla s Hawkem docela spokojená. Myslim, že byl odpovídající.

Jinak teda musim říct, že jedu na hard líp než před tim na normal. Většina bojů je sranda (bylo pár těžkejch, ale i ty byly zvládnutelný) a je neskutečný, co dokáže jeden damager/CCer s mozkem. Navíc stojim vzadu s mágama, takže na ně rovnou dávám pozor :-). Jedu tři mágy a Cass.

Strašně se zjednodušil boj s Terror demonama. Prostě si hodim pod nohy minu a je to vyřešený :-D.
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #124 kdy: Prosinec 07, 2014, 21:36:41 »

Chudak Cass, trapit ji spolecnosti tri magu :)

ja uprednostuju silovou verzi boje, většinou když se zacnu tocit s whirwindem dokola nebere to konce a většina mobu kolem velmi rychle scipne. Pomerne tezkej boj byl zatim u posledniho katapultu při prepadeni havenu, bez pauzovani bych to asi jen tak nedal, taktickej pohled nepouzivam vůbec.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #125 kdy: Prosinec 07, 2014, 21:52:06 »

Vidíš, mě vůbec nenapadlo, že je z toho může mít trauma :-D. (Nic proti tomu, jak jsem týrala chudinku Fenrise  ve dvojce :-D.) Na druhou stranu... Cass a Solas nemaj žádný potíže, Mě má Cass celkem ráda, protože věřim v boha a respektuju pravidla :-D, a Dorian je nekromant, to je v Nevaře kulturní záležitost :-). Prostě to přežije :-).

Obecně se postavy v tomhle díle snášej velmi dobře, jsem ráda, že si vzali k srdci ty protesty proti předchozím společníkům. Vem si třeba Bulla. Qunari. Člověk by čekal Fenrise mark2. Jak se chová k mágům? K jednomu má nábožnou úctu, se druhym spí... se třetim hezky hráli šachy :-D.

Taktickou kameru využívám jen když potřebuju společníky rychle "rozstřelit" do stran, když po nás něco plive nějakej plošňák. Jinak ne. Taky mám ráda fyzickej boj, sama nevim, pro je tahle hra vyjímka :-D. Ale Cullen je pro mě takovej... osvěžující :-D. Miluju jeho "pošleme tam armádu" diplomacii :-D. Jako když tam bylo zadání ve stylu "nemůžeme jí přeci svázat a poslat zpátky" a Cullen na to "ale můžeme" :-D.
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #126 kdy: Prosinec 07, 2014, 22:11:36 »

Jo, Cullen, u me to dopadne asi na romanci s nim, ja vždycky koliduju s ruznejma silenejma moznostma (sera, bull atd) ale nakonec to udelam tak nejak prijatelne spolecensky. V prvním dile to byl Ali, ačkoliv jsem samozrejme puvodne zkousel nejakou trojku nebo co:) hlavne Cullen je na sbaleni uplnej blbecek, uplne se na to trepe az se mu moje postava vyda, je to na nem videt v kazdym rozhovoru..tak vojak..porad nekde v boji s chlapama, nemá to lehky:)

PS: asi bych mel pripsat ze hraju za zenskou, preci jen by si tady někdo mohl precist a pak roznášet na netu ze u Elemira se schazeji hosani, a ze serie MM je pro teplouse:)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #127 kdy: Prosinec 07, 2014, 22:20:02 »

Já myslim, že lidi, který hrajou DA... jsou buď tolerantní... nebo šokovaný :-D.

Já samozřejmě hraju za chlapa a romancuju chlapa, jako vždy. Pokud má někdo něco proti "hošanům", tak u mě nenalezne pochopení :-).

...

Hehe, ta Bullova parta, jak absolutně *nemaj* mezi sebou mága :-D. Prostě je to má... lučištník :-D.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #128 kdy: Prosinec 08, 2014, 00:44:32 »

Tak. Útok na Haven za námi, na 7lv, bez poťáků a kdyby umělá inteligence znala význam slova "ranged", tak i bez zranění. Bohužel Dorian si neni schopnej nechat ten svůj masochismus na večer a musel se lísat k bossovi.

...

Vždycky musim obdivovat ty nádherný smrky. Zeleň v týhle hře je skutečně půvabná. Konečně jsem získala koně a taky jsem splnila romancovací quest, takže už jsem oficiálně zadaná. Tentokrát Bohužel nejsem šlechtic, takže jsem musela i něco udělat :-D. Je to škoda, že mágové nemaj žádný práva a přijdou o titul.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #129 kdy: Prosinec 08, 2014, 18:35:10 »

Tak jsem zadala mise a po práci začnu sbírat body, abych mohla jít na ples. A tentokrát patrně nebudu mít body a možnosti navíc, protože jsem mág. Achjo, a já doufala, že tentokrát dám stovku. Tak asi nedám. Když jsem zjistila, že je za 100 bodů achiev, a já skončila na 98... nebyla jsem nadšená :-D. Kdybych se neztratila v zahradě, mohla jsem ho mít.

Jinak slavim obrovskej úspěch se změnou taktiky z "follow - controlled character" na "Follow - sám sebe".

Tak jsem právě zavřela 12lv riftu a koukám... mám teprve 9lv. Síla. Když si vzpomenu, co se mi stalo, když jsem to zkoušela minulou hru o obtížnost níž :-D.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #130 kdy: Prosinec 10, 2014, 00:48:17 »

Aaachjo, mě se do tý hry dneska nechce. Čeká mě ples. Ale nejdu, nejdu, vyquestovávám co můžu a nechce se mi. Fujky ples.

Jinak si vedu moc dobře, fakt je to nepřirozeně snadný, vždycky mě zarazí, když najdu krabici na doplnění a přitom mám plno.
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #131 kdy: Prosinec 11, 2014, 21:07:34 »

ja jsme ted takzave FVP (furt v praci) vanoce proste, takze na DA nejak nemam ted moc casu. Jen jsem zaregistroval ze byli nejaky patche a tak, tak snad o svatcich a pak po vanocich se k tomu zase dostanu vic:)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #132 kdy: Prosinec 11, 2014, 21:56:29 »

Já jsem teď takzvaně "v řiti". Po jakymsi patchi se hra kompletně vy...a a je to nehratelný. Nemyslim si, že mám víc jak 20 fps, seká se to jako dobytek, chvílema to jede zpomaleně. Prostě na to teď kašlu. I když srazim veškerý nastavení na nízký, tak to neni lepší. Dřív to bylo dokonale plynulý, teď... no, ha ha ha. Strašně mě pobavilo jejich tvrzení, že to zlepší běh hry na slabších počítačích. Jasnýýý. Zlepšílo to běh tak, že mám spoustu volnýho času na jiný hry.
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #133 kdy: Prosinec 11, 2014, 22:04:38 »

pokud mas DVD verzi, muzes zkusit hru naistalovat z DVD a proste ty dva patche co byli nestahovat. myslim ze se bez nich v pohode obejdes..
Pokud by to neslo a origin by ti ty patche vnutil, tak naistalovat a prejit do offline rezimu originu. třeba ti to pomuze.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #134 kdy: Prosinec 11, 2014, 22:23:46 »

Jenže tohle je druhej patch, a těžko mi nechaj jen ten první, abych mohla používat svoje savy.
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 39