Vidíš, mě vůbec nenapadlo, že je z toho může mít trauma :-D. (Nic proti tomu, jak jsem týrala chudinku Fenrise ve dvojce :-D.) Na druhou stranu... Cass a Solas nemaj žádný potíže, Mě má Cass celkem ráda, protože věřim v boha a respektuju pravidla :-D, a Dorian je nekromant, to je v Nevaře kulturní záležitost :-). Prostě to přežije :-).
Obecně se postavy v tomhle díle snášej velmi dobře, jsem ráda, že si vzali k srdci ty protesty proti předchozím společníkům. Vem si třeba Bulla. Qunari. Člověk by čekal Fenrise mark2. Jak se chová k mágům? K jednomu má nábožnou úctu, se druhym spí... se třetim hezky hráli šachy :-D.
Taktickou kameru využívám jen když potřebuju společníky rychle "rozstřelit" do stran, když po nás něco plive nějakej plošňák. Jinak ne. Taky mám ráda fyzickej boj, sama nevim, pro je tahle hra vyjímka :-D. Ale Cullen je pro mě takovej... osvěžující :-D. Miluju jeho "pošleme tam armádu" diplomacii :-D. Jako když tam bylo zadání ve stylu "nemůžeme jí přeci svázat a poslat zpátky" a Cullen na to "ale můžeme" :-D.