Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 14:26:06
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 280251 krát)

Sefarion

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #720 kdy: Leden 28, 2014, 20:36:59 »

Podle achievu je max lvl 40
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #721 kdy: Leden 28, 2014, 20:56:05 »

Průlezy v dungeonech - nejprve je musíš najít (kouzla, NPC v družině) a pak to závisí na velikosti základních atributů (už je to tu dříve vypsané).

U toho max levelu, nevšiml si někdo jiné věci - je rozdíl v obdržených  zkušenostech mezi lehčí a těžší obtížností? Je fakt, že nejvíce zkušeností plyne z úkolů.
IP zaznamenána
This is the end ...

vojtanis

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #722 kdy: Leden 28, 2014, 22:01:35 »

Ahoj, nevíte někdo kam se ukládají soubory s uloženou hrou? Krátil jsem si čekání s warez verzí, teť konečně dorazila krabice s originální hrou a jí za boha nemůžu přijít na to, kam nakopírovat uložené hry.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #723 kdy: Leden 28, 2014, 22:49:51 »

IP zaznamenána
This is the end ...

flash

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #724 kdy: Leden 28, 2014, 23:16:35 »

pár dojmu z hrani.

V první rade je třeba rict ze se mi nova MM libi. Skoda jen ze je na tom technicky tak zle. Hra zadrhava i s 6GB ram a 1GB grafickou kartou a to nekdy tak ze mi to dava vzpomenout na casy když jsem v době vydani hral Gothic 3:) další zajimava věc ohledne vykonu je to ze když se postavim na stejne místo a ve stejnou denní dobu na zacatku hry a pak to same udelam třeba v druhem aktu je počet fps pomalu polovicni, nechapu proc. Obcas se taky zacykli hudba a hraje bojova melodie porad dokola, a hlas vypravecky kombinovany s vykriky moji party taky moc nepotesi.
venkovni mapa mi prijde jako takova first person mapa z heroes of might and magic, všechno je takove zmensene a nahnacane na sobe, ale ve skutecnosti to moc nevadi. Také je skoda ze Limbic nevenoval vic pozornosti postave v inventari, preci jen to klasicke oblekani figuriny z mm6-8 mi tam chybi.
Ale jinak to je moc dobry, dungeony jsou fajn, rozvoj postav, vybaveni a většinou to vypada celkem pohledne, vzasade jsem mile prekvapen, cekal jsem ze to bude daleko horsi, snad jedina věc z které mam husi kuzi jsou varky DLC za 9.99e..:)
IP zaznamenána

Roman

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #725 kdy: Leden 28, 2014, 23:27:41 »

Existují prý nějaký postavy k najmutí které přidávají 10% exp. ze zabitých potvor nenarazil jste někdo na nějaký ?
IP zaznamenána

Sefarion

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #726 kdy: Leden 29, 2014, 00:13:09 »

Tak za mě dohráno :)

Škoda že Uplay neukazuje počet hodin :/ (odhaduju něco kolem 35 - splnil jsem všechny questy kromě jediného a zabil všechno na mapě)

Hru jsem končil na 32-33 úrovni ve složení Tanečník mečů/runový kněz/mág/barbar. - Jako npc podproru jsem používal +10% exp a léčitelku.

Tanečník je skvělé povolání - na konci obrovský dmg hlavně, když jsem měl v rukou dva artefakty. Barbar je hrozně závislý na zbrani a jelikož jsem ve hře nenašel  artefakt two-hand mace :/ tak to byla dost slabota, než jsem vytrénoval kopí pak už rány za 300-400 nebyly vyjímkou. Runový kněz - bez tohoto povolání vůbec netuším jak bych tu hru dohrál neuvěřitelný support.Mág - ze  začátku nejlepší dps postupem času jak okolním npc narůstaly rezisty jsem ho používal jako druhého supporta.

Musím říct že ač to není přesně to po čem jsem toužil jsem vcelku spokojen. Ohodnotil bych to 75% Strhávám především za bugy a grafické zpracování a zbytečnost luků a kuší.

Myslím si že ale Grimrock 2 bude lepší.

Teď asi půjdu zkusit hru 4x ranged abych si ověřil zda se stím dá hrát nebo ne :D
IP zaznamenána

Hammerstorm

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #727 kdy: Leden 29, 2014, 00:50:11 »

Mám dotaz... jak se dostanu proboha do Sutgerdu na class úkol pro rune priesta ?  úkol ? Já fakt sakra nevím :D Jediné co mě napadá je, že potřebuji yalathovo požehnání...
IP zaznamenána

Sefarion

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #728 kdy: Leden 29, 2014, 00:51:35 »

4Hammerstorm jojo přesně to potřebuješ :)
IP zaznamenána

Hammerstorm

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #729 kdy: Leden 29, 2014, 01:04:09 »

to je to, co jsem nechtěl slyšet :)
ale díky :)
IP zaznamenána

Bigevil

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #730 kdy: Leden 29, 2014, 01:32:47 »

Roman  10% ty da borec ktereho mas odvest k vezi za ukol  je ve 2 meste myslim
IP zaznamenána

Hammerstorm

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #731 kdy: Leden 29, 2014, 01:42:32 »

ok vzdušná kovárna je na mě moc inteligentní... ale poskládat ty plošiny..
IP zaznamenána

Sefarion

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #732 kdy: Leden 29, 2014, 01:52:05 »

1: Stand in the centre between the 4 pressure plate's
2: Step on the forward plate three times
3: Then the right plate two times
4: Then the left plate one time
5: Then the back plate four times
IP zaznamenána

Hammerstorm

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #733 kdy: Leden 29, 2014, 01:57:23 »

Díky moc ! já bych to nedal...
IP zaznamenána

cenda

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #734 kdy: Leden 29, 2014, 02:01:54 »

zdravim, chtěl sem se zeptat, mam questy: morganovy oci a usi, vratit tomu kenseiovi tu cepel,uzavrit mir s piratama,najit nejakeho dedka v observatori pak pro eiler nebo jak se menuje sundat jeste dva typky a vycistit nemrtve v prokletych rozvalinach. mam pozehnani ze zeme(to zanmena prvni sutr) a nevim kam mam jit. Vsude po me chcou shalasino pozehnani, nebo to vzdusne myslim, ten rytir ze zacatku me nechce prevest lodi, na ceste do sahaevenu je vandrak co me nechce pustit ze radi banditi. Jedine kde jeste muzu jit sou ty proklete rozvaliny ale tam to zase nedavam :D co sem vynechal? :D
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 47 48 [49] 50 51 ... 111