pár dojmu z hrani.
V první rade je třeba rict ze se mi nova MM libi. Skoda jen ze je na tom technicky tak zle. Hra zadrhava i s 6GB ram a 1GB grafickou kartou a to nekdy tak ze mi to dava vzpomenout na casy když jsem v době vydani hral Gothic 3:) další zajimava věc ohledne vykonu je to ze když se postavim na stejne místo a ve stejnou denní dobu na zacatku hry a pak to same udelam třeba v druhem aktu je počet fps pomalu polovicni, nechapu proc. Obcas se taky zacykli hudba a hraje bojova melodie porad dokola, a hlas vypravecky kombinovany s vykriky moji party taky moc nepotesi.
venkovni mapa mi prijde jako takova first person mapa z heroes of might and magic, všechno je takove zmensene a nahnacane na sobe, ale ve skutecnosti to moc nevadi. Také je skoda ze Limbic nevenoval vic pozornosti postave v inventari, preci jen to klasicke oblekani figuriny z mm6-8 mi tam chybi.
Ale jinak to je moc dobry, dungeony jsou fajn, rozvoj postav, vybaveni a většinou to vypada celkem pohledne, vzasade jsem mile prekvapen, cekal jsem ze to bude daleko horsi, snad jedina věc z které mam husi kuzi jsou varky DLC za 9.99e..