Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 19:37:22
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 27 28 [29] 30 31

Autor Téma: Baldur's Gate 3 - Early Access a plná verze hry  (Přečteno 90055 krát)

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Re:Baldur's Gate 3 - Early Access a plná verze hry
« Odpověď #420 kdy: Leden 18, 2024, 06:37:57 »

Posbírat ty ghúly by mě nenapadlo. A přitom vím, že mrtvoly jde sbírat, akorát umět ty vědomosti skloubit :).

Pár pastí jsem mechanicky zlikvidoval, ale to ucpávání mi uniklo. Přitom jsem to nedávno v nějaké jiné hře používal. Ono to bude asi tím, že plynové pasti pro mě nebyly nijak nebezpečné, tedy vyjma té jedné pasti v podzemí pod městem (pod chrámem Ilmatera), takže jsem neměl důvod je řešit.

Každopádně je vskutku zajímavé sledovat, kolik možností řešení ta hra nabízí a nedošly mi jen proto, protože jsem zvyklý z jiných her na jedno max dvě řešení problému :D.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #421 kdy: Únor 17, 2024, 14:47:20 »

A máme tu patch. Velkej jako ***, stahovalo se to přes noc. GOG se potil jako čuně. Takže jsem to stáhla ze Steamu. Pak mi došlo, že si stejně nezahraju, protože musim dát několik dní na módy. A já byla taaaak zvědavá na ty novinky. Nehrála jsem tu hru velmi dlouho, už skoro nevim, co dělám.

Největší novinka je samozřejmě to, že pejsek a sovička si teď hrajou ve všech kempech, ne jen v tom prvnim. Až mě zarazilo, jak velkej efekt to má, že v tom kempu běhaj, je to o tolik živější. Řikám si, že ostatní by se taky mohli začít nějak hejbat. Navíc jsem si koupila sluchátka s ANC, takže slyšim každej drobnej zvuk a neruší mě hučení větráků. Ta hra má uplně jinou atmosféru, jsem trochu v šoku. Myslela jsem, že jsem na to zvyklá.

Pořád ještě nerozdělili Halsina a Mintharu, což mě mírně zaráží. Původně člověk mohl mít jednoho nebo druhou, teď je jednoduchý mít oba... a to znamená, že stanujou na jednom místě a Minthy stojí/sedí Halsinovi přímo v zadnici. Měla by mít nějaký nový animace, ale nic novýho nedělá. Buď bug nebo módy, ne všechny jsosu aktuální.

Po otevření truhly v kempu jsou teď přístupný inventáře všech společníků. Je to otravný jako svině, ale zas k tý truhle člověk už nemusí chodit, protože je v levym dolnim rohu tlačítečko. Mínus je, že se teď nedostanu do truhly, asi nějakej mód. Každopádně by to mohlo dávat tu truhlu primárně, moje potřeba lézt do ní je jaksi větší, než moje potřeba vidět Shadowheartinej inventář.
Spoiler: ukázat

20240217143235_1.jpg
* 20240217143235_1.jpg (1228.82 kB. 2560x1600 - prohlédnuto 525 krát.)

Fakt že teď když ta truhla nefunguje bych mohla jednoduše používat Shadowheart jako truhlu, že? Hm, to by vyřešilo dva problémy naráz.

Tohle je super novinka:
Spoiler: ukázat

20240217141029_1.jpg
* 20240217141029_1.jpg (1039.8 kB. 2560x1600 - prohlédnuto 536 krát.)

Hurá, výměna jednoho společníka za jinýho je teď jednodušší. A že to mělo bejt sosučástí hry od začátku, sakra.

Až se mi laskaví pomocníčci aktualizujou moje módy, tak se podívám, co ještě se změnilo. Jsem zvědavá.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #422 kdy: Září 08, 2024, 19:08:10 »

Larian občas vypustí do světa nějaký ty statistiky, kdo byl romancovanej nejvíc, za co lidi nejčastěji hrajou, a tak dále. A podle těhle statistik hrálo Dark Urge jen 15% lidí. To je docela smutný. Už jen proto, že třetí díl navazuje na historii série s Baalspawnama. Já teda nejsem nijak přátelsky naladěná vůči předchozím dílům, a pokud mi ukážete portrét Imoen, začnu syčet, mávat stopu dlouhym jazykem a bude se mi točit hlava dokola, ale bez Durge je příběh prostě nekompletní.

Takže jsem se rozhodla pomoct statistikám a vzít dráčka na projížďku. Mám ještěrany ráda, jen za ně typicky nehraju, pokud ve hře očekávám romance. Moje reakce na ně je totiž "žvížátko ťuťu", ne "omg sexy". Ale říkala jsem si, že se zkusim překonat a pro srandu romancovat Halsina, aby byla ta zoofílie kompletní. No, byla to jízda. Ale zpátky na začátek.

Založení postavy se nám tímhle hodně zjednodušilo, protože nebudu na Durgovi nic měnit, jen mu nenápadně přidám ocas.

Guardiana nechám kompletně default. Narozdíl od Durge tady neni třeba nic přidávat, protože je dostatečnej vocas sám o sobě.

Jinak teda, nemůžu bejt jediná, komu připadá mírně řečeno zvláštní, že se ten mamlas snažil získat mojí důvěru tim, že se vydával za drowa.

Ale zpět k dráčkovi. Když jsem ho viděla poprvé, tak mě napadlo, proč autoři vůbec dělali bílýho draka, když je stejně tak dramaticky červenej. Ale už je mi to jasný. Vypadá, jako když byl zadělanej od krve, a nepoužil při mytí kartáč. Kdyby byl celej červenej, tak to vůbec nevynikne. Má spoustu ostnů a rohy, který vypadaj jako koruna (čehož jsem si náhodou všimla, když jsem tak ledabyle seděla na trůně). Je to velmi promyšlenej dizajn a autoři ode mě dostali 1*.

Definitivně vypadá jako něco, co bylo vyrobeno z ostatků boha vraždy.

Až na ty bledě fialový plastový drápy. Naštěstí ta 1* stále platí, protože má velmi roztomilýho pindíka s proužkem, kterej to vyvažuje.

Po tom, co jsem definitivně nestrávila pět minut točenim postavou ze strany na stranu a sledovánim, jak se bimbací části bimbaj, přišel čas pojmenovat postavu. Protože nikdo se nebude představovat lidem jako The Dark Urge. Na druhou stranu máme v týmu Shadowheart, takže to možná tak divný neni...

Dráček bude znám jako
GD.jpg
* GD.jpg (25.08 kB. 846x77 - prohlédnuto 465 krát.)

A nebo taky
BB.jpg
* BB.jpg (13.14 kB. 444x62 - prohlédnuto 482 krát.)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #423 kdy: Září 08, 2024, 19:22:48 »

Začněmě můj zoofil run zcela nevinně seznamem postav, který se mi povedlo obejmout. Některý jedince i vícekrát. Nově teď můžeme obejmout Shadowheart, když brečí kvůli svejm rodičům, což je hezký. U Karlach trochu vypadá, jako že jí žere ucho, ale není tomu tak.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #424 kdy: Září 08, 2024, 20:53:11 »

Teď jsem si teprve uvědomil, že si nepsala, za jakou postavu a s jakými vztahy si teda BG3 nakonec dojela?
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #425 kdy: Září 08, 2024, 21:09:39 »

Však to teď píšu, ne :-D. Ale ok, veezmeme to zkráceně.

Bylo to velmi rozpačitý, musela jsem se hyhňat a zavřít u toho oči... :-D Ale ničeho nelituju!
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #426 kdy: Září 08, 2024, 21:15:39 »

Jo taaák :D.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #427 kdy: Září 08, 2024, 21:19:43 »

Dopadlo to celkem dobře, všichni přežili (krom Alfiry a taky chudák Orpheus se musel stát mindflayerem, protože se nikdo nehlásil dobrovolně), Wyll doprovoddil Karlach do Avernusu, aby nebyla sama, takže souhlasila s tim, že neumře. Akorát Gale se stal bohem, což... ehm. já s nim za celou hru vůbec nemluvila, protože ho nemám ráda, a tak jsem mu to neměla jak rozmluvit.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #428 kdy: Září 08, 2024, 21:57:56 »

Hm, takže takhle je možné Karlach zachránit. Já nad tím moc nespekuloval a vzal jsem jako fakt, že mindflayerem musí být přímo někdo z družiny, takže jsem Karlach zachránil právě tou přeměnou :D. Ona se vlastně nabídla sama.

Ale jak jsem ještě zmínil kolegu z práce v Knize návštěv, tak on přijal linku Emperora docela kladně a bral jí za tu hlavní cestu příběhem. Bylo na tom krásně vidět, jak není zatížen předchozím příběhem a znalostí poměrů ve FR :). Což mi připomíná, že bych si měl konečně po letech zopakovat datadisk k NWN2.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #429 kdy: Září 09, 2024, 01:28:21 »

Mě je sice jasný, že mindflayeři jsou parchanti, ale stejně bych mu dala šanci, kdyby se jevil jako rozumně morální postava - což on se nejeví. V momentě, kdy mu dáš najevo, že mu nevěříš, ti udělá scénu. Jako s chobotnicí jsem sex neměla, ani za achievement ne :-D. Takže se urazil a dal mi jasně najevo, jak by náš vztah taky mohl vypadat. A po něčem takovym už nebudeme kamarádi, to fakt ne.

Co se Karlach týče, jsem ráda, že jí jde zachránit, nebo alespoň dosáhnout nějakýho dílčího pokroku, kdy je v epilogu furt ještě naživu. Kdyby to nešlo, tak bych tu hru nikdy nedohrála. Hrozně mi připomíná kamarádku, kterou jsem poznala, když umírala na rakovinu, a neměla jsem uplně náladu na to si tyhle věci zopakovat.

Mno, každopádně jsem na tvůj dotaz vyzradila konec celý detektivky... Nevadí, předstírej, že jsi nic neviděl, jedeme dál.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #430 kdy: Září 09, 2024, 19:58:57 »

Defaultní Durge je sorcerer, takže multiclass sorcerer/paladin mi znělo jako optimální volba. Nechtěla jsem bejt kompletní caster, zvlášť ne s něčim, co je tak… robustní. Ještě jsem neměla nic, co by bylo schopný nosit plátový zbroje, byl čas si to užít.

Ze začátku to bylo poněkud komický, protože můj mozek byl celej „Jůů, paladin dráček, paladin dráček! Proboha, proč mám partu tvořenou zoofilama? Paladin dráček! Ups, paladin dráček právě spáchal nejbrutálnější vraždu v historii.“ :-D. Trošku problém se vžít do charakteru. Ale nakonec jsem to zvládla, smířila se s tim, že vypadám jako přerostlej varan, a i ty na romance došlo.
*
Když hraju za Durge, tak mám takový tendence bejt výrazně hodnější, než když hraju za něco jinýho. Protože ty zlý volby jsou jaksi… zlejší. Sadističtější. Samozřejmě jsou lidi, kterejm to vyhovuje, a specificky hrajou za zlo… ale já jsem paladin ze starý školy a mám jen jedno přesvědčení.

Kde jsem to minule skončila? Já věřim, že to bylo na párty, kde můj předchozí durge nikoho nezabil, což mě příjemně překvapilo. Potenciál pro drama byl velkej, ale není potřeba ho vždycky využít. Samozřejmě párty je ta chvíle, kde se vám celá parta pokusí nacpat do kalhot, navzdory tomu, že máte čenich, drápy a tesáky. Je nutný to brát tak, že v kontextu příběhu jsem prostě normální člověk, a modrej tečkovanej jazyk na tom nic nemění.

Cílem tohoto experimentu je Halsin, ale ten v tenhle moment ještě není oficiální člen party, takže nejeví zájem. Kdo teda bude předskokan? Máme tři možnosti, který jde kombinovat s Halsinem, a to jsou Shadowheart, Karlach a Astarion.

Takže od koho dostane ještěr hubičku na nosíček? Od Astariona, samozřejmě, nikdo není překvapen, nebudeme předstírat, že tohle byla vážná otázka. Ostatně fotodokumentaci jsem už doložila.

Je to humorný, protože když jsem tu hru hrála poprvé, tak jsem měla šok z toho, jak zlej ten chlap je, a uvažovala jsem, jestli ho opravdu chci v partě. Jeho romance měla ošklivou příchuť „I can fix him“, na kterou si nepotrpim. Až pak když jsem hrála durge se to nějak změnilo, protože najednou jsem já ten zvrácenej vraždící maniak, a Astarion je místy ten rozumnej, co mi poskytuje morální oporu :-D. Takže je to příběh o dvou příšerách, co se zachraňujou navzájem, a to je mnohem větší zábava. Navíc je sladký, jak jedná, jako že ten obrovskej rohatej zubatej drak je to nejroztomilejší koťátko na světě.

Vždycky ho nechávám kousnout. Jednak to dává approval, a pak si řikám, že tak z tý noci alespoň něco má. Je to takový depresivní, když člověk ví, že by preferoval, kdyby se na něj nesahalo. Bude mít ale jistotu, že jeho strategie funguje, a že se ho nechystám zabít. To ještě neví, že spolu zůstaneme navždy. Nebo alespoň dokud nesmažu save, což je totéž.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #431 kdy: Září 14, 2024, 01:46:53 »

Vítejte nazpět u "člověk co nesnáší nemrtvý a neni furry romancuje nemrtvý a zvířata challenge".

Několik dní jsem jako odpočinek hrála Shapez 2, skládala jsem kostičky a nakládala je na vláček. Cejtim se schopná pokračovat ve svojí misi.

Po nočnim zážitku s Astarionem, kdy jsme oba předstírali, že totálně máme zájem, byl čas vydat se do Underdarku a potkat nějaký houbáky. Tahle část děje probíhá naprosto standardně a člověk snadno zapomene, co je zač. Teď myslim Dark Urge, že jsem varan zapomenout nejde.

V Underdarku se pohybuje Bullete, tuhá potvora, co vyskakuje ze země a dokáže srazit půlku party z útesu jen to fikne. Po tom, co jsem hrála hru s tactician + módem... z něj mám pěkně staženej zadek, i když hraju bez módu. V tomhle savu jsem se rozhodla, že zkusim tu potvoru přivlastnit zkrz Gluta a jeho schopnost dělat z mrtvol houbáky. Docela to fungovalo, užila jsem si nějakou legraci, ale vzhledem k velikosti potvory byl problém s pathfindingem. Navíc po zabití Gluta bylo nutný tu potvoru zabít znovu. Přístě se tim nebudu zabejvat.

Jedna z postav, který u houbáků člověk najde, je Omeluum, mindflayer, kterýho můžete požádat, aby vám zkusil vyndat z hlavy červa. Samozřejmě se mu to nepodaří, ale když hrajete za dark urge, dostanete nějaký poznámky k tomu, že se vám někdo hrabal v mozku, a že je zázrak, že ten mozek vůbec funguje. To je další část skládanky k tomu, co se vlastně stalo, a proč si postava nic nepamatuje. Přesně tak, ztráta paměti neni nijak magická, je to následek těžkýho poškození mozku. Kdo? Proč? Jak? Kdy? A podstatněji - bude pomsta? (spoiler allert - ano bude).

V týhle fázi už nás doprovází Halsin, ale ještě neni ochotnej se přidat k partě jako společník - což nechápu, tak jako jde s náma nebo ne? Je možný s nim dělat nějaký rozhovory, položit mu otázky a nějaký mu naopak zodpovědět. Pokud se ho ptáte na předchozí sexuální partnery, aktivujete možnost romance v aktu 3 - a to je přesně to, co chci... ok, "chci" je možná trochu silný slovo. Ale všichni ostatní muži už byli, dokonce jsem zvládla i Gaela. Měla jsem sex s Laezel. Prostě je na řadě.

Po patchi 7 už je možnost si aktivovat honor ability u bossů v menu, a zároveň nám nějaký přibyly. A ano, napadlo je buffnout bulletea. Ajajajajajauuu! Ale ještě nevim, jak to bude vypadat, protože jsem ho od tý doby neviděla. Naposledy zakousnul mýho paladina/sorcerera dark urge jako jednohubku. Každopádně já poctivě hrála s módem, kterej ty honor ability dává na všechny obtížnosti. Přece se nenechám okrádat o zajímavý prvky, že? Netroufám si hrát tu hru na jeden save, je to moc dlouhá hra a může se tolik zvrtnout.

Problém s honor abilitama je, že owlbear si přivolá druhýho owlbeara a když je zabijete ve špatnnym pořadí, tak malá sovička zůstane agresivní. A to nikdo nechce, nechápu, proč na to nedali pozor.

Ale to jsem zase odešla pozorností jinam. Po celkem standardnim underdarku je čas přejít do druhýho aktu, a tam se dočkáme nějakejch zajímavostí.

*

Hned ze začátku samozřejmě vyskočí Mizora, že po nás chce osvobodit nějakýho toho dšsně silnýho démona. Vždycky volim odpověď, jak je možný, že se ten démon nechal tak snadno zajmout, když je tak silnej. Jen tak, abych jí naštvala. Tohle je na první pohled naprosto nerelevantní informace, protože Mizora je vždy, nezáleží, za co člověk hraje. Nicméně jsem s ní v tomhle konkrétnim savu naložila, takže se pochlubim. Navíc najdeme další stopy v kolonii vedle jejího podu.

Následuje noc, kdy ten malej skřet, co nabádá durge ke zločinnostem, přijde... nabádat durge ke zločinnostem. Konkrétně je cílem zabít Isobel. Je možný s ní o tom promluvit a odmítnout, neni to těžký, neni tam ani záchrannej hod. Ale pokud to člověk neudělá, tak skřet přijde později znova, a bude požadovat zabití romancovanýho společníka (což je aktuálně Astarion). A tady už záchrannej hod je, a pokud selže, tak dojde k další brutální vraždě. Pochopitelně tímto činem romance končí... :-D.

A tady si možná říkáte... Co ten Astarion? Cílem hry je Halsin, že? Takže... stane se mu něco? Dun dun dunnnnnn!
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #432 kdy: Září 14, 2024, 15:33:14 »

Ok, nic se mu nestane, zůstaneme spolu navždy, jak už jsem ostatně psala. Nejsem dobrá v napínání lidí.

Nejprve je nutný dojít do hostince a potkat Isobel, která na nás sešle svoje ochranný kouzlo, pak je nutný jí udržet naživu zkrz boj s tim úchylem, co ji přijde unést, a pak je nutný jí nezabít. Ten poslední krok je zdaleka nejlehčí... z hlediska herních mechanik. Pokud holka hned v prvnim kole pobíhá po místnosti takovym způsobem, že si vykoleduje tři příležitostný útoky, a umře dřív, než se dostanu na tah... no to by jí člověk nejradši zabil :-D.

Nicméně tentokrát se dostal jako první na tah... někdo jinej, už nevim kdo, a Astarion číhal neviditelnej ve stealthu, aby dostal co nejvíc útoků. Lumpík odstřelil nejen úchyla, ale i gargoilu vedle. Pak už to byla jen otázka dočištění. Následovalo posbírání mrtvol a vyluxování krve pomocí kouzla Znič vodu, protože mě osobně obtěžuje, že hra jinak prostě nechá těla v hostinci. Kdybych přišla do restaurace a na zemi se válelo pět mrtvol... nevim jak vy, ale já bych odešla obědvat jinam.

Pozitivní je, že autoři zařídili, že ten omámenej chlap v prvnim patře už během boje nezpívá, takže člověk nemá jeho otřesnej hudební doprovod k loadování dokud Isobel nezůstane blbou náhodou naživu.

V hostinci je kočička, jde dostat dva approval body s astarionem, pokud jste na ní hodný a tiše jí obdivujete, a jeden bod, pokud jste na ní hnusný a vyženete jí ven. Já neměla mluvení se zvířatama, tak jsem na ní zasyčela. Dostala jsem tohle.
1.jpg
* 1.jpg (21.35 kB. 708x81 - prohlédnuto 445 krát.)

Nebudeme o tom mluvit.

*

Krok 2 je konečně, konečně dostat toho Halsina do party, a na to je nutný jít k panu doktorovi.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #433 kdy: Září 14, 2024, 20:52:17 »

Nemrtvej doktor je šílenec, co mučí lidi v doprovodu svejch nemrtvejch sester. S dostatečnym charismatem/přesvědčovánim ho jde přemluvit, aby šel příkladem a nechal sestry, ať se na něm vyřáděj. Je to vtipný, ale celá rodina Thormů jde přemluvit k sebevraždě. + ten démon, ke kterýmu se ještě dostanem. Všichni bossové v tomhle aktu se zabijou, pokud zvolíte správný dialogový možnosti a jste dost přesvědčivý. Osobně volim raději přímej a férovej způsob ve formě útoku ze zálohy, kdy je assassin/gloomstalker Astarion popraví dřív, než se stihnou vzpamatovat.

Po zabití doktora sebereme loutnu (durge má k loutnám jistě fascinující vztah) a doneseme jí tomu zpívajícímu otrapovi. Ten se probere, řekne nám, kde je Thaniel, a Halsin se ho vypraví zachraňovat. Když jsem tuhle pasáž hrála poprvé, tak jsem loadnula tolikrát, že jsem to ani nepočítala. Přišlo mi to strašně těžký. Později jsem našla systém, a začala to dávat bez problémů.

Teď mám ale experimentální postavu, která je paladin/sorcerer. A jelikož jsem nechtěla opakovat dračího sorcerera, vzala jsem toho lítacího. Což mi dalo nějaký kouzla, který normálně neberu, jmenovitě Sleet storm. A teda musim říct, že to udělalo z boje velmi primitivní grotesku.

To kouzlo vyžaduje soustředění, ale trvá 10 kol a jedinej způsob, jak ho zrušit, je praštit sesilatele. Jenže to se k němu musíte nejdřív dostat. A to se vám nepovede, pokud se plácáte po ledě a nemůžete se hejbat. A ta ledová plocha se obnovuje každý kolo, takže můžu normálně používat ohnivý koule. K portálu se nedostal vůbec nikdo, a to jsem hrála jen velmi špatně, protože jsem se válela smíchy.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #434 kdy: Září 14, 2024, 23:43:27 »

Uděláme si dějovou vsuvku a podíváme se na slavnej in-game mod manager. Protože fuuuu! Katastrofa. Je nutný si stáhnout mód na to, aby mod manager laskavě přestal klipovat. Ano, mód na opravu mod manageru.

Módy se neaktualizujou samy, neupozorňujou na to, že je aktualizace, a když kliknu na aktualizaci ručně, tak se stejně nic nestáhne. Hromadě módů se prostě nezobrazuje popisek. Módy jsou v jedný variantě, a pokud je variant víc, je každá ke stažení zvlášť, takže buď je to spam na stránku, nebo je tam nejčastější možnost s poznámkou " pro další možnosti jděte na nexus".

Přestal mi fungovat mód, kterej doplňuje do hry svitky ke kouzlům, který v základní hře nemaj svitek. Všimla jsem si, že neni aktuální. Pokusila jsem se ho aktualizovat. Nakonec jsem ho musela vypnout a jít na nexus... kde je poznámka od autora "pokud máte problémy, vymažte to co jste stáhli přes mod manager a stáhněte si tohle".

Neni možný zablokovat žádný... "tvůrce", bez ohledu na spam, kterej produkujou. Protože osobně nepotřebuju 10 módů na to, abych udělala ze všech postav gnómy, a nepotřebuju 10 dalších módů na to, změnit všem postavám jméno na "daddy xxx". Ani zvlášť netoužim po přilbě, co vypadá jako záchod. Možná jsem zvláštní.

Stejně člověk používá mod manager jako extra aplikaci, protože je to prostě lepší, přehlednější, umožňuje to určit pořadí módů (což je poměrně podstatná věc) a jako bonus je tam prostě víc módů.

Já předpokládám, že se autoři zlepšej. Oni maj tu tendenci. Ale prozatim je jedinej efekt to, že na mě hra křičí pokaždý, když se pokoušim loadnout hru. Možná je to to upozornění na neaktuální módy, který jsem řikala, že tam neni. Škoda jen, že se tomu nezobrazujou obrázky a všechny módy maj stejnej název, takže neni uplně snadný pochopit, co po mě hra vlastně chce.

Externí Mod manager je propracovaná hračka. S popiskama a upozorněníma na módy, který vyžadujou jiný módy. (BG3 má hodně takovejch, lidi reálně dělaj módy jen jako podporu jinejch módů, takže je snadný v in-game mod manageru ztratit klíčový informace o závislostech.) Prostě 1* výtvor. Vysvětlete mi, proč oficiální developeři nedokážou udělat něco podobnýho.
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 27 28 [29] 30 31