U toho dabingu jsem právě zakolísal, mě chvilkama přišlo, že něco dabovaného u hlavní postavy je, jenom to buďto není dotvořené nebo je to buglé

Normálně by ale mluvit neměla. DA:O jsem kdysi dávno jenom zkoušel, takže to nemohu posoudit. Jinak ta moje postava je asi nejhezčí žena, co se mi z toho podařila vydolovat a to bys jí měla vidět, když se začne ksichtit

Ivan: Lariani zatím celkem pružně patchují a nejde jen o bugy, takže je vidět, že mají zájem i věci měnit, ale až tak velkou naději bych si nedělal. Každopádně po 3 odehraných hodinách je můj pohled na hru už shovívavější.
Jenom ještě k té včerejší diskusi o přesvědčení, ono tohle všechno možná ve hře teprve bude, ale mě pak napadlo, jestli tohle nemá nakonec souvislost s volbou božstva, protože to je povinná položka i u Neverwinteru. Včera jsem si totiž všiml, že jeden z typů tieflingů má jako božstvo Selune, což je shodou okolností chaotic good bohyně.
Včera jsem docela listoval fórem na Steamu, spíš kvůli samotným názvům topiců, než že bych všechno četl, a hodně výtek bylo vůči obtížnosti hry. Obtížnost nastavit nejde, ta je prostě daná, ale že by mi hra přišla nějak výrazně tužší, to ne. Není to prostě klasika jako v Infinity hrách, tady je potřeba k boji přistupovat trošku jinak a velkou roli hraje terén. Nepřijde mi ani nějak porouchaný RNG, holt je to nízkolevelová družina, takže je potřeba počítat se vším. Největší problém působila v boji kouzelnice na schodišti, proto padla jako první - za tuhé bych to považoval až ve chvíli, kdyby ta kouzelnice seslala standardni sadu ochran jako to uměla většina (i řadových) kouzelníků v Baldur's Gate 2

Osobně mě na těch bojích nejvíc vadí to, že nelze družinu do výhodných pozic rozestavit ještě před bojem, protože všichni se jak ocasové drží automaticky vůdce družiny a rozestavit je musím až v rámci boje. Než bych s kouzelníkem ty ruiny obešel k druhému vstupu, tak se na to radši vykašlu.