No, tak po Vánocích přestalo chrčení samo od sebe, paráda! Konečně! Problém je teď ale v tom, že se počítač nyní samovolně vypíná. Někdy jde hodinu, někdy 2, někdy 4, ale pak prostě bum – a vypne se. Při zapínání se hned znovu vypne. Musím ho nechat tak 10 minut v klidu, pak jde v pohodě třeba půl hodiny, než se zase vypne.
Zkoušel jsem ho samozřejmě úplně odpojit, zvenku kompletně vysát, zvrchu, zezadu, i ze stran, kam jsem se vysavačem dostal, i když tam podle mě moc prachu nebylo. A upřímně to teda moc nepomohlo. Nejhorší je, že počítač je při opětovném spuštění (i se zpožděním) o dost zpomalený a i otevření wordu mu trvá. Druhý den je to zase v pohodě. Tohle už na reklamaci asi bude. Tohle doma sám asi nevyřeším, natož když ho nemůžu ani rozšroubovat.
Přitom není ani v zátěži, neřeknu, kdybych na něm něco hrál a přehříval se, ale píšu bakalářku, tak na něm teďka pařím akorát ten word. Ale co si budem, pořád je lepší to vypínání, i když je to hodně nevyzpytatelný, než to otravný chrčení.
Zajímavý je snad jen to, že to dělá vždycky v noci. Může být puštěnej od 8 do 17 odpoledne a v pohodě. Ale zapnu ho v 9 večer a půlnoc nedá. Včera jsem ho zapl o půlnoci a šel asi hodinu.
Nenapadá Vás jen, čím by to mohlo být?