No, zkusil jsem a nic. Bohužel už se to prostě fakt nedá. Rozhodl jsem se to přetaktovat, jinak fakt nevím. Dneska večer jsem nebyl dalek tomu, abych case rozebral a do toho větráčku vrazil šroubovák, aby to ku*va už tak strašně nechrčelo. Zapnu PC, nic spuštěného není, jen zapnu prohlížeč a v něm youtube a normálně to neslyším, musí to řvát jak kráva, aby to přeřvalo to chrčení.
Předtím mi zafungovala věc, že jsem spustil AC: Odyssey, AC: Origins a Sniper Elite 4 na pozadí, roztočil se větrák v case, kterej tak jako příjemně potichoučku hučí a ta grafika tak neřvala. Jenže to už mi teď taky nejde. Zkoušel jsem si stáhnout měřič decibelů, to asi nikomu nic neřekne, ale prolezl jsem různý fóra, stáhnul jsem si FurMark, ale nevím, co mám spouštět. Čerstvě zapnutej počítač, teplota GPU 1: AMD Radeon RX Vega 56, GPU: 35°C a řve to jak kráva.
Nevím, i když řešení spustit 3 AAA hry na pozadí, aby nechrčel větrák při wordu mi nepřijde moc v pohodě, ale dal bych cokoli, aby už to tak neřvalo. Nejlíp nastavit (někde), aby to třeba do nějaký teploty absolutně netočilo větráček, jinak už tam asi fakt vrazím sirku. Jinak jsem našel i řešení typu promazat olejem apod., ale nevím, to jsou takový rady jedna bába povídala.