Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 19:34:53
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9

Autor Téma: LoX - Rozehrávka v obtížnosti Hard  (Přečteno 45148 krát)

Milhaus

• Zasloužilý člen
Re:LoX - Rozehrávka v obtížnosti Hard
« Odpověď #60 kdy: Prosinec 16, 2024, 18:23:31 »

Mě neumírali, pokud už se stalo, načetl jsem hru. Ale to se stávalo spíše na začátku. Jen z boje s golemem, co je na něj třeba kladivo-artefakt, jsem musel některé nechat utéct z boje.

Spíše si myslím, že to bude tím počtem úspěšných akcí, že bojovníci sice mohli každé kolo útočit, ale často se netrefili, zatímco mág a klerik mohli pořád čarovat.  Respektive mág ze začátku boje útočná kouzla a pak vysávání many, díky čemuž na konci boje měl stejné množství many, jako na začátku a klerik na začátku těžších bojů začaroval hromadnou regeneraci a pak se už víceméně jen modlil. Soudím tak podle zloděje, který ke konci hry ztrácel opravdu hodně, o proti začátku a středu hry, kdy naopak byl hodně vpředu a že ke konci si to klerikem a mágem úplně prohodili. Rozdíl je určitě v množství získaných zkušeností za boj a pokud se tyto zkušenosti nerozdělují úplně rovnoměrně a nejaktivnější/nejúspěšněji postava získá třebas i jen o 5% víc expů, než ostatní, projeví se to o dost víc, než na začátku hry.

Ale jeto divné už jen proto, že Gaulen má od počátku požehnání od Golota, které mu dává 5% ke zkušenostem (a nikdo jiný toto neměl). Všichni se naučili současně vzdělávání, jak nejrychleji to šlo.

Přemýšlím, že na nejtěžší obtížnost by možná stálo za to učit mága občas i sílu a střídavě jí zvedat třeba s energií. On kdyby měl sílu třeba 75-100, byl by to docela drtič a vyrovnal by se jistě všem bojovníkům, přitom by vždy kouzlem zasáhl.

Je taky hrozně zajímavý, že ačkoliv se vůbec neučil bojovat a útok měl obecně velmi nízký, téměř vždy se trefil pomocí kopí (a způsobil zranění za 1 život :D), zatímco bojovníci byli ve zbraních na max (barbar i v mistrovi zbraní), bárd zpíval písničku, které by měla zvýšit přesnost a minuli až nepříjemně často. Asi to nějak souvisí s hbitostí, kterou jsem je téměř vůbec neučil, ale asi taky s tím, jak hra vyhodnotí tu skupinu nepřátel, pokud je vyrovnaná a těžší, z nějakého důvodu mi přišlo, že se všechny šance na zásah nepřítele snížili a naopak poskočila šance nepřítele se trefit. Pokud jí hra vyhodnotila jako lehkou a menší, bylo to naopak, mí bojovníci dávali dokonce často kritické zásahy a podobně a nepřítel se měl problém trefit. Přitom ale ten nepřítel mohl být úplně stejný. Třeba ve Vilaku v té nejtěžší části, se dal potkat démon válečník v silnější (modré) verzi sólo, hra ten boj vyhodnotila jako lehký a během boje si ani neškrtl (dostával samé kritické zásahy a sám se nemohl trefit). Když ale byl tento démon součástí těch těžkých part, kde byli démoni mágové (dva v červené verzi a jeden v modré) a další dva démoni válečníci v červené verzi, případně v kombinaci s modrou verzí démona klerika (s kosou), nebo démona vojáka (s palcátem), hra tu skupinu vyhodnotila jako náročnou, nebo velmi náročnou, tak to bylo opačně. Jediný, kdo se trefil vždy, byl mág s kopím :D.
« Poslední změna: Prosinec 16, 2024, 18:38:58 od Milhaus »
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #61 kdy: Prosinec 16, 2024, 21:51:51 »

Hbitost je docela klíčová pro úspěch zásahu, proto je dobré jí na střídačku zvyšovat spolu se silou. Další věc je nastavená úroveň obtížnosti.

Já se třeba pomalu soukám skrze Ironmana a jde to opravdu z tuha. V bojích to drhne dost, ostatně to je společné s úrovní Hard, akorát za Ironmana je mnohem větší krize s penězi a jídlem (časté návraty do vesnice kvůli ukládání). Horko těžko jsem se dosoukal na level 3 a na dost dlouho to vypadalo, že jsem v koncích a možná i úplně na konci :). Nakonec jsem se dokázal se štěstím a trochou požehnání od kněžky (rychlost, hbitost) dostat až do Sorrentie. Nyní jsem na levelu 4 a je to prostě stále, no ... :D

Ve výsledku to půjde, ale nejde to hrát v kuse, musím si dávat pauzy, protože řadu soubojů opakuju i více jak 5x. Kdybych to už na Hard jednou nedohrál, tak se na to asi vybodnu, protože světlo na konci tunelu ještě ani zdaleka nevidím. Přesto vím, že tam je a je to jen o trpělivosti.

V bojích s přesilou to možná funguje jako v Realms of Arkania, kde má nepřítel při početní převaze bonus a dokud mu počty nezredukuješ, tak je boj o dost těžší.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #62 kdy: Prosinec 17, 2024, 13:37:43 »

Na levelu 4 jsem se dostal do další pasti. Druhou přepadovku pekelných psů tvoří už dvojice psů a to bez přípravy nejde. Samozřejmě mi došlo jídlo i peníze, takže nemůžu nakoupit požehnání apod., tak mě napadl jeden dřívější nápad. Začal jsem pobíhat ve Velegarnu a posouvat tím čas zdánlivě jen tak nazdařbůh ... ;)

1) Obilí ve vesnici se obnovuje každé 2 dny a v jedné sklizni lze posbírat 52 ks obilí.

2) Rostliny pro doplnění jídla se obnovují každé 3 dny a v blízkosti vesnice jsou hned 3 keře (2 na pláži, jeden u západní brány).

3) Stráže u brány vyžadují poplatek 100 zl každé 3 dny.

4) Nabídka obchodníka se obnovuje každé 2 dny.

5) Nový den začíná vždy v 10:00.

Hra počítá čas přesně, takže když obilí sklidím ve 14:00, tak se v daném trsu obnoví přesně za 2 dny zase ve 14:00.

Idea byla následující: budu pobíhat po vesnici, sklidím a prodám obilí, nakoupím hvězdice a jednou za 3 dny sklidím ovoce mimo město. Aby se to hezky počítalo, tak jsem to rozplánoval na 5 sklizní obilí. Ostatně jídla lze nabrat beztak maximálně jen na 4 dny.

5 sklizní obilí trvá tedy 10 herních dní a přinese do kasičky 650 zl (20 ks obilí se vykupuje za 50 zl). Mezitím jsem musel 4x ven, tedy 400 zl na mýtném a alespoň 4x jsem nakoupil po 3 ks hvězdic, což je 12 x 20, neboli 240 zl. Je to tedy finančně dost našponované, ale pokud bych nyní pokračoval dál, tak už nemusím ven kvůli jídlu a tím pádem platit mýtné. Odteď bych tedy začal vydělávat a to i tehdy, pokud bych dál nakupoval hvězdice.

Problém je akorát v tom, že to zabere dost času, byť kolečko okolo vesnice trvá krásné 3 hodiny :). Další nevýhodou je fakt, že hra zdražuje právě na základě uplynutého herního času, takže třeba takový teleportační kámen, který stál původně 100 zl, pak 140 zl, stojí nyní v 47 den už 300 zl. Cena hvězdic se naštěstí nezvyšuje, pořád stojí 20 zl za kus.

Uplynulý herní čas nemá vliv ani na počet pekelných psů v přepadovce (pořád jsou jen dva), to se asi opravdu odvíjí od levelu družiny, takže pobíhání po vesnici je možné považovat za jakousi berličku, která může pomoci překonat krizové období s jídlem a financemi. Na druhou stranu čekám, že se to možná odrazí na celkovém skóre.

Každopádně je to možnost a uvidím, jak se to bude vyvíjet dál. Holt jsem nezvolil úplně ideální složení družiny, dva paladinové jsou prostě handicap, který se odstraní až časem, ale zase to nechci vzdát.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #63 kdy: Prosinec 17, 2024, 15:34:49 »

Já jsem teda vypozoroval, že všichni přeživší dostanou za boj stejně xp, bez ohledu na to, jak se zapojili.

A neměl si tam náhodou zase nějaký mod? Rovnoměrně se dělí jen zkušenosti z úkolů, v boji je to podle zásluh, tzn. celkové množství XP za vyhraný boj se rozdělí podle toho, jak kdo v boji přiložil ruku k dílu. Nikdo nedostane nulu, i kdyby hned na počátku boje padl, ale výsledná diference mezi postavami může být docela citelná, obzvláště na počátku hry.
IP zaznamenána
This is the end ...

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #64 kdy: Prosinec 19, 2024, 01:09:19 »

Já myslím, že rozdíly vznikají spíše na konci, kde je za boj třeba 15-25 tisíc zkušeností (za bosse klidně i 75-100 tisíc) a i malý rozdíl v procentech, jak si přerozdělí získané zkušenosti, je pak hodně znát. Spíše je trošku pochybná ta potřebnost v boji, protože právě třeba klerik se víceméně jen modlí, nebo mág vysává manu, ale to je branné jako užitečné pro partu a proto klerik/mág na konci (alespoň u mě), získávali mnohem více expů, ne jen že dohnali ostatní, ale ještě jim o půl úrovně utekli.
« Poslední změna: Prosinec 19, 2024, 01:14:32 od Milhaus »
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #65 kdy: Prosinec 21, 2024, 12:19:41 »

Těžko říci, u mě ta družina fungovala tak nějak vyrovnaně, akorát Gaulen se zprvu cvičil v obecnějších dovednostech a až později přesedlal i do útoku. Nějak podrobně jsem to nesledoval, akorát teď si toho víc všímám, protože mi vznikají docela nepříjemné diference, které zrovna u hard obtížnosti nejsou žádoucí.

Jinak jsem překonal úvodní krizi a podařilo se mi dosoukat na level 5 a postupně porazit hlídky ve Velegarnu. Tím jsem se zbavil placení mýtného a rovnou jsem si otevřel cestu do Nabrosu. Nyní už je zřejmé, že budu moci pokračovat a bod zlomu nakonec přijde :).

V Nabrosu se mi celkem snadno podařilo obejít hrad a dostat se nahoru k teleportu. Nejhorší fázi průzkumu jsem měl tedy za sebou a chvilku poté jsem si otevřel i cestu do hradu. Nicméně na volný průzkum interiéru to ještě nebylo. Místo toho jsem začal čistit Nabroský les na cestě do Velegarnu, abych to měl do vesnice co nejblíž (kvůli ukládání). Vyšplhal jsem se až na level 7, vyjma mého alter ega, které výrazně zaostává :D ... holt moc často umírám. Je to přitom zvláštní, druhý paladin v družině naopak ve zkušenostech všechny předběhl :D.

Po pročištění části lesa jsem se odvážil dojít k soše Nalaet, ale u ní se mi po chvilce objevilo oznámení o blížící se přepadovce pekelných psů, tak jsem se urychleně pěšmo přesunul do Velegarnu. Kupodivu jsem to v pohodě stihl. No a teď zase doplňuji zásoby, hvězdice a jídlo.

Je to zdlouhavé, ale ne zas tolik, jak jsem si podle váznoucího postupu myslel. Save pozice mi píše, že mám odehráno 12 hodin. Když k tomu přičtu loady neúspěšných soubojů, což bych odhadl na 1/3 času, tak by reálný čas strávený ve hře byl cca 14-15 hodin. Jinými slovy jsem v 1/5 času předchozí hard rozehrávky, takže v Ironmanovi zas tolik nezaostávám. Herní čas je ale už skoro 110 dní.
IP zaznamenána
This is the end ...

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #66 kdy: Prosinec 21, 2024, 13:25:19 »

Já jsem teda vypozoroval, že všichni přeživší dostanou za boj stejně xp, bez ohledu na to, jak se zapojili.

A neměl si tam náhodou zase nějaký mod? Rovnoměrně se dělí jen zkušenosti z úkolů, v boji je to podle zásluh, tzn. celkové množství XP za vyhraný boj se rozdělí podle toho, jak kdo v boji přiložil ruku k dílu. Nikdo nedostane nulu, i kdyby hned na počátku boje padl, ale výsledná diference mezi postavami může být docela citelná, obzvláště na počátku hry.

Nevím, to bych fakt neřekl. Třeba kněžka jen uzdravovala a podporovala družinu, útočila jen na nemrtvé. A rozhodně neměla min xp. Ani bardka, která podporovala písněmi, pak sice přešla na luk, ale stejně moc netrénovala. Naopak nejvíc toho pokosila rytířka a rozhodně nějak napřed nebyla. Myslím, že opravdu měli všichni stejně xp. Mod jsem měl na jídlo a potom na dovednost Průzkumníctví, aby nemělo jen 5 úrovni, ale abych mohl odkrýt mapy komplet.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #67 kdy: Prosinec 21, 2024, 16:29:21 »

Možná ti to jen zrovna tak hezky vycházelo, protože toho dělení podle zásluh jsem si všiml už při první rozehrávce, tedy na nejnižší úrovni obtížnosti. Obtížnost na to tedy taky vliv nemá. Leda by pak patch 2.x něco změnil.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #68 kdy: Prosinec 22, 2024, 01:34:13 »

Během dalších 6 hodin jsem se probil hradem v Nabrosu, zlikvidoval hlídku v bráně v Sorrentii a dostal se až na Calebovu farmu do Hadirosu.

Na věčné pendlování jsem si už zvykl, v Nabrosu nejde nikde ukládat, takže po každém boji (max. dvou) jsem šel zpět do Velegarnu uložit, vyléčit se / přespat v hospodě apod., a samozřejmě doplnit zásoby. Oproti klasické hard obtížnosti to není vlastně o tolik jiné, protože pro zásoby a jídlo jsem musel chodit i předtím, takže je vlastně jedno, jestli mohu nebo nemohu v hradu ukládat. Po porážce všech hlídek jsem z hradu odešel, aniž bych navštívil prince Nengortha. Tím pádem mi na mapách zůstaly veškeré jeho hlídky, které postupně proměním na zkušenosti. Teprve pak si to půjdu s princem vyříkat.

V Sorrentii jsem se pokusil vyčistit cestu k bráně, ale poslední přepadovky na cestě jsou na mě moc silné, tak jsem se při levelupu rozhodl, že bardku naučím píseň strachu a pokusím se projít přes hlídku prince Nengortha s její pomocí. Opravdu se mi to povedlo, na bojišti zůstal jen mistr zbraní, ale taky jsem se dost ochudil o zkušenosti (uniklé jednotky se nepočítají jako poražené). Rozhodl jsem se proto zkusit to na férovku a zadařilo se. Nyní je jasné, že jsem dostatečně silný, abych porazil i hlídky prince Nengortha v samotném Nabrosu.

Skrze pláně jsem se dostal až do Cunavarnu, ale pak mi došlo, že do vesnice beztak nemohu, tak jsem se otočil a vzal to do Hadirosu. Zde mě přepadla čtveřice pekelných psů, což mě zase vrátilo do reality :). Dlouho o sobě nedali vědět, ale už jsou zase zpět. Ke Calebovi jsem se díky tomu dostal až na druhý pokus. Výhodou Calebovo farmy je fakt, že se na ní dá ukládat, stejně jako v aréně v Sorrentii, takže mám záchytný bod přímo v oblasti. Nicméně já se vrátil po cestě zpět do Velegarnu, abych opět doplnil zásoby a rozmyslel se co dál.

Po úvodních peripetiích mi nově začala zaostávat klerička, která se zasekla na levelu 8. Ostatní postupně postoupili na level 9 a někteří jsou dokonce kousek od levelu 10. Zkoušel jsem s tím porazit ogra na cestě z Velegarnu do Sorrentie, ale to je ještě mimo mé možnosti. Bude to ten level až dva určitě ještě chtít.
IP zaznamenána
This is the end ...

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #69 kdy: Prosinec 22, 2024, 20:54:53 »

Tak jsem na to znovu koukal a opravdu ne, všichni brali opravdu stejně XP, mod jsem si vytvořil sám, a to pouze, aby ze zabitých postav padalo více zkušeností a na jídlo.

https://ibb.co/swgCG0S
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #70 kdy: Prosinec 23, 2024, 00:58:24 »

A jakou máš nastavenou obtížnost?
IP zaznamenána
This is the end ...

Ivan

• Zasloužilý člen
« Odpověď #71 kdy: Prosinec 23, 2024, 08:07:31 »

Obtížnost samozřejmě Classic. Nebo jak se ta základní (jednodušší) jmenuje. Ta vyšší pro mě bohužel nemá žádný benefity.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #72 kdy: Prosinec 23, 2024, 09:29:18 »

@Ivan: to je jasný, že to nemá pro tebe benefity, když si to i tak musíš zjednodušovat ;). Každopádně těžko říci, až dojedu Ironmana, tak se na to schválně podívám, protože je mi divné, že dvě vyšší obtížnosti by to měly a tahle ne.

Jinak jsem se po 27 hodinách konečně dobelhal do Cunavarnu ...

Docela dlouho jsem se babral s hlídkami prince Nengortha na cestách v Nabrosu. Kupodivu mi to nešlo tak snadno jako v s hlídkou v Sorrrentii, přitom jsou složením shodné. Asi jsem měl docela kliku :). Je to dohromady 5 velkých hlídek a jedna o trochu menší u vstupu do Vilaku. A samozřejmě ta slabá v severní bráně hradu, kterou už jsem předtím porazil. Na cestách je k tomu trojice velkých náhodných přepadovek, kterými jsem začal. K vyčištění cesty a získání bonusu není třeba zabíjet hlídku v bráně do Vilaku, ta se do toho nepočítá.

Pokud bych prince porazil dříve, tak bych se tím připravil dohromady o 9 soubojů, jinými slovy o 6885 xp a 2232 zlatých, plus 945 xp za vyčištění cesty. Což by byla samozřejmě škoda. Na prince Nengortha jsem tak šel na levelu 11 a ještě někde okolo levelu 8-9 jsem sundal zlobra na cestě do Sorrentie.

Na cestě do Cunavarnu jsem dočistil cestu v okolí Arény v Sorrentii, kde jsem si opět všiml podivného míchání potvor v posledních silných přepadovkách (anebo jsem ty přečíslené vosy porazil a úspěšně na to zapomněl :)). Datový soubor totiž složení a počty přepadovek uvádí, tedy alespoň mi to tak připadá, takže se to pokouším ověřit v praxi.

V Cunavarnu jsem se pro změnu pustil do čištění zdejší cesty, ale ve finále jsem dojel na trojici ulrogů u cesty do Nagiry, takže jsem zatím nezískal bonus za vyčištění lokace. Všechno jsem dal, ale ta trojice je na mě opravdu moc. Levelem jsem se dostal na 13-14 a diference dále rostou, tentokrát už však i dílem rozdílné úrovně Vzdělávání mezi postavami. Klerička už naštěstí umí útočné kouzlo, takže se v bojích zapojuje mnohem více. Nyní bych se měl vrátit dočistit Sorrentii a pokračovat Hadirosem. Chrám Febret zatím vynechám.

Bojeschopnost družiny je o poznání lepší, protože oba paladinové konečně dorovnali plnohodnotné bojovníky - ostatně je taky jako bojovníky cvičím. Pro mě je výhodný akorát vyšší pool many paladinů, proto jsem si je bral. Časem možná potrénuji i něco jiného, finance už naštěstí taky jen rostou (cca 14k zlatých), takže už zase budu moci kupovat bonusové body - začnu znovu až od levelu 15, ať to má nějaký řád.

Konečně jsem taky částečně pořešil zdražující se služby. Ono to nakonec nesouvisí ani tak s odehraným časem jako s levelem postav. Vždycky, když si postava zvýší level, tak se mírně zvednou ceny. Nejrychleji roste cena za odstranění prokletí a v závěsu jsou ceny požehnání. Přesný mechanismus bych musel otestovat. Podobně to bude asi s prodejem doplňků (louče, paklíče a teleportační kameny), kde se ale ceny nakonec zastaví (mají strop). Cena jídla mi naopak přijde pořád stejná.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #73 kdy: Prosinec 23, 2024, 09:53:31 »

Málem bych zapomněl, při čištění cesty do Cunavarnu jsem si dal mnohem více záležet na počítání náhodných přepadovek a dospěl jsem k číslu 25. Přitom jsem mnohem lépe sledoval, jak se mění jejich složení a tentokrát bych řekl, že se nic nekombinovalo (ne vše jsem dal napoprvé a jelikož se přepadovky vybírají náhodně, tak jsem si zkoušel zapamatovat, co v které bylo). Tím kombinováním myslím, že by se např. jedna velká skupina rozdělila na dvě menší přepadovky apod.

Datový soubor (čteno skrze editor, položka Zones), označuje Cestu do Cunavarnu jako Road_Dangerous_B a definuje na ní 5 skupin přepadovek. 3 varianty se zloději a 2 varianty s vosami - Thefts_C(8), Thefts_D(6), Thefts_E(4), Wasp_B(4) a Wasp_C(3). Každá skupina má nadefinovánu pravděpodobnost, s jakou se objeví a čísla v závorkách uvádějí, kolik takových skupin na vás hra sešle. Zároveň platí, že se přepadovky budou objevovat po každých 100 polích, které družina na cestě ujde. Ve finále jsem tedy ve shodě, datový soubor uvádí 25 přepadovek a já jich taky napočítal 25.

Počet přepadovek by tedy mělo být vždy pevné číslo, ale u složení jednotlivých skupin potvor opravdu mohou být diference, jak popisuje položka Enemies. Např. skupina Wasp_C zahrnuje 2 otrávené vosy a 1-3 obyčejné vosy. Existují tedy 3 kombinace, které z toho hra může vygenerovat, proto mi občas přišlo, že mi hra po pár neúspěšných pokusech jakoby nabídla menší skupinu (2 otrávené vosy a jednu obyčejnou vosu). Tím pádem se může lišit i celkový počet získaných zkušeností za vyčištění lokace.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #74 kdy: Prosinec 23, 2024, 15:38:34 »

Od Cunavarnu se hra citelně zrychlila, už je znát, že se to obrací, ale pořád tu mám jeden nepříjemný problém - přepadovky pekelnými psy :). Je to docela k vzteku, protože na tenhle typ soubojů nemám družinu zrovna ideálně postavenou, tedy alespoň pro takhle brzkou fázi hry.

V současné chvíli mě přepadá prokletý pes + 4 mláďata. Nakonec to nějak udolám, hodně závisí na tom, jak se bardce podaří psy okouzlit a zároveň zlodějka musí rozhodit dostatečné množství hvězdic. Ve výsledku pak vždy někdo přežije, abych mohl do vesnice a oživovat. Paladiny spíš jen držím na živu jako terče, moc úspěšní nejsou.

Po cunavarnské cestě bylo dočištění Sorrentie a Hadirosu jen formalitou. Vše bylo obtížností pode mnou. Nakonec jsem si to vyříkal i s čarodějnicí Yoranwou a nyní mám pauzu - zlodějka bude první, kdo půjde s Gaulenem na level 16, takže se rozhoduji, kolik bodů vlastně nakoupím. S financema jsem na 25k zlatých, rezervu tedy mám. Výhodou je, že jídlo jsem kupoval jen hodně na počátku hry, kdy jsem kroužil kolem Velegarnu, ale brzy jsem si začal jídlo obstarávat sběrem a toho se držím doteď. Nejvíc peněz tak padne na občasný placený nocleh nebo lepší / nutné předměty.

Zbývá mi už jen Odendro Forest a Tower of Resilience. Tím pádem budu moci odejít do Varaskelu, protože na náhorní plošinu Karragy je asi moc brzy. Prince Khornila mám v úmyslu zatím nechat, dokud nebudu schopný likvidovat jeho jednotky v branách. Poté bych udělal to samé, co s hlídkami prince Nengortha.

IP zaznamenána
This is the end ...
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 9