Tvrdívalo se to o něm

Ale zas tak hardcore to nebylo, ony jsou ty texťáky dost komentované, takže když víš, co budeš upravovat, tak se už máš čeho chytit. Naopak to mělo výhodu právě v tom, že se na tom krásně učily souvislosti. Podobně se třeba strašilo s FreeBSD, až nakonec musely vzniknout další odnože, aby to neztratilo kredit

I když původní BSD opravdu stojí za to. Obecně to vždycky bylo spíš o tom času, který do toho chtěl člověk investovat a hlavně co od toho očekával.
Debian byl docela dost oblíbený, hlavně kvůli repozitářům, což si z něj odneslo i to Ubuntu. Já se Debianu nakonec vyhnul, poněvadž mi kdysi kolega tvrdil, že k tomu musím mít někoho, kdo už v tom umí ... no, tak jsem ho šel trumfnout a nainstalil Slackware

Původně jsem používal Mandrake a ten prvotní efekt porovnání s Windows XP byl taky úžasný. U Debianu si ještě pamatuju, že se tenkrát rozmohla taková zvláštní mánie - systém se komplet kompiloval ze zdrojáků.
Dneska už bych se do žádných velkých akcí nepouštěl

Chci na to převést akorát svou webovou tvorbu, tak jak tomu bylo v počátcích a z her jde jen o ty DOSovky.