Vidíš, já taky nejsem zrovna extra stratég, takže pokud to jde, volím nižší obtížnost

U Strongholdu jsem třeba hrál raději jen ekonomické kampaně, protože klasická kampaň na mě byla moc ... než jsem se nadál, tak mě soupeř převálcoval. V Heroes proto nic podobného riskovat nechci

Přitom třeba Age of Empires jsem odehrál normálně, tam mě ovšem vadila stupidní AI vlastních jednotek. Ty Yuyano, nemá tvůj bratr telefonní číslo nějak 60x ... ? Před pár lety mě někdo nabádal k odehrátí sedmičky na prvním levelu a málem jsem se na to nachytal

Ale k HD verzi, už je to čtvrtý den a pomalu ten počet hrajících klesá. Čekal jsem, že teď přijdou na řadu hráči s DVD verzí, ale asi ta digitálka byla ve většině. Nicméně je to pořád pod hranicí 4000, jen připomenu, že MMX se dostalo přes 7000 v prvním měsíci a pak to prostě výrazně kleslo. Tohle má větší potenciál, aby se to prodávalo dobře delší dobu, tedy ty necelé 4000 tu můžou být vidět mnohem delší dobu. Nedivil bych se tomu, Heroes má prostě větší základnu a dokáže oslovit i hráče mimo RPG. Vím, že z pohledu hráčů je to dost smíšené, ale jako obchodní výsledek je to dobré, to se musí nechat.