Komunita určitě bude pracovat, hlavně se bude muset sama postarat o HD textury měst a potvor, které v ROE nejsou. Mě to přijde spíš jako ztráta času. Jak jsem si všiml, Ubisoft tomu nechává volný průběh i když vlastně proč ne? Ke koupi HD edice to povede tak jako tak a tohle mu může prodejnost jen zvýšit

Odliv hráčů je znatelný, ale zase HD edice cílila hlavně na nové hráče, které to už asi tolik neoslovilo - zkusili a odešli. Na jednu stranu se ani nedivím. Když pročítám všechny ty herní portály, tak si moc nedokážu představit, že by tohle dneska někoho zaujalo. Pro mě to třeba taky moc význam nemá, nemám doma žádný velký monitor a Heroes Chronicles teď hraju třeba na notebooku, takže grafika je pro mě pořád dobrá. O nějakých potížích jsem četl, ale teď je otázkou Ubisoftu, zda-li bude jejich release platit. Aby to neskončilo jako u MMX.
Hlavně si mi připomněl, že na Bonuswebu by měla být recenze na H3 HD, tak se jdu začíst + na Games mají být výsledky čtenářského hlasování o Nej kategorie her roku 2014