Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 21:48:38
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Heroes of Might and Magic III HD remake  (Přečteno 17898 krát)

lordgraa

• Host
Heroes of Might and Magic III HD remake
« Odpověď #30 kdy: Únor 11, 2015, 10:38:48 »

Rip Van Winkle mě dostal :D

Pravdou je, že H3 HD je opravdu málo muziky za hodně peněz. Už to sice hraji, ale stále je tam dost bugů i když slibují patche (alespoň na Steamu). Počet hráčů klesá a já tak alespoň doufám, že komunita dodá slíbený RMG a import z obou datadisků. Přeci jen se na ty HD textury lépe dívá než na ty zubatý mrchy :)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #31 kdy: Únor 11, 2015, 19:23:29 »

Komunita určitě bude pracovat, hlavně se bude muset sama postarat o HD textury měst a potvor, které v ROE nejsou. Mě to přijde spíš jako ztráta času. Jak jsem si všiml, Ubisoft tomu nechává volný průběh i když vlastně proč ne? Ke koupi HD edice to povede tak jako tak a tohle mu může prodejnost jen zvýšit ;)

Odliv hráčů je znatelný, ale zase HD edice cílila hlavně na nové hráče, které to už asi tolik neoslovilo - zkusili a odešli. Na jednu stranu se ani nedivím. Když pročítám všechny ty herní portály, tak si moc nedokážu představit, že by tohle dneska někoho zaujalo. Pro mě to třeba taky moc význam nemá, nemám doma žádný velký monitor a Heroes Chronicles teď hraju třeba na notebooku, takže grafika je pro mě pořád dobrá. O nějakých potížích jsem četl, ale teď je otázkou Ubisoftu, zda-li bude jejich release platit. Aby to neskončilo jako u MMX.

Hlavně si mi připomněl, že na Bonuswebu by měla být recenze na H3 HD, tak se jdu začíst + na Games mají být výsledky čtenářského hlasování o Nej kategorie her roku 2014 ;)
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #32 kdy: Únor 12, 2015, 10:54:05 »

Chvíli jsem si říkala, o jakym komunistovi se to mluví... a obávám se, že už hlady nevidim :-D. Ne, ne, v pořádku, pokračujte v diskusi :-D.
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #33 kdy: Únor 12, 2015, 12:21:14 »

Tak Ubisoft  si bezesporu mne ruce blahem, udělá půl práce, zbytek za něj udělá komunita, ale zaplacenou dostane práci celou :). V podstatě to pro něj ani nemůže být lepší. Snad jen v případě, že by se záhadně našly ty datadisky a Ubisoft je hodlal vydat jako DLC z pouhých 10 euro za kus, by mu to možná trošku vadit mohlo, no. Ale zřejmě to v plánu nemá.
IP zaznamenána