Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 21:48:02
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -

Autor Téma: Heroes of Might and Magic III HD remake  (Přečteno 17896 krát)

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Heroes of Might and Magic III HD remake
« Odpověď #15 kdy: Únor 01, 2015, 20:33:03 »

Vidíš, já taky nejsem zrovna extra stratég, takže pokud to jde, volím nižší obtížnost :D U Strongholdu jsem třeba hrál raději jen ekonomické kampaně, protože klasická kampaň na mě byla moc ... než jsem se nadál, tak mě soupeř převálcoval. V Heroes proto nic podobného riskovat nechci :) Přitom třeba Age of Empires jsem odehrál normálně, tam mě ovšem vadila stupidní AI vlastních jednotek. Ty Yuyano, nemá tvůj bratr telefonní číslo nějak 60x ... ? Před pár lety mě někdo nabádal k odehrátí sedmičky na prvním levelu a málem jsem se na to nachytal :D

Ale k HD verzi, už je to čtvrtý den a pomalu ten počet hrajících klesá. Čekal jsem, že teď přijdou na řadu hráči s DVD verzí, ale asi ta digitálka byla ve většině. Nicméně je to pořád pod hranicí 4000, jen připomenu, že MMX se dostalo přes 7000 v prvním měsíci a pak to prostě výrazně kleslo. Tohle má větší potenciál, aby se to prodávalo dobře delší dobu, tedy ty necelé 4000 tu můžou být vidět mnohem delší dobu. Nedivil bych se tomu, Heroes má prostě větší základnu a dokáže oslovit i hráče mimo RPG. Vím, že z pohledu hráčů je to dost smíšené, ale jako obchodní výsledek je to dobré, to se musí nechat.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #16 kdy: Únor 02, 2015, 07:10:27 »

Hele... já nevim, jaký má :-D, ale silně pochybuju, že to byl on :-).
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #17 kdy: Únor 02, 2015, 13:16:50 »

Mě to tak jenom napadlo, ono to bylo shodou okolností nedlouho předtím, než si psala, že on to s takovou družinou dojel :) Což mě tak napadá, že tu mám ještě do update Keeperovo skóre v CMM.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #18 kdy: Únor 02, 2015, 20:46:07 »

Komunitu to nakonec nenechalo chladnou a na Heroes Community se objevila iniciativa převést do HD verze i kampaně z obou datadisků, viz [Day 0 mod]h3mtool: Convert AB/SoD maps to RoE, integrate Complete RMG into HD remake.

Při té příležitosti jsem nalezl odkaz na samostatné kampaně Heroes Chronicles kompatibilní se Shadows of Death (viz Heroes Chronicles Campaigns), což je pro mě tedy trošku zajímavější zpráva :)
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #19 kdy: Únor 03, 2015, 06:58:27 »

Večer jsem našel na Doupě.cz zajímavou recenzi, viz Heroes of Might and Magic III HD – stará láska (recenze) . Zatím asi nejlepší, co na těch našich herních portálech vyšlo.

Jenom mě tam zmátla jedna věc. Já myslel, že artefakt Pouta války přinesl až jeden z datadisků? Nějak si to z dob Restoration of Erathia nevybavuju, nebo jsem na něj měl holt smůlu.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #20 kdy: Únor 03, 2015, 07:20:24 »

Já myslim, že tam byl od začátku.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #21 kdy: Únor 04, 2015, 07:15:43 »

Nabídka na Aukro za 250 Kč, čistě jen klíč ... Heroes of Might and Magic 3 (HD Edition) cz.
IP zaznamenána
This is the end ...

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #22 kdy: Únor 04, 2015, 07:37:49 »

Aby to pak nedopadlo jak u jiných šmelin s nelegálně pořízenými klíči, nebo s klíči z "dovozu" z Ruska a tyto klíče pak nemazali nebo jinak znehodnocovali. Přecejen je ten rozdíl v ceně příliš velký, takže to nebude ze zdejší distribuce. (a dost možná tam tím pádem nebude ani čeština).
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #23 kdy: Únor 04, 2015, 07:50:06 »

Vidíš, to byl vlastně Ubisoft, kdo blokl ty klíče z Originu. Nabízí tam celkem 9 klíčů, což je docela dost na to, aby je sehnal např. v rámci novinařiny. Šmelení s klíči jde tak nějak mimo mě. Teoreticky bych si taky mohl napsat do Ubisoftu o klíč, ale mě tohle přijde poněkud nesympatické. Když mám o hru zájem, tak si jí prostě zaplatím. Takhle bych cítil povinnost tomu udělat reklamu apod. a to ne. Odmítl jsem to už u MMX.
IP zaznamenána
This is the end ...

lordgraa

• Host
« Odpověď #24 kdy: Únor 05, 2015, 10:31:50 »

Pouta byla už v H3:RoE a byla mým oblíbeným artefaktem v hrách na vyšší obtížnost, kdy ta mrcha počitačová měla v oblibě plácnout nějaké hromadné kouzlo, co mi zabilo co nejvíc jednotek a pak zdrhnout z boje.

Jinak HD edici kupuji jen čistě z nostalgie a také kvůli své stránce o Heroes. Přeci jen dát nám za 350 kaček zabugovanou hru s HD texturama je trochu moc :) Ale rád si zavzpomínám a projedu celou kampaň (zase se těším na báječné outro á la já nic, já nekromant :D ).

Ruským soudruhům přeji, ať se jim ten mod povede a oživí tak zájem o H3. Ubisoft datadisky v HD jen tak nevydá, když je škrt i ve financích pro nové H7... ale od toho tu máme právě ty věrné fanoušky a sílu komunity ;)
IP zaznamenána

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #25 kdy: Únor 06, 2015, 08:57:30 »

http://www.hrej.cz/novinky/2015/02/05/soutezte-se-fantasy-serii-might-magic-35176/

jsem netušil, že MM6 je krokovací dungeon, asi si pod tím pojmem představuji něco jiného, no. Každopádně je zajímavá myšlenka, udělat takovou soutěž. :) Asi o heroes HD v ČR není takový zájem, jak se čekalo :)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #26 kdy: Únor 06, 2015, 14:18:42 »

No... já si skoro troufám vyslovit vyloženě heretickou myšlenku, že MM6 NENÍ krokovací dungeon :-D.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #27 kdy: Únor 06, 2015, 15:30:11 »

Se jim to popletlo, no :D

Ale tak je to od nich hezké. MMX třeba taky není limitka, ale krabicová Deluxe edice by mohla někoho potěšit. To vypadá, že tu soutěž sponzurujou ze svého.
IP zaznamenána
This is the end ...

Milhaus

• Zasloužilý člen
« Odpověď #28 kdy: Únor 07, 2015, 00:36:51 »

no, ne, sponzoruje to vydavatel hry u nás, viz:
Citace: Web
Tři fyzické kopie Heroes of Might & Magic III HD věnoval do soutěže český vydavatel Conquest Entertainment a ještě k tomu přidal speciální limitovanou edici Might & Magic X Legacy, která obsahuje artworky, látkovou mapu herního světa, soundtrack, DLC a původní krokovací dungeon Might & Magic VI.

IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #29 kdy: Únor 07, 2015, 07:07:11 »

Tak to jsem úplně přehlídl :D O Conquestu slyším prvně v životě, neb hry od Ubisoftu má u nás na starosti Playman.
IP zaznamenána
This is the end ...