Já teď budu dál spamovat a ještě něco napíšu :-). Musim to ze sebe dostat, doma mě nikdo nechce poslouchat :-D.
Hodně mejch společníků změnilo svou původní kartu na jinou (Dori(2x), Varrick(2x), Viv, Bull, Cole) a já mám takový tiky hledat svou příručku k výkladu karet :-D. Copak ta změna asi znamená? Je to lepší? Nebo horší? Některý ty karty vypadaj vyloženě nepříjemně. (Ale Dori vypadá skvěle, jak mi nabízí toho hada :-D.) Jsem zvědavá, jestli ještě někoho přinutim změnit kartu, mám ještě nějaký nedodělaný osobní questy :-).
Jinak, rozehrála jsem ten Hard a jsem hodně zvědavá, jaká to bude změna. I když je fakt, že teď bude tankovat AI... Na normal v podstatě neni nic, co by dokázalo mýho šampiona poškrábat. 90% potvor mi nesrazí ani dva čtverečky guardu. 99% potvor nikdy neuvidí moje HPčka (a to včetně bossů a draků). Mačkám dvě tlačítka a jsem nezničitelná. Někdy je to zábava, ale občas by člověk rád nějakou tu výzvu.
Poněkud pozdě ve hře jsem objevila Dagnu a její možnost vložit do zbroje ještě jedno očarování navíc. To jsem taky mohla vědět dřív. Jako třeba dřív než jsem vytvořila svou templářskou t3 zbroj z těch nejdražších surovin... Každopádně jsou tam k dispozici krásný bonusy, a já už teď nemám drahý suroviny na novou, protože jsem se praštila přes kapsu a vybavila Doriho.
Dostal ultra drahou róbu z nejkvalitnějších materiálů, co jsem našla, maximální vylepšení, masterwork, všechno dokonalý, má skoro stejnou třídu zbroje jako můj válečník a je dokonale sněhově bílej :-D. Vypadá to tak... zvláštně a kontrastně a já se směju pokaždé, když couráme po kolena v nějakejch ***čkách :-).
Ale co, já jsem stejně nezničitelná. Obejdu se bez enchu a Dorian je v bezpečí :-D.
...
Navštívili jsme chrám elfí bohyně a bylo to... otravný a zabugovaný. Hloupý polofunkční puzzly. Myslela jsem, že tam budeme do vánoc. Navíc za mnou stále běhala Morigan jako pejsek, bylo to obtěžující :-D. Nakonec jsme to ale dokázali. Solas měl nějaký dialogy, ale nepřiznal se, ani tváří v tvář tý soše tam :-D.