Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 00:17:01
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 39

Autor Téma: Dragon Age: Inquisition  (Přečteno 142654 krát)

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #105 kdy: Prosinec 03, 2014, 15:10:02 »

Jenom taková zajímavost - Neprolomitelná PC protipirátská ochrana Denuvo byla prolomena skupinou 3DM . Ostatně těžko mohl někdo čekat něco jiného :D Jen doufám, že se EA a podobní poučí a příště už nebudou podobnými nesmysly zatěžovat poctivě platící. Prodeje to nezvýšilo a teď už tuplem nezvýší.
IP zaznamenána
This is the end ...

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #106 kdy: Prosinec 03, 2014, 15:56:42 »

J, psali o tom na fóru. Jak už jsem říkala. Jedna skupina kope díry a druhá je zahrabává. Zbytečná práce pro spoustu lidí. Jedinej efekt je poškozování lidí, který legálně platěj. Blbost blbost blbost. Kdo nechce zaplatit, nezaplatí. Místo hloupejch ochran maj udělat pár questů navíc.

Naštěstí DAI alespoň neni na úrovní Thiefa, kterej sakra nešel z legálního DVD ani nainstalovat. Moje zkušenost s legálnim softwarem je... odpudivá.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #107 kdy: Prosinec 03, 2014, 19:42:32 »

Já teď budu dál spamovat a ještě něco napíšu :-). Musim to ze sebe dostat, doma mě nikdo nechce poslouchat :-D.

Hodně mejch společníků změnilo svou původní kartu na jinou (Dori(2x), Varrick(2x), Viv, Bull, Cole) a já mám takový tiky hledat svou příručku k výkladu karet :-D. Copak ta změna asi znamená? Je to lepší? Nebo horší? Některý ty karty vypadaj vyloženě nepříjemně. (Ale Dori vypadá skvěle, jak mi nabízí toho hada :-D.) Jsem zvědavá, jestli ještě někoho přinutim změnit kartu, mám ještě nějaký nedodělaný osobní questy :-).

Jinak, rozehrála jsem ten Hard a jsem hodně zvědavá, jaká to bude změna. I když je fakt, že teď bude tankovat AI... Na normal v podstatě neni nic, co by dokázalo mýho šampiona poškrábat. 90% potvor mi nesrazí ani dva čtverečky guardu. 99% potvor nikdy neuvidí moje HPčka (a to včetně bossů a draků). Mačkám dvě tlačítka a jsem nezničitelná. Někdy je to zábava, ale občas by člověk rád nějakou tu výzvu.

Poněkud pozdě ve hře jsem objevila Dagnu a její možnost vložit do zbroje ještě jedno očarování navíc. To jsem taky mohla vědět dřív. Jako třeba dřív než jsem vytvořila svou templářskou t3 zbroj z těch nejdražších surovin... Každopádně jsou tam k dispozici krásný bonusy, a já už teď nemám drahý suroviny na novou, protože jsem se praštila přes kapsu a vybavila Doriho.

Dostal ultra drahou róbu z nejkvalitnějších materiálů, co jsem našla, maximální vylepšení, masterwork, všechno dokonalý, má skoro stejnou třídu zbroje jako můj válečník a je dokonale sněhově bílej :-D. Vypadá to tak... zvláštně a kontrastně a já se směju pokaždé, když couráme po kolena v nějakejch ***čkách :-).

Ale co, já jsem stejně nezničitelná. Obejdu se bez enchu a Dorian je v bezpečí :-D.

...

Navštívili jsme chrám elfí bohyně a bylo to... otravný a zabugovaný. Hloupý polofunkční puzzly. Myslela jsem, že tam budeme do vánoc. Navíc za mnou stále běhala Morigan jako pejsek, bylo to obtěžující :-D. Nakonec jsme to ale dokázali. Solas měl nějaký dialogy, ale nepřiznal se, ani tváří v tvář tý soše tam :-D.
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #108 kdy: Prosinec 03, 2014, 19:45:10 »

no aspoň konecne utichnou ty famy a lzi kolem Denuvo, ze poskozuje SSD disky a tak podobne. Vzdycky když nejde nejaka ochrana prolomit zacnou se rojit tyhle nesmysly, stejne jako kdysi u Starforce.

Ja nastesti mam s legalnima hrama dobrou zkušenost, vlastne si ani nevzpominam kdy by me nejaka zlobila.

navíc vyrobci her jsou v soucasne době dost velkou pricinou pirateni vůbec, plno lidi pouziva nelegalni kopie jako formu dema, protože je nikdo prakticky nevydava. Nedavno třeba EA prohlásilo ze demo na DA:I proste nebude. S ohledem na stav v jakem dnes nektere hry vydavaji se nesmeji divit ze nekteri hraci nechteji kupovat zajice v pytli

Jinak u prolomeni Denuvo vůbec není jiste v jakem stavu pak ta hra bude funkcni, ona klidne muze jit spustit ale muze vykazovat třeba chyby, padat atd. Co jsem si o této ochrane cetl není to zadne ořezávátko, uz jen to ze exe soubor DA:I ma pomalu 80mb mluvi za mnohe, obycejně exe soubory mají mezi 1-5 mb. Ochrana spolupracuje z procesorem a neustale něco propocitava, takze to prolomeni zavisi taky na druhu procesoru a tak.
kazdopadne je fakt ze kdyby místo pitome ochrany pridaly do hry třeba vic druhu vlasu udelali by lip.

K tem kartam..taky jsme si vsimnul ze se meni, ale mam pocit ze se meni v zavislosti na tom který strom dovednosti clovek preferuje, ale je to jen moje domenka. Sera ma jednu kde ji kouka sip z rozkroku, ta je bozi:)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #109 kdy: Prosinec 03, 2014, 19:50:27 »

Karty se měněj v závislosti na osobních questech a romancích.

https://lady8jane.files.wordpress.com/2014/12/dorianr.png :-p
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #110 kdy: Prosinec 03, 2014, 19:59:42 »

Tak jo, to dava ted smysl..ten sip v rozkroku:)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #111 kdy: Prosinec 03, 2014, 20:40:27 »

Denuovo nebude úplně nejnovější návrh, podle mě tomu dříve vadil nízký výpočetní výkon a dneska je tomu vyšší výkon paradoxně překážkou. To, co ta ochrana provede, prostě jiný proces v zápětí v podstatě v realtime "odprovede". Řekl bych, že ochrana jako taková byla prolomena už o pár dní dříve, akorát si neporadili s dostatečně stabilní implementací. Ale zas klobouk dolů, v dnešní době je i těch 15 dní úspěch. Lords of Xulima měli funkční crack už pár dní před vydáním, takže Steam už opravdu dneska nic nechrání. Nějakého poškozování disku apod. jsem se neobával, tohle běží v paměti PC, jakýkoliv zápis na médium je proti tomu pomalý proces. Nějaké výpočty si to asi ukládá, ale nic strašného to nebude.

U StarForce jsem už jednou narazil, Drakensang jí mají a starší verze dělá v kombinaci s Windows 8 problémy. Ale to není problém ochrany jako takové, to si měl pořešit support.
IP zaznamenána
This is the end ...

flash

• Starší člen
« Odpověď #112 kdy: Prosinec 03, 2014, 21:21:13 »

ještě k tem ochranam, vlastne jednou jsem problém mel:)
Když vysel Bioshock, tak mel to ze na DVD mediu nemel exe soubor, ten se stahoval po instalaci z internetu. Ja tenkrat nemel internet a hru si koupil, vyresil jsme to tak ze jsem ji vzal ke známému co internet mel, tam ji naistaloval, stazeny exe soubor jsem dal na flashku a doma ho nakopiroval do svoji instalace..a bylo..hral jsem:)

tak dnesni ochrana her na steamu jsou zejména sberatelske kartičky, achievmenty a po ruznu nejake online funkce, plno lidi si kvůli tomu originaly kupuje. Pro me osobne je dulezity odehrany cas co steam ukazuje, za ty leta co hraju jsme si vypestoval podivnou zavislost na tom ze musim vedet jak dlouho jsem hru hral, jak to nevim není to ono:)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #113 kdy: Prosinec 04, 2014, 14:44:44 »

Tak jsem večer po práci brouzdala nějakou 19-20lv lokací... No, byla jsem hodně unavená a bylo to vidět :-D. Ale nějak jsme to dávali. Taky jsme narazili na 17lv draka. Nějak jsem byla tak mimo, že jsem ho vzala jako každou jinou mobku a bez potíží ho zmasakrovala :-D. Takže 6 draků dole. 12,13,14,15,17,19. Podle mojí dokonalý logiky nám někde bloumá 16lv drak.

Dýku, která z něj padla, nebudu komentovat.
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #114 kdy: Prosinec 05, 2014, 22:59:35 »

tak jsme zjistil ze ta část kdy jde clovek pomoct magum do Redclifu je mnohem lepsi nez ta část když jde pomoct templarum, a je fajn ze jsem magy mohl vzit jako zajatce. Musel jsem se pousmat když proti tomu Leliana protestovala, a Cass ji odbyla se skodolibym usmevem na tvari. Je k nevire jak si hrac muze pekne budovat dusnou atmosféru mezi lidma ve hre, jen to zas neprehnat. A ..ehm..Solas tak strasne nesouhlasil ze mi malem prasknul monitor:)

Ale obecne ten Redclif castle byl super, templari jsou oproti tomu docela nuda.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #115 kdy: Prosinec 05, 2014, 23:21:24 »

Chhh, chudáci mágové. Ale je fakt, že je to dobrej quest, nejlepší je Dori a jeho "ale neboj se, já tě ochránim" :-D. Takovej hodnej kluk je to.

Jinak jsem právě zabila 21lv draka. Dorian dostal ránu ocasem... a bylo po něm, neresovala jsem ho, protože bejt ranged je u draků opravdu na nic a mě nebavilo ho stále přeposílat. Promiň, Dori. Klasická parta já/Bull/Viv. Viv by teoreticky měla bejt strašně nesmrtelná, ovšem když jí ovládá umělá inteligence, tak sakra neni. Každopádně se chová jako meleečko, což je důvod, proč je to jedinej mág, kterej přežívá.

Dostala jsem 22lv (za draka) a nějakej loot, myslim, že to tentokrát byl meč a ne dýka. Ale byla to fuška, Bull vypil všechny poťáky (měl tendence útočit na miniony a zůstávat v "ranged" pozici (vůči hlavnímu drakovi). No. Celou dobu na něj v duchu řvu "ty vole"... až na konci mi došlo, že je vlastně bejk :-D. Kchm kchm.

(Jinak, nějakej dobrák udělal se Solasem gif, musela jsem se smát jako blázen :-D. Je tam scéna, jak inquisitor dává Solasovi pěstí a v rohu vybíhá nápis "Solas greatly disapproves" :-D.)

...

Huh, další 19lv drak. To narušuje mojí teorii. Každopádně padnul bez potíží se standartní partou.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #116 kdy: Prosinec 06, 2014, 02:30:03 »

Tak, 23lv, a 23lv drak dole. A konečně z něj něco padlo. Zbroje. Takže staffka pro 12lv jede dál...
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #117 kdy: Prosinec 06, 2014, 20:58:17 »

Tak na The Game Awards 2014 vyhrala DA:I hru roku + rpg roku. Samozrejme je to mainstremove udileni cen, ruzne indie tituly a tak podobne tam nemaji sanci, ale i tak to je v poradku:)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #118 kdy: Prosinec 07, 2014, 00:12:33 »

Heh, jasný, no. Ale stejně je to slušná hra.

Já tu jezdim s Dorianem na koni a naplno si uvědomuju svůj fetiš na asymetrický oblečení a vysoký bílý rukavice. Proč mi to udělali? Jak teď mám začít novou hru, když vim, že budu prvních 8-12 hodin trajdat lesem se Solasem :-D.

To je jedno. Jdu se pokoušet hrát za mága :-). Nějak to dokážu.

...

Takže, po minulym failu s pokusem o hru za ženskou jsem udělala dalšího chlapa :-D. Je zrzavej (nechápu proč, nesnášim zrzky, ale z nějakýho dúvodu *chtěl* bejt zrzavej) a vypadá trošku, jako když mu přes obličej přejel kombajn. (Jizvy jsou možnost, a když je možnost, tak se musí využít :-D. Všechny postavy je musej mít, jinak bych se cítila okradená :-D.)

Po několika minutách pokusů o hnědý oči jsem pochopila, proč maj všichni společníci šedý.

A teď mýmu mágovi někdo držte palec.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #119 kdy: Prosinec 07, 2014, 07:24:52 »

Ok, po pěti hodinách jsme dostali Doriho. Dodělám jeho quest a půjdu si lehnout, už je čas jít spát.

Jinak... zatim to neni těžký, ani na "hard". Trošku pijem, ale netrpíme, máme rezervy.

Teď se ještě dostat ke specializacím. Nemám tyhle začátky ráda, když člověk musí používat postavy, který nechce, a nemá k dispozici dostatek kouzel :-).
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 39