Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 23:13:09
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 39

Autor Téma: Dragon Age: Inquisition  (Přečteno 142551 krát)

flash

• Starší člen
Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #75 kdy: Listopad 28, 2014, 16:14:29 »

Tak mam pocit ze jsme si odemknul všechny lokace, myslim ty velke, a je jich celkem deset. Poradne hotove mam dve, a to ne ještě uplne, sem tam mi chybi nejakej landmark a tak.
taky sem zjistil ze jsme na Storm Coast mel jit dřív, sel sem tam az ted na lvl 13 a za nektery moby tam uz nejsou expy. Ale u nekterejch priser mi prijde ze se prizpusobujou mojemu levelu, je to bordel. Mam odnekad staženou oficialni příručku v pdf, ale moc do ni nechci koukat, na první dohrani chci byt pokud možno co nejvic bez vedomosti. Ma 355 stran, příručka ke Skyrimu jich ma 600, ale tohle je taky celkem dost.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #76 kdy: Listopad 28, 2014, 16:30:23 »

Jop, máš určitě všechny. Já to ani nepočítám, nevim, kolik mám. Každopádně lokace kde jsem teď je na mym levelu (15-16).

Edit: Akorát pořád ještě nemám tu specializaci. Vůbec nechápu, kde to mám vzít.

A kde je vlastně Elemir? Proč nehraje s námi? Proč nechává kočičky osamotě :-D.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #77 kdy: Listopad 28, 2014, 18:54:32 »

Za nějakou hoďku vám to osvětlím :D Ne že by mě to počáteční nadšení opustilo, ale nějak jsem nenašel v těch dvou dnech volna souvislý čas, tak jsem zvažoval, co do toho mezičasu nahodit a vrátil jsem se ke dvěma restům. První jsem dokončil a druhý načal :)

Nechám to tedy komplet až na další týden.
IP zaznamenána
This is the end ...

flash

• Starší člen
« Odpověď #78 kdy: Listopad 28, 2014, 19:04:04 »

Tu specializaci jsem získal přes war table, poslal jsme nekoho na nejaky místo, kde tvrdily ze jsou nejaky treneri nebo tak něco, a za cas když jsem se vratil do Skyholdu byla animace jak prichazej tri NPC branou..pak stali nekde na hradbách a mohl jsem od nich nabrat ukoly na ty povyseni.

však není kam spechat Elemire, aspoň to krapet opatchujou (ne ze by tam byli nejaky zasadni bugy, nejsou) a tak, ale rozhodne bys to nemel minout.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #79 kdy: Listopad 28, 2014, 19:06:01 »

Což o to, my ti to věříme, ale jak k tomu přijde Cassandra :-D.

Edit: Fakt? Saaakra, zkusim na ten stůl kouknout a počíst v deníku, ale fakt o ničem nevim, no... Mám přes 40 hodin nahráno a 15lv :-D. A pořád jsem jen "základní" :-p. Naštěstí to hoši dávaj i beze mě. Vážně, obtížnost "normal" je taková... příjemně snadná. Příště jedu na hard. Teď už s tim hejbat nebudu, protože to přeci "nejde" :-D. S obtížností během hry nikdy nehejbu.

Osobně mě opravdu dostala ta animace s tou... krabicí, po plese :-D. Hnus :-D.
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #80 kdy: Listopad 28, 2014, 19:15:46 »

nazev toho tasku na war tablu byl něco jako Inquisitor training nebo traininers for inquisitor..nevim presne..ale je to samozrejme od neceho zavisly, protože se to tam nejak objevit musí..ale nevim od ceho..s nekym promluvit nebo nekam jit..to netusim.

U ty obtiznosti to je jednou nahore a jednou dole, nechci tim rict ze by byla nevyvazena, ale asi taky zalezi jaky mas povolani v parte. A obecne si myslim ze na vyssi obtiznost budou ti draci docela orisek. Ja hraju taky na normal a jelikož nevyuzivam moc kouzelniky, tak to je tak akorát na to abych se do toho poradne dostal. Samo az budu hrat po druhy, tak taky na hard. Ona je tam ještě ctvrta obtiznost zejo:)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #81 kdy: Listopad 28, 2014, 19:46:43 »

No je, no :-D. Ale s tou uvidíme :-). Každopádně co je celá moje parta ranged a skutečně stojí kousek od nepřítele (když nejdou damageři od tanka, musí tank od damagerů...), tak to jde hezky.

Akorát tuhle mě něco buglo a vyhodilo do vzduchu, a když jsem dopadla, přišla jsem o 100% guardu a ještě o skoro půlku HPček :-D.  Ještě že se ten guard bere jako dočasný hpčka i pro tyhle případy.

Taky jsem měla malou nehodu se skupinkou mágů (asi šest, nevim přesně), který mě podminovali a málem zabili. Málem. Ale jinak se nikomu nic nestalo.
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #82 kdy: Listopad 28, 2014, 22:28:34 »

A co achievmenty sbiras?:) Mimochodem tam jsou prave za dohrani na hard a tu poslední obtiznost. Co jsem na ne koukal jsou celkem smysluplne udelany a celkem dobře dokumentujou kompletnost cinnosti co hra nabízí. Ne ze bych byl na tohle nejak zatizenej, ale když uz to tam je :) Soutez kdo bude mit první všechny?..hehe
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #83 kdy: Listopad 28, 2014, 22:35:05 »

Nesbírám, ale jsem notorickej "dohravač", kterej musí sebrat i ten poslední střípek čehokoliv a splnit každej quest :-). Ještě jsem ani nekoukala, kde se zobrazujou, ale nějaký dostávám. Dělá to takovej uširvoucí zvuk. Osobně mám ráda ten zvuk, co to dělá ve WoWku, ten je opravdu velmi "achievmentskej" :-D.

Každpádně ten za hard dostanu příští hru, protože já opravdu nemám ve zvyku s tou obtížností hejbat. Když něco nejde, je chyba ve mě, ne v obtížnosti. Varianta B, chyba je ve hře, ale i tak se s tim musim poprat na danou obtížnost, je to věc cti :-).

Pokud tu hru dohraju. To je taková moje vada. Mám tendenci to dotáhnout až k samýmu konci a pak si říct.. "nudnej finální boss, nic po něm, proč jít dál?" :-D
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #84 kdy: Listopad 28, 2014, 23:11:19 »

heh..presne to mam taky, plno her jsem ukoncil před finalnim bossem..protoze..presne..proc se s nim patlat když uz je stejne konec. Prave proto mam rad japonsky rpg, protože tam většinou po zabiti finálního bose teprve to pravy hrani zacina a zpristupnej se takzvany post game věci, nepovinny bossove, ultimatni zbrane atd. A pak finálního bosse zabujim ve hre kde vim ze ji budu okamzite hrat znovu, a to je hodne malokdy. Vůbec je chytrej napad (taky většinou z JRPG), zpristupnit hraci po dohrani hry něco, třeba hard obtiznost, nebo další postavu atd, dost to motivuje skutecne tu hru dohrat. A občas samo, když je super pribeh, tak jsem zvedavej jak to dopadne, tak to taky dohravam.
Jinak ted uz to je jedno, i kdybys to dala na hard ten achivment stejne nedostanes, musís  mit hard  od zacatku hry:)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #85 kdy: Listopad 29, 2014, 00:02:02 »

Vim. Proto si jedu dál svůj normal a užívám si tu jednoduchost :-D. Teď tu mám takovej krásnej lesík plnej modrejch jelenů a červenejch templářů...

Škoda že se nemůžeme s Dorim držet za ručičku, bylo by to super místo na rande :-D. Nebo romantickej piknik.

Ty dva křeny bysme postavili na stráž :-D. Hloupý, když tě rudej templář chytne.. při činu :-p.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #86 kdy: Listopad 29, 2014, 03:05:26 »

Ok, 17lv, rozhovor s Hawkem, tuuuna uzavřenejch trhlin, docela jsem se rozjela :-D.

A teď jdu spát. Zejtra se pokusim vykouzlit Hawkovi nějakej soudnej obličej. S tim co má nemůže chodit.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #87 kdy: Listopad 29, 2014, 23:33:30 »

Mno, tak jsem zabila draka. Měl 13lv a 5x nás všechny pozabíjel. Ptáte se proč? Tak třeba proto, že postavy netušej, co znamená "hold position". Nebo proto, že se zásadně teleportovávaj k sobě. A samozřejmě musej všichni k drakovi o nejblíž, protože jinak je to srabárna, že jo. No prostě je mrtvej.

Zatim moje nastavení podle keepu perfektně odpovídá realitě co vidim ve hře, až na jeden... detail. Můj Hawke romancoval Anderse a nechal ho naživu. Ok. A teď tu máme problém, že?

Povídali jsme s Hawkem a Alistairem a Ali říkal, že všichni wardeni slyšej to svý volání, a bla bla bla. A Hawka vůůůbec nenapadlo, co dělá Anders. Rozváděli tam teorii, že Cori má stejnou schopnost, jako arcidémoni, že se po smrti převtělí do jinýho... a opět. Anders byl u toho, když Cori padnul. Myslí tu ještě někdo na fakt, že Anders je warden? Nebo celej BioWare zapomněl?

Taky si říkám, že to je od Hawka starostlivý, že Andyho nevzal sebou, protože by mu ho Cori mindcontrolnul... Zato ho ale vůbec nenapadlo, že by mu ho mohla inkvizice popravit :-D.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
« Odpověď #88 kdy: Listopad 30, 2014, 01:53:25 »

U draka jsem s postavama problém nemel, protože jsem mel dva tanky a sebe s obourucakem a Doriho, toho jsem občas rucne poposel kousek dal, většinou stal nekde v dalce a pufal si ty svoje kouzla. On tam je problém ze ti draci jsou pomerne hodne pohyblivy a neustale se nekam premistujou, pak je asi pro hru tezky určovat co je hold position když ten drak lita všude mozne a navíc ma třeba hrac nastaveny aby ho ostatní nasledovali. Zatím mam za sebou dva draky a  neumrel mi nikdo.

Tak u me keep nefunguje, a vim uz proc, protože ja hru zacal hrat přes tu korejkou VPN a keep ačkoliv se to tvářilo ze to data nahralo to neudelal, logicky..nevadi..pristi hra bude s keepem:)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #89 kdy: Listopad 30, 2014, 02:01:28 »

Teď jsem ve Fadu. Mám tam Hawka, Alistaira, Doriho, Solase a Colea. No, zatim je to zajímavý :-D. Cole plaší, vůbec se mu to nelíbí. Solas je totální nerd, jako vždy.

Já právě měla u draka 3x ranged a chtěla jsem je od sebe, kvůli těm elektrickejm kolečkům a přitahování, který drak měl. Snažila jsem se je poslat každýho na jinou stranu draka, ale prostě to nešlo, protože se stále teleportovávali k sobě. A to si nemyslim, že stáli zas tak daleko, on ten drak je strašně velkej.

...

Tak. Volba na konci fadu byla pěkně hloupá. Navíc v tom nevidim smysl. Mělo to bejt jako drama? Nebylo. Bylo to jen hloupý. No nic, kašlu na to a jdu spát.

Jinak, pavouci s názvala různejch strachů byli dobrý, obzvlášť ten "ironicaly, spiders" :-D. Taky je vždycky sranda sledovat, jak Dorian fearuje Teror démony. Před Dorim zdrhá všechno... To bude ta homofobie. Nebo tak nějak.
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 39