Mno, tak jsem zabila draka. Měl 13lv a 5x nás všechny pozabíjel. Ptáte se proč? Tak třeba proto, že postavy netušej, co znamená "hold position". Nebo proto, že se zásadně teleportovávaj k sobě. A samozřejmě musej všichni k drakovi o nejblíž, protože jinak je to srabárna, že jo. No prostě je mrtvej.
Zatim moje nastavení podle keepu perfektně odpovídá realitě co vidim ve hře, až na jeden... detail. Můj Hawke romancoval Anderse a nechal ho naživu. Ok. A teď tu máme problém, že?
Povídali jsme s Hawkem a Alistairem a Ali říkal, že všichni wardeni slyšej to svý volání, a bla bla bla. A Hawka vůůůbec nenapadlo, co dělá Anders. Rozváděli tam teorii, že Cori má stejnou schopnost, jako arcidémoni, že se po smrti převtělí do jinýho... a opět. Anders byl u toho, když Cori padnul. Myslí tu ještě někdo na fakt, že Anders je warden? Nebo celej BioWare zapomněl?
Taky si říkám, že to je od Hawka starostlivý, že Andyho nevzal sebou, protože by mu ho Cori mindcontrolnul... Zato ho ale vůbec nenapadlo, že by mu ho mohla inkvizice popravit :-D.