Když bych zatím shrnul ty postavy.
Cass - prijde mi zajimava, i když je taky trochu klisoidni, libi se mi jak si trochu slape na jazyk, asi dostala ranu do hlavinky při boji, jo tu mam rad. Jne skoda ze jako zenskej hlavni hrdina nic nebude.
Solas - ma spoustu zajímavých informaci, ale prijde mi ze se o ne moc nechce delit, mozna proto ze nejsme z jeho rasy.
Varrick - nevim proc ale porad ho taham sebou, prijde mi ze bez nej by to nejak neslo, přitom ze bych ho mel nejak extra rad, hmm..myslim ze on takovej je..lidi ho moc nemusej ale kazdej chce aby byl s nima:)
Bull - jo to je takova Conanovska postava s docela slusnym IQ, prekvapilo me ze je na oboji, moc mi to k nemu nesedi.
Vivien - prijde mi asi nejvic nudna ze všech, to jeji drahouskovani leze trochu na nervy.
Sera - nevim, je to typicka postava a zaroven moc není, hodne mi evokuje rozpustile typy pubertacek z ruznych japonských rpg, které tam jsou hodne typicke. ještě uvidim co s ni, mozna sanci dostane.
Blackwall - je nudnej, starous, ale dodava cely parte takovej pocit normalnosti, proste kdyby se všichni porvali v hospode, on by pak byl ten co prijde a pujde to urovnat s hospodskym:)
Cole - ten muze byt zajimavej, je to mimon, ale jsou z nej skoro všichni radne nervozni, zatím ho resej asi nejvic..jako ostatní.
Dorian - moc me zatím nezaujmul, pripomina mi falesnyho hrace a lamace zenskych srdci. Od pohledu mu moc neverim...ale třeba se ukaze ze je fajn.