Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 22:33:37
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 39

Autor Téma: Dragon Age: Inquisition  (Přečteno 142473 krát)

Yuyana

• Zasloužilý člen
Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #60 kdy: Listopad 26, 2014, 19:07:33 »

Max level je prej až 27, ale já se stále plácám v těch 11-12 a můj mozek přestává věřit tomu, že to půjde vejš. Nejsem si jistá, jestli chci komplet zaplnit nějakej strom. Každopádně bych počítala s dvaceti bodama.
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #61 kdy: Listopad 26, 2014, 19:45:41 »

tak mas ještě ty amulety co pridavaj bod když si je obleces a pak zmizej, to netusim kolik jich tam bude. Co jsem cetl tak max level omezenej není, jen to zrejme po tom 25tym levelu pujde uz hodne blbe a sbírat to po 25 xp za medvedy asi moc nepude.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #62 kdy: Listopad 27, 2014, 01:04:26 »

Osobně si myslim, že by při rozhovodu s romancovanou postavou nemusela bejt tak na ráně ta možnost ukončit romanci. Je to deprimující. Navíc chudák kluk má uplně paranoidní hrůzu z toho, že se na něj vykašlu, když se mi při klikání zatřese ruka, tak budou jeho rozlámaný srdce sbírat alespoň měsíc.
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #63 kdy: Listopad 27, 2014, 02:20:17 »

Ja jsem se oficialne nechal odmitnout Cass, i když jsem to vedel předem..skoda no:)

Tak pokud ukonceni romance znamena ze clovek muze zacit další...pokud jo, tak se nabízí zajimava moznost nocovat se skoro celym Skyholdem, a krome toho ze zachraňuju svet se moje postava muze stat takovou inquisitorskou stetkou....zajimava myslenka...pak by po letech lide rikali..jo ona zachranila cely nas bozi svet..ale jinak to byla de*ka :)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #64 kdy: Listopad 27, 2014, 02:27:32 »

:-D Bože, některý lidi maj fakt povahy... Já, jakožto chlap, mám čtyři možnosti. Tři u mě připadaj v úvahu. Ale ono je to jedno, protože jsem od začátku měla .. kch kchm, měl oči jen pro Doriho :-D. Žádná zrada, žádný romance s jinejma, jsem striktně monogamní člověk a lámání srdcí mě neláká :-). Když jinou romanci, tak prostě začnu novou hru :-D. A skončim zase s Dorianem, protože to jsem celá já. Aneb ať žije změna.

Ty, jakožto ženská/human máš možností pět... takže máš větší sanci bejt děvka :-D. Příště buď elfka. Ultimátní superrasa na Skyhold štětku.

(Jsem to já, nebo zní "skyhold" jako jméno nějakýho lyžařskýho střediska?)

Já nejsem proti možnosti rozejít se s postavou. Ale obtěžuje mě, že to mám vedle romantickejch možností. Políbit nebo dát kopačky? Hmm, co že jsem to chtěla?

Oh, edit: https://38.media.tumblr.com/6564626da0fa5133179f1b736e6f606f/tumblr_nfma3hgoKN1qg4ocoo1_1280.png

Seznam postav, o kterejch jdou řeči, že s nima inquisitor něco má :-D.
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #65 kdy: Listopad 27, 2014, 10:04:30 »

No ono, ja když bych hral za chlapa, tak sbalim Cass a jsem taky ten nejvernejsi. Jenze v pozici zensky mi tak nejak nikdo nevyhovuje, uz z principu nechci chodit s chlapem, pac jsem sam chlap, i když hraju za zenskou. takze me to trosku svadi to nebrat moc vazne tak flirtuju z moznosti  takzvane objizdet celej hrad:)
Je fakt ze sem navazal/a vztah ze Serou, pac to je celkem sranda, ale zaroven jsem uz krouzil kolem Cullena..no..proste...radsi bych mel jit zabijet ty draky:)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #66 kdy: Listopad 27, 2014, 14:37:52 »

Já kdybych hrála za ženskou, tak půjdu po Josephine. Cullen je takovej... zvláštnim způsobem ošklivej (naštěstí tu postavu spasil ten dabér, alespoň v mejch očích/uších), a nikdo jinej tam skutečně neni. Sera je primitiv a mě skutečně nepřijde vtipná (chápu že jinejm třeba jo), Bull je... uff.. prostě ne :-D a Blackwall je pro mě asi nejodpudivější ze všech. Zajímavý, že elfka má 6 možností, a já vidim jednu, zatimco chlap má ctyři a já vidim tri :-D.

Soudě dle fórka se hodně inquisitorek baví flirtovánim s Dorianem :-D. A proč ne, že. Romance nehrozí a Doriho to baví :-p.
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #67 kdy: Listopad 27, 2014, 17:29:47 »

Je k nevire kolik casu clovek stravi v tom Skyholdu. zacina mi to pomalu pripadat jako takova hra ve hre, a ehm..trochu to pripomina Sims. Vtipny třeba bylo když jsem sel na tajnou schůzku z Cass, kde me odmitla, pac nejni na zensky, tak se pak z toho mista nedalo nijak dostat, jedine skokem na strechu a pak dolu do zahrady, protože ve dveřích kteryma jsme prisli je dreveny leseni a normalne nejsou pristupny, asi budou az skonci komplet rekonstrukce, autori jaksi nepocitali ze by tam někdo z Cass sel dřív:)

Josephine se me moc nezda, vždycky když jdu do war roomu, tak musim přes jeji kancl, a většinou se na ni radsi ani nekoukam,, aby nahodou zase nezacala politikarit (samo občas za ni chodim na pokec, ale spis nerad:)

Seru jsme si celkem oblibil, libi se mi ze není takzvane nobl jako většina lidi na Skyholdu, je atypicka, sice takova blbka, ktera se moc neumi vyjadřovat, ale občas mi ty jeji názory sednou vic nez třeba dvorni blafani Vivien a dalších, tim samo nechci rict ze by nebylo zajimavy.

parta se mi ustálila na clenech..Sera, Dorian a Cass. Porad me trapi ten Varrick, ale často za nim chodim:)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #68 kdy: Listopad 27, 2014, 18:07:43 »

Dorian je absurdní prase. Teda myslim v dobrym. Teď jsem konečně předělala ty skilly a naházela body do specializace. A měla jsem to udělat dřív. Navíc už mi neužírá poťáky, protože se vyléčí sám. A zfeauje všechno co může. (Navíc se s nim snadno nabírá approval :-D. Flirt flirt flirt...)

Cass teď mám u sebe na q a začíná na mě padat takovej ten pocit, že jí vlastně zbožňuju a stejskalo se mi :-D. Moje Cass, budu jí nosit sebou častěji. Mám stále větší tendence začít novou hru za mága a vzít jí na perma. Je fakt, že rozehrát hru a pak v půlce začít znova je u mě norma, takovej učební proces :-).

Takže jedinej kdo tu teď užírá zásobu poťáků je lamka Solas. On je protě takovej... ale alespoň se snaží a mrazí.

V podstatě většina nepřátel neútočí, protože buď utíkaj, nebo jsou mražený.
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #69 kdy: Listopad 27, 2014, 18:47:42 »

Jo, ten Dorianuv fear mi prisel silne kontraproduktivni, tak jsem mu ho vypnul. Ono když hraju za wara a nepratele kamsi utikaj, je dost k nicemu, jak ja tohle nenavidel ve všech MMO co jsem hral :)

Jo rozehravani her několikrát znam, ale ted uz to delam jen u her u kterých vim ze za to stoji a musí to mit nejakej vyznacnej smysl abych to udelal, jako ze jsme něco zásadního zapomel, nebo ze s emi nelibi moje postava (ehm)..u DA:I uz to mam za sebou..restartoval jsem asi po 10ti hodinách co jsem odehral napoprvé:)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #70 kdy: Listopad 27, 2014, 19:05:22 »

Já ho nechávám, když fakt potřebuju chytit to co zfearoval, tak to tahám řetězem. Každopádně Solas to tahá přes tu jeho "force" magii pěkně k sobě a Dorian to fearuje, takže se to obvykle nerozutíkává :-D.

Prostě vzniká jakýsi kolečko těžce zmatenejch, vyděšenejch a promrzlejch nepřátel, který se nedokážou dostat pryč :-D. I když věřim, že by velmi rádi.

...

Teď tu vybíjim nějaký doupě trpaslíků a darkspawnu. Maj nějakejch 11lv, takže už jsou dva levely pode mnou. Jejich šance je nulová, vůbec se nedostanou na řadu s útokem. Vzala jsem do party rogunu (Cole) kvůli dveřim, až vylezu ven, tak si zas vezmu Cass.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #71 kdy: Listopad 28, 2014, 00:14:04 »

Tak a teď jsem se fakt zasmála. Zabrala jsem nějakou pevnost. Nejdřív tam byly takový laciný dřívka dveře, který jsem prosekala mečem, a pak tam namontovali celkem slušnou bránu... která má ovšem páku na otevírání z obou stran. Říkám si, jestli to neni chyba :-D.
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #72 kdy: Listopad 28, 2014, 00:56:40 »

ja zas zabil prvního draka, nakonec to nebylo tak hrozny jak sem myslel, ale rozhodne to nebyl kratkej boj. Ale tak si rikam ze třeba na posledni obtiznost to asi bude krapet horsi:)

Ty pevnosti nejsou spatnej napad, podle me to je vic doreseny nez ve Skyrimu, ale k dokonalosti tomu porad dost chybi..i když, mozna ne, ona by se jakakoliv cinnost kolem nejaky zabrany pevnosti mohla zvrtnout ve strategii, a to asi vazne není potřeba. Ale najakej mensi vyvoj po tom co ji clovek dobije by tam byt mohl, aspoň třeba přes ten War Table .

taky jsem v Hinterlands konecne posbiral všechny shardy co se hledaj tim okularem..a ..hmm..nic se nestalo, jsme zvedavej jestli k necemu nakonec budou, nebo to je jen takova sberatelska pitominka.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #73 kdy: Listopad 28, 2014, 01:32:15 »

Je tam ten chrám, kde se tim otevíraj dveře. Už jsem jich otevřela... mnoho. Solasan se jmenuje. Hmmm, někde v poušti.

Oh, hehe https://38.media.tumblr.com/1fd5bfa5f754f3b85cbf18fe652b5418/tumblr_nfozerBWE41r7h13fo1_1280.jpg
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #74 kdy: Listopad 28, 2014, 13:48:49 »

Každopádně.... mám patnáct levelů. Po zabavení pevnosti, vybudování mostů, vyřešení problémů s vodou a s darkspawnem jsem odešla dodalší lokace.

Tam už se nám začínaj z trhlin sápat pride demoni, naštěstí jsou slabí. Jo, jo, maj 16lv, ale neni to nikde vidět. Hemží se to tu červenejma templářema, takže až přijdu domů, uděláme menší čistku.

Jinak Cole už netrpí, dostal krásnej luk (vážně, BioWare, vážně? Modrý a fialový itemy? :-D) a jeho životnost se mnohonásobně prodloužila. Přezbrojil právě včas, ti darkspawní maníci s obouručkou by ho zmasakrovali, i já s tankem před nima zdrhám.

...

Ucraftila jsem Dorimu takovej ten plesovej obleček, vypadá v tom jako dragoun :-D. Navíc má teď zrovna na hlavě takovou docela ladící přilbu... K tomu ty jeho ostruhy (kvůli kterejm ho nenechávám jezdit na koni, au au), knír... prostě oficír jedna báseň :-D.

Jsem původně chtěla udělat jinej obleček, takovej víc v jeho stylu, ale strašně se mi tloukly barvy a nedalo se na to koukat.
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 39