Je k nevire kolik casu clovek stravi v tom Skyholdu. zacina mi to pomalu pripadat jako takova hra ve hre, a ehm..trochu to pripomina Sims. Vtipny třeba bylo když jsem sel na tajnou schůzku z Cass, kde me odmitla, pac nejni na zensky, tak se pak z toho mista nedalo nijak dostat, jedine skokem na strechu a pak dolu do zahrady, protože ve dveřích kteryma jsme prisli je dreveny leseni a normalne nejsou pristupny, asi budou az skonci komplet rekonstrukce, autori jaksi nepocitali ze by tam někdo z Cass sel dřív:)
Josephine se me moc nezda, vždycky když jdu do war roomu, tak musim přes jeji kancl, a většinou se na ni radsi ani nekoukam,, aby nahodou zase nezacala politikarit (samo občas za ni chodim na pokec, ale spis nerad:)
Seru jsme si celkem oblibil, libi se mi ze není takzvane nobl jako většina lidi na Skyholdu, je atypicka, sice takova blbka, ktera se moc neumi vyjadřovat, ale občas mi ty jeji názory sednou vic nez třeba dvorni blafani Vivien a dalších, tim samo nechci rict ze by nebylo zajimavy.
parta se mi ustálila na clenech..Sera, Dorian a Cass. Porad me trapi ten Varrick, ale často za nim chodim:)