Dámy a pánové, souboj mýho 2,5ghz dual core proti DAI začíná :-D. Zatim vede procesor. Navzdory četnejm stížnostem na fórku hra naběhla uplně v pohodě a vůbec to netrvalo dlouho. Nastavila jsem tu "mesh" na high, protože nechci mít vlasy zalaminovaný do fólie... Běží to plynule, ale ty opravdu velký rifty mi mírně snižujou fps. Neni to dramatický a neseká se to.
Hodinová instalace, a pak mě hodili do hry... zmatek nad zmatek. Možná je to částečně tim, že jsem to hrála strašně ospalá :-). Každopádně se mi vůbec nechtělo v tom editoru dělat nějaký xichty. Rychle jsem to projela, dala jsem si nějakou stylovou jizvu, trošku opálení, normální vlasy... Taaaak, můj relativně defaultní Maxwell je na světě :-D. Zavřela jsem trhlinu, posbírala nějaký bylinky a kovy a odešla se dospat :-D.
Ta ruka neuvěřitelně stylově jiskří. Super. Tak... elektricky.
Solas je rozkošnej. Z toho, jak se o něm mluvilo v předchozích dílech, jsem si... představovala něco... hmmm, no, jako... působivějšího. Jasný, vypadá jak nosferatu, ale je roztomilej. Vypadá jako milej kluk, jistě budeme kamarádi.
Varrick je starej známej, ovšem je to trpaslík, za což má u mě - :-).
Cass se mi líbila už v předchozim díle, má stále moje sympatie, i když by nemusela tolik křičet.
Víc lidí momentálně nemám. Ale budu mít :-D. A třeba už dnes, to se ještě uvidí. Zatim jsem z toho všeho jelen.
Edit: Ou, whoop, wau, vážně mám celou dobu rozlišení na 1920x1080? Saaakra. Drsnýýý. Prase dual core. Zkusim to mírně snížit a uvidíme, co to udělá s fps u velkejch rift. Až nějakou podobnou najdu,což může trvat.