Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 18:36:18
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 [2] 3 4 ... 39

Autor Téma: Dragon Age: Inquisition  (Přečteno 142176 krát)

flash

• Host
Dragon Age: Inquisition
« Odpověď #15 kdy: Listopad 21, 2014, 19:57:17 »

Clovek warrior..jako vždycky..zenska. ja hraju ve všech hrach za lidi, nejak me ty ruzny /usaty/chlupaty/rohaty/studenokrevny rasy nelakaj:)
IP zaznamenána

flash

• Host
« Odpověď #16 kdy: Listopad 21, 2014, 20:03:34 »

hmm..nekde jsme cetl ze lze hrat za Hawka ze dvojky, ma to něco spolecneho s tim keepem ?..bys mohla vedet..co? Nebo jsem něco spatne pochopil?
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #17 kdy: Listopad 22, 2014, 03:20:47 »

J, podle videí je tam danej jako postava a pokud máš vlastní nastavení v Keepu, tak si můžeš upravit vzhled. Lidi si stěžujou, že jim to nastavení Hawka změnilo dabéra hlavní postavy :-D.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #18 kdy: Listopad 22, 2014, 12:32:30 »

Dámy a pánové, souboj mýho 2,5ghz dual core proti DAI začíná :-D. Zatim vede procesor. Navzdory četnejm stížnostem na fórku hra naběhla uplně v pohodě a vůbec to netrvalo dlouho. Nastavila jsem tu "mesh" na high, protože nechci mít vlasy zalaminovaný do fólie... Běží to plynule, ale ty opravdu velký rifty mi mírně snižujou fps. Neni to dramatický a neseká se to.

Hodinová instalace, a pak mě hodili do hry... zmatek nad zmatek. Možná je to částečně tim, že jsem to hrála strašně ospalá :-). Každopádně se mi vůbec nechtělo v tom editoru dělat nějaký xichty. Rychle jsem to projela, dala jsem si nějakou stylovou jizvu, trošku opálení, normální vlasy... Taaaak, můj relativně defaultní Maxwell je na světě :-D. Zavřela jsem trhlinu, posbírala nějaký bylinky a kovy a odešla se dospat :-D.

Ta ruka neuvěřitelně stylově jiskří. Super. Tak... elektricky.

Solas je rozkošnej. Z toho, jak se o něm mluvilo v předchozích dílech, jsem si... představovala něco... hmmm, no, jako... působivějšího. Jasný, vypadá jak nosferatu, ale je roztomilej. Vypadá jako milej kluk, jistě budeme kamarádi.

Varrick je starej známej, ovšem je to trpaslík, za což má u mě - :-).

Cass se mi líbila už v předchozim díle, má stále moje sympatie, i když by nemusela tolik křičet.

Víc lidí momentálně nemám. Ale budu mít :-D. A třeba už dnes, to se ještě uvidí. Zatim jsem z toho všeho jelen.

Edit: Ou, whoop, wau, vážně mám celou dobu rozlišení na 1920x1080? Saaakra. Drsnýýý. Prase dual core. Zkusim to mírně snížit a uvidíme, co to udělá s fps u velkejch rift. Až nějakou podobnou najdu,což může trvat.
IP zaznamenána

flash

• Host
« Odpověď #19 kdy: Listopad 22, 2014, 14:01:44 »

Tak to rad slysim ze ti to bezi,Bylo by pitomy kdybys to nemohla hrat.

Solas je u me jasnej adept na clena party kterej se mnou nikdy nebude, ze zacatku jsme ho samo mel, ale jakmile sel nahradit tak letel. není mi sympatickej vubec:)
Skutecne vypada jako upir z Nosferatu, ale mam trochu pocit ze to byl zamer.

Jinak je od Bioware dobry napad ze uplne zrusili healovaci kouzla a celej proces leceni se odehrava přes lahvičky, a diky tomu je DAI jedna z mala her kde je sbirani kytek k necemu dobry, protoze lahvičky koupit nikde nejdou. Healovani vždycky strasne zdrzuje, i když se jedna o klasicky rpg prvek, vibec mi to nechybi.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #20 kdy: Listopad 22, 2014, 14:31:02 »

Věř mi, jsem taky ráda. Bála jsem se, že se to bude sekat, nebo že to bude katastrofa, ale ne, je to v pohodě. A nevypadá to graficky nijak zle, zvlášť pro mě, já na to moc nekoukám :-). Ta nervozita kombinovaná s nedočkavostí :-D. Aaa, ale dobře to dopadlo.

Každej máme jinej vkus, proto je jich tam tolik :-). Mě taky nebyl sympatickej, a od pohledu už vůbec ne. Fakt vypadá šíleně. Ale myslim, že se mnou zůstane do konce. K němu přiberu postupem času ještě Doriho, a nechám si je oba. Úmyslně jsem si začala bojovníka, aby se mi vešli dva mágové.

Hlavně jsem strašně zvědavá na informace, který z něho můžu dostat. To je moje největší motivace. Ten chlap má (vzhledem ke svojí identitě.. kchm kchm) jistě hromadu ohromně zajímavejch a v podstatě unikátních vědomostí. Chci jeho názory na démony a fade a tak dále. Ta postava vypadá ohromně zajímavá a je škoda místo něj vzít například Seru... :-D Takový plejtvání.
IP zaznamenána

flash

• Host
« Odpověď #21 kdy: Listopad 22, 2014, 15:03:42 »

Tak on kazdej bude mit nejaky zajimavy rozhovory když ho mas v parte, ale obsáhnout je všechny moc nejde..
u me v parte ma místo jisty Cassandra, jinak to tak po ruznu stridam...zatím mi nikdo z ostatních k srdci moc neprirostl...mozna Blackwell...ten by mohl byt zajimavej diky tomu ze je sedej strazce..a trochu mi pripomina Duncana z jednicky, který ho jsme mel rad, i když to bylo jen NPC, jenze to by musela pryc Cassandra. Sera je takovej rozjivenej spratek, a vypada trosku retardovane.
Varrick by byl fajn, celkem mi vyhovuje, jenze toho uz jsem mel ve dvojce. No proste dve mista v parte jsou u me tak trochu porad volny..a uvidim:)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #22 kdy: Listopad 22, 2014, 15:29:29 »

Já vim, že většina lidí má zajímavý dialogy. (Od Sery to nečekám, fakt, zamindrákovanej retard.) Já prostě vybrala ty, který mě zajímaj nejvíc :-). Takže Solas, Dorian, a nějaká roguna, na kterou budu mít zrovna náladu. Což nebude Sera :-D. Každopádně u mě velmi silně pracuje fakt, že už ty postavy několik měsíců "znám". Nejen že jsem si zvykla na jejich vzezření :-D, ale stihla jsem se pořádně navnadit :-).

V předchozích dílech jsem neměla moc postav na výběr... Velká část mi lezla velmi silně na nervy. Tady to zatim vypadá, že je ani do party všechny nenacpu :-). Některý se mi líběj charakterově, některý mi připadaj zajímavý z hlediska děje.

Momentálně jinýho mága než Solase nemám, a dlouho mít nebudu. Vivienne mi nesmí na oči a Dori je takovej... opožděnej :-). Ne mentálně, ale dějově :-).

Střídat postavy je v podstatě nejlepší řešení. Člověk se asi dozví nejvíc, když tematicky obmněňuje partu.

Momentálně brouzdám po první lokaci, hraju za Solase, je to pro mě momentálně jednodušší... zvlášť když jsem zvyklá z předchozích dílů na mága. Ovládání je celkem v klidu, jak jsem psala. Chvíli jsem hrála, a pak jsem to šla zaspat, to vždycky zlepší skill :-).
IP zaznamenána

flash

• Host
« Odpověď #23 kdy: Listopad 22, 2014, 18:49:51 »

tak jsme se ted docetl ze první patch je uz na ceste, a jedna z věci kterými se ma zabývat je prave ovladani na mysi a klavesnici. Doufam ze udelaji formou volby a ne na pevno, opravdu bych byl nerad kdyby me vzali nutnost vlastního rizeni postavy při soubojích.

ve hre jsme získal staje,a zjistil ze by ve hre měli byt 4 druhy mountu a každý z nich ma mit asi 10 verzi..aspoň tam na ne jsou sloty. ne ze bych se je nejak hodne chystal používat, ale rozhodne nejsou v BW troskari :)

ještě k tomu vykonu...včera jsem dorazil do Redcliffu, je to nadherne mestecko az jsem se malem rozbrecel jak to tam je krasny, ovšem po ruznu se tam pohybuje takových 50 lidi, a hodnota FPS mi tam klesa na 20. Tohle je prave zalezitost procesoru, když je nekde hodne NPC.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #25 kdy: Listopad 22, 2014, 20:05:26 »

Tááák. A já jsem získala svýho prvního společníka :-D. Můůůůj. Můj Dorian. Pak nějak posbírám ty ostatní, už mi poslali pozvánky. Ale já je ignorovala, protože nejsou důležitý :-).
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #26 kdy: Listopad 22, 2014, 20:14:51 »

tak ten je asi poslední co mi chybi, nejak jsem na nej zatím nenarazil.
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #27 kdy: Listopad 22, 2014, 22:57:49 »

Teď jsem potkala Blackwalla. No, nedělá na mě dojem. To byla snad jediná postava, která mě nikdy ani trochu nezajímala. nechápu, že z něj udělali romancovatelnou postavu. Ts ts.
IP zaznamenána

flash

• Starší člen
« Odpověď #28 kdy: Listopad 22, 2014, 23:06:44 »

Jo, toho jsme fakt necekal, vůbec se do toho zverince nehodi, takovej starous. Ehm..vlastne jako jedinej ze všech pusobi jako normalni clovek..i když je fakt ze zatím je nudnej docela hodne..ale to stary chlapi občas bejvaj..:)
IP zaznamenána

Yuyana

• Zasloužilý člen
« Odpověď #29 kdy: Listopad 22, 2014, 23:16:44 »

Teď jsem nabrala Bulla. A Dorian a Varrick měli spolu nějaký dialogy :-D. Ježiš. Ty dva jsou na zabití, v dobrym slova smyslu. Obecně, Dorian je hvězda. Bohužel to ví.
IP zaznamenána
Strana: 1 [2] 3 4 ... 39