Ještě jsem zkoušel experimentovat, jestli bych nějak dokázal zvýšit poškození skrz sílu a předměty, co jí zvedají (opasek berserka a to vysavače duší a meče) a toto je asi maximum, co se mi povedlo zvednout. Síla má nicméně jen velmi kosmetický efekt a asi i tam je nějaký limit, protože nasazení meče, který sílu ještě zvedl o 40, se posunul jen dolní limit, ale ne ten horní. Do té statistiky se nepočítá asi bonus v magickém poškození zbraně (kterou má ten meč). Pokud bych meč sundal a nechal si jen kopí, způsoboval bych větší škody.
Elemir: Já myslel, že bonusy do dovedností sčítají. To, že stačí nějaký lepší předmět do pastí, to vím, ale myslím, že v 7čce jsem jich měl víc s menším bonusem, abych je mohl odstraňovat.
U mistrovství zbraní jsem ale nenašel předmět, který by dával větší bonus, než 12, myslím, že konkrétně u této dovednost hra to maximum asi dělí 2, tedy 12 je totéž, co u jiných dovedností 24-25. Ale přinejmenším bonus z relikvie rukavic (8) a opasku 12, se sčítal, tedy tu dovednost to zvedlo o 20, jenže jsem to během hry moc dál nezkoumal a nezkoušel nasadit ještě nějaký třetí.
Spíše je možná maximum 24 bonus do dovednosti, nezávisle na tom, kolik předmětů použiješ? Tedy jestli jeden s +24, nebo dva s +15, vždy bude max 24? (to by odpovídalo víc, podle toho, že mám amulet s +24 do pastí a ty artefaktové rukavice s +8, ale bonus je 24. Nebo se to konkrétně u odstraňování pastí nesčítá, ale u mistrovství zbraní ano) viz screeny.