Heureka ... po dvou měsících, od počátku uzavřené bety, přes otevřenou betu dále, jsem dosáhl levelu 30

Vím, mohlo to být rychlejší a to nejen využíváním bonusů ke zkušenostem. Od této chvíle mám dostupnou i Hrdinskou úroveň bojů a další postup v levelech je možný přes tzv. dračí levely, tudíž v současné chvíli jsem 30 + 0. Mám v plánu ještě zkusit dosáhnout prvního dračího levelu a podívat se, co to obnáší, ale upřímně řečeno, od porážky Sandra a postupu do 5. kapitoly mě v té hře už nic netáhne.
Můžu se tu zvesela promenádovat po uvodních lokacích Azylu a podívat se na místa, kde jsem v kooperaci azylanům pomáhal, ale moc k plnění toho u nich není. Vyjma příběhových oblastí, které se zpřístupnily právě až v páté kapitole. Je docela zajímavé, že se tu procházím i mezi počátečními levely hráčů, přitom z Namtaru si nic podobného nevybavuju ... tedy to, že bych v okolí vězení spatřil klerika / rytíře světla. Je dost možné, že mě třeba ani nevidí, i když už jsem tu zažil žádost o pomoc v boji. Možná je to spíše tak, že v Namtaru je okolí vězení od toho zbytku odděleno, ale to by musel potvrdit nějaký člen opačné frakce.
Moc k plnění není ... no, to by nebylo úplně přesné. Myšleny byly denní a městské úkoly. 5. kapitola samozřejmě přinesla tzv. týdenní úkoly, což je boj s určitým bossem a za výhru je hrdina obdařen mimo jiné titulem. Takové to, když se kolem vás prožene kupříkladu level 27 a pod jménem má zelený nápis Tišitel hlasu. Těžko v současné chvíli říci, jak týdenní úkoly fungují, zda-li se opakují po týdnu, nebo se po týdnu objeví jiné, či na jejich splění mám týden. Zatím jsem zkusil jen Pekelného červa a bitvu vzdal

V úkolníčku mám ještě několik dalších bossů.
Z hlavního příběhu tu už toho taky moc nebude. Mám si vybrat cestu, kterou se vydám a tím to podle mě skončí. Pátá kapitola by měla zůstat otevřená a připravená pro přídavek dalšího herního obsahu. Byť tohle je věc, kterou si moc představit nedokážu. Jakmile přibydou další frakce, bude tahle kapitola ve své podstatě představovat open world a nejspíše bude založena právě na týdenních úkolech.
Těko říci. Krom zkoušky jednoho, max. dvou dračích levelů, mám v plánu ještě dobudovat vylepšené jednotky a zkusit si je v boji. Zatím jsem měl tuhle možnost jen s vylepšenými ghúly. Navíc už mohu dostavit radnici až na level 7 a získat tak další parcelu k dobru (level radnice je vázán na level hrdiny). Jinak už půjde jen o bezduché toulání Ashanem a nejspíše to v téhle části hry rovnou i zapíchnu a počkám si až na plnou verzi hry.
Mimochodem, za Azyl je hlavním městem tzv. Sokolí vrch, který tvoří východní hranici Agynského poloostrova ... už jen krok a ... Docela by mě zajímalo, jak by herní plocha vypadala právě v provedení MMHO.