Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 22:33:44
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10

Autor Téma: Might & Magic Heroes Online - beta  (Přečteno 67180 krát)

sara98

• Mladší člen
  • **
Might & Magic Heroes Online - beta
« Odpověď #60 kdy: Srpen 13, 2014, 09:10:20 »

Já dostala stíny a pár přadlen. Všude hrozba vážná a smrtící. Kdybych to projela o kousek, tak to zkusím ještě jednou, ale tohle fakt nemělo smysl. Teď už tam taky nejdu. Jestli to budu někdy hrát znovu tak to zkusím na nižším levlu... pokud se mi teda podaří najít aktivní obelisky na "nižším" levlu... Tohle má možná nutit hráče spolupracovat, aby se odkrylo co nejvíc oblastí na co nejmenším levelu.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #61 kdy: Srpen 13, 2014, 10:14:56 »

Je to možné, takhle už by Zapomenutá místa dávala větší smysl. Protože naopak nejsem zastáncem té přehnané kooperace, kdy se hráč na malém levelu dostane dál a pak už se bez pomoci skoro neobejde. Takhle by měl šanci si ze Zapomenutého místa přinést vhodný artefakt, zkušenosti a nějaký ten surovinový bonus.

V inventáři mám plno obeliskových úlomků, takže minimálně ještě jednou bych to odkryl i bez obelisků :)
IP zaznamenána
This is the end ...

sara98

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #62 kdy: Srpen 13, 2014, 21:28:39 »

Tak dneska je to nejhorší za celou dobu. To je tak těžký vzít výkonnější server a nainstalovat to na něj? Ale je možný, že jsme si na něj koupí pečetí ještě nevydělali:)
Takže zkouším ten testserver. Jenže je to zas celý od začátku a co je horší - nemám zvířátko... Ale "už" budu lvl5 :D
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #63 kdy: Srpen 13, 2014, 22:36:05 »

Mě jsou ty problémy asi celkem jasné. Výkonnější server by to možná do určité míry  zachránil, ale podle mě je chyba už v tom původním návrhu hry, takže teď se jen plácá jedno přes druhé (ostatně proto se Blue Byte tak brání rozšiřování funkčnosti). Právě mě to vykoplo z bitvy, neboť server je off a to byla u mě asi poslední kapka. Na ten měsíc a půl jsem to zasponzoroval až dost :D Dokud to nedají dohromady, je to jen ztráta času, což je škoda, potenciál to mělo.

Docela lituju, že jsem nešel na open betu na anglický server :/ Od začátku bych to teď asi už hrát nechtěl, v tom tě docela obdivuju.
IP zaznamenána
This is the end ...

sara98

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #64 kdy: Srpen 13, 2014, 23:03:07 »

Když já jsem na tom s angličtinou bídně, takže na anglickým serveru napoprvý bych se asi dost trápila. No a stejně jsem si to chtěla zahrát minimálně ještě jednou, takže když nepůjde ten "náš" server, tak budu hrát na testu. Nebo paralelně. Aspoň odstraním nějaký chyby, už teď pozoruju daleko menší ztráty v boji než předtím...
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #65 kdy: Srpen 14, 2014, 06:55:22 »

A na test serveru máš opět nekromancera, nebo si zvolila něco jiného? Četl jsem včera tuším Desperův příspěvek, kde popisoval, že rytíři (myslel asi obojích frakcí), jsou na tom lépe.

Menší ztráty v boji bych příčítal spíše tomu, že u máš větší zkušenosti s hrou. Myslím si, že kdybych to teď rozjel znovu, tak to už taky bude jiné.
IP zaznamenána
This is the end ...

sara98

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #66 kdy: Srpen 14, 2014, 09:24:39 »

Mám zas nekromancera, protože je to anglicky a tam už vím o co jde. U těch ztrát v boji si myslím to samý. Taky jinak stavím to město, předtím jsem to měla úplně blbě:/

No a včera před půlnocí, když se to konečně dalo pustit jsem se dostala k úkolu Lesní výpad, takže 3 bitvy s lesníma bytostma posedlýma prázdnotou. První hrozba vážná, šla jsem sama a zas tak vážný to nebylo:)
Na druhou mě pozval nějakej polák. Azyl, rytíř, lvl21. Jenže na bojišti byl takovej kopec od jihu k severu a obejít se dal jen ze severu. Já začínala na jihu a ten mamlas měl v tom průchodu nacpaný světlušky (nebo co to bylo) a nějakýho klerika co je všechny léčil, takže moji ghúlové si ani neškrtli a kostlivci a kopiníci jen když se náhodou nepřátelé přiblížili přímo za ten kopec. Takže jsem měla na boj jen 2 jednotky, (duchy a lamasu) a Sáru. Jsem si říkala, jestli je slepej, že nevidí že nemůžu projít... no nic, měli jsme to o fous.

Chuť jsem si spravila v zápětí, protože na tu samou bitvu mě pozval jinej polák (taky rytíř, azyl, lvl21) a protože jsem neměla AB na třetí bytosti, tak jsem šla ještě jednou na ty samý. Tenhle mi uhnul, takže já s kouzlem spěch prošla s ghúlama, kostlivcema i kopiníkama za kopec a mohla je zapojit do boje. Dobrý.
A tady jsem poprvý viděla taktiku někoho kdo to asi nehrál poprvý, protože já přišla o všechny lamasu a duchy a těch ostatních mi taky moc nezbylo a on neměl ztráty skoro žádný. Ty světlušky - já čuměla:) Pak měl ještě nějakýho rytíře a toho klerika co je všechny stíhal léčit. Je vidět, že všechno jde, když se chce. Už nevím, o kolik měly ty potvory větší sílu než my, a on neměl skoro žádný ztráty... Nechápu, na co chtěl pomoct a ještě děkoval..fakt nechápu za co:)
Takže teď by to chtělo kooperaci s nějakým nekromancerem co to umí, abych viděla něco co budu moct použít.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #67 kdy: Srpen 14, 2014, 10:22:13 »

Zrovna ty lesní bytosti jsem si ještě před 4. kapitolou párkrát střihl v kooperaci a nikdy to u mě nebylo nic slavného :) Řekl bych, že ti ostatní do toho zvou hlavně kvůli nižší spotřebě AB a "záchraně" vlastních elitních jednotek, případně upgradů. Ono stačí, když na sebe nalákáš střelecké jednotky a ten druhý si v klidu likviduje ty pěší. Jinak jak už jsem jednou psal, mě ten Azyl přijde vůbec nějaký silnější (hlavě tam mají zajímavá kouzla a v kombinaci se světluškama je to pak ještě zajímavější).

Když jsem nakonec do 4. kapitoly sám dorazil, tak mi to už tak tuhé nepřišlo. Taky ještě pořád hledám nějakou taktiku, hlavně pro ten les, která by mi více sedla.
IP zaznamenána
This is the end ...

sara98

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #68 kdy: Srpen 14, 2014, 12:28:05 »

Ten pocit jsem měla celou dobu, že si ze mě dělaj štít. Proto jsem třetí bytosti dala sama a kupodivu s menšíma ztrátama než předtím. Takže dobrý, světlušky v akci jsem viděla, ale teď už asi pojedu zas sama...
Nad změnou taktiky v lese taky přemýšlím, možná zkusím víc střelců... nevím:/

edit: teď koukám, že na fóru v Komunitní centrum nápovědy - hráči pomáhají sami sobě vzniká manuál a je tam i Základy boje - rady a tipy. Zajímavý, zkusím to začít praktikovat:)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #69 kdy: Srpen 15, 2014, 17:31:48 »

Jj, tenhle cech i se svým velkým guru :D Rýpnout jsem si musel, toho jejich vůdce mám v ignore listu, ale tak alespoň někdo se začal snažit na FAQ pracovat, což naopak oceňuju.
IP zaznamenána
This is the end ...

sara98

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #70 kdy: Srpen 15, 2014, 22:43:30 »

:D Pravda, je malinko svéráznější, ale zase zorganizoval tvorbu toho manuálu, což taky oceňuju. A ty rady ohledně taktiky, to je přesně to, co jsem potřebovala vědět.
Nulový ztráty sice nemám, ale na testu si vedu podstatně lépe než poprvý... (na 9. lvl jsem v pohodě u sběratele duší, ale došly ab), na našem serveru jsem to jaksi ještě neměla možnost pořádně vyzkoušet, jen včera se mi povedlo zachránit jedno z těch štěňat (při jejich převaze 2k, což je pro mě úspěch:), to druhý si holt ještě počká, protože tlačítko Hrát nyní mám už několik hodin neaktivní:/
Stejně si myslím, že z nás dělají idioty. Podle mě tohle žádná sw záplata  nespraví, ta hra +- funguje, tady prostě nestíhá server..
IP zaznamenána

Pajk

• Host
« Odpověď #71 kdy: Srpen 17, 2014, 06:47:39 »

ahoj,tak jsem tu hru začal a docela to jde.Jsem na 9.levelu Azyl -rytíř,zatím vše bez pomoci zvládl až do úkolu obrany barona,tam se jaksi nechytám.asi bych měl vstoupit do nějaké rozumné guildy.Hraji za nick sirPajk a opravdu bych uvítal někoho kdo by mě do hry zasvětil,protože tato hra nabízí určitě i jiné typy bojů a úkolů než jen sám klikat po mapě.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #72 kdy: Srpen 17, 2014, 16:00:11 »

Ahoj, tak hra má docela obsáhlý tutorial, který zasvětí do řady věcí. I když je pravdou, že je potřeba si to taky vyzkoušet na vlastní kůži. Pamatuju na nápovědu u nájezdů, dokud jsem se neobjevil na "bojišti", tak to byla jen kupa informací, která nedávala tak úplně smysl.

Hra v té podobě, jak je teď na serveru, je spíš pro sólo klikání. Jediným zpestřením jsou snad opravdu jen ty nájezdy. Do bitvy proti jinému hráči sice můžeš, ale co jsem slyšel, nemá to moc význam. Hodnocené souboje se odlaďují na test serveru a tam se zas moc lidem nechce. Kooperace má větší význam spíše u bojů s bossy, ale opět. Bossfight pro dva je upravený dle bojové síly apod., takže ti lépe vyjde jít tam sólo.

Guilda jako taková nemá v podstatě význam. Jediným plusem je vlastní chat a případně snažší domlouvání nájezdů nebo hledání pomoci s bossem. To se dá ovšem celkem dobře pořešit i friend listem, kam si dáš opravdu užitečné hráče. Ale určitě to vyzkoušej, možná v tom najdeš i jiné výhody.
IP zaznamenána
This is the end ...

Pajk

• Host
« Odpověď #73 kdy: Srpen 18, 2014, 08:29:20 »

děkuji a určitě vyzkouším
IP zaznamenána

sara98

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #74 kdy: Srpen 22, 2014, 23:15:28 »

Tak jsem zkusila Zapomenutá místa na testu na levlu 14. Při průchodu a postupným nabírání jednotek byly všechny obtížnosti easy, ale tu mrchu na konci se mi stejně porazit nepodařilo. Takže na nižším levlu je to fakt v pohodě - teda pro někoho, kdo to umí:)
No a v tý naší verzi se tam aspoň dalo nasbírat docela dost krystalů, v tý testverzi nic moc.
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10