Mám zas nekromancera, protože je to anglicky a tam už vím o co jde. U těch ztrát v boji si myslím to samý. Taky jinak stavím to město, předtím jsem to měla úplně blbě:/
No a včera před půlnocí, když se to konečně dalo pustit jsem se dostala k úkolu Lesní výpad, takže 3 bitvy s lesníma bytostma posedlýma prázdnotou. První hrozba vážná, šla jsem sama a zas tak vážný to nebylo:)
Na druhou mě pozval nějakej polák. Azyl, rytíř, lvl21. Jenže na bojišti byl takovej kopec od jihu k severu a obejít se dal jen ze severu. Já začínala na jihu a ten mamlas měl v tom průchodu nacpaný světlušky (nebo co to bylo) a nějakýho klerika co je všechny léčil, takže moji ghúlové si ani neškrtli a kostlivci a kopiníci jen když se náhodou nepřátelé přiblížili přímo za ten kopec. Takže jsem měla na boj jen 2 jednotky, (duchy a lamasu) a Sáru. Jsem si říkala, jestli je slepej, že nevidí že nemůžu projít... no nic, měli jsme to o fous.
Chuť jsem si spravila v zápětí, protože na tu samou bitvu mě pozval jinej polák (taky rytíř, azyl, lvl21) a protože jsem neměla AB na třetí bytosti, tak jsem šla ještě jednou na ty samý. Tenhle mi uhnul, takže já s kouzlem spěch prošla s ghúlama, kostlivcema i kopiníkama za kopec a mohla je zapojit do boje. Dobrý.
A tady jsem poprvý viděla taktiku někoho kdo to asi nehrál poprvý, protože já přišla o všechny lamasu a duchy a těch ostatních mi taky moc nezbylo a on neměl ztráty skoro žádný. Ty světlušky - já čuměla:) Pak měl ještě nějakýho rytíře a toho klerika co je všechny stíhal léčit. Je vidět, že všechno jde, když se chce. Už nevím, o kolik měly ty potvory větší sílu než my, a on neměl skoro žádný ztráty... Nechápu, na co chtěl pomoct a ještě děkoval..fakt nechápu za co:)
Takže teď by to chtělo kooperaci s nějakým nekromancerem co to umí, abych viděla něco co budu moct použít.