Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 17, 2026, 20:34:06
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 10

Autor Téma: Might & Magic Heroes Online - beta  (Přečteno 67099 krát)

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic Heroes Online - beta
« Odpověď #30 kdy: Červenec 11, 2014, 23:00:25 »

Poslední dva dny byly ve znamení rychlejšího pokroku. Jak už jsem psal, po porážce Tarekova šampióna jsem se dostal na další bod globální mapy - město Heresh (Akt 2). Není to nic rozsáhlého a je to prakticky bez zákysu. Do města jsem vstoupil na levelu 14. Za zmínku stojí snad jen jeden souboj s členem Černého drápu, který je omezen na 4 kola, kdy se to musí stihnout.

V Hereshi zároveň existuje též zmíněný portál pro nájezdy, který jsem si včera mohl vyzkouěet. Nechal jsem se přizvat do nájezdu, kde nás bylo tuším šest. Vypadalo to celkem dobře, ale pak se skupina začala rozpadat, takže z toho nic nebylo. Dost mě překvapilo, jak živelně to probíhalo, přitom si to stačilo nejprve rozplánovat. Jenomže polovina skupiny byli poláci, takže další minus k možnosti komunikace. Ale o čem to vlastně je ...

Po ustavení skupiny je potřeba se přes obrazovku voleb proklikat k potvrzení nájezdu a potvrdit musí všichni aktéři, jinak z toho nic nebude. Přijde mi to docela neintuitivní, hlavně napoprvé všude skáče nápověda a přitom není čas na nějaké podrobné pročítání.

Po startu nájezdu se skupina přesune na extra mapu, kde je několik oltářů s potvorami a každý oltář má určen čas, za jak dlouho po vybití se respawne. Je to např. 5, 10 minut apod. To je právě ta první část plánování. Po vybití lze navíc oltář tzv. zapečetit, což znamená, že prodloužíme dobu do respawnu. Jde to jednorázově (1x za nájezd) za určitý počet dřeva nebo ... jak jinak, než-li za hrdinské pečeti :D A ne zrovna za malý obnos (399 za 5 minut). Navíc zde existuje možnost se na bod respawnu s hrdinou postavit a zastavit tak časomíru, jenomže takový hráč už nemůže dělat nic jiného. Vypršení "časomíry" vidíte i během bitvy, takže pečetit lze pravděpodobně i mimo dotčený oltář.

Na celý nájezd je vyhrazen konkrétní čas, u nás to bylo 1,5 hod. K tomu jsou nájezdy odstupňovány dle levelu, u mě teprve level 1. Nájezd nejde absolvovat sólo, protože některé bitvy vyžadují kooperaci. Z pohledu obtížnosti to bylo v pohodě, ale pokud to chcete zkusit, doporučuju jít do toho jenom s někým, koho znáte a na počátku si nejprve promyslet pořadí, v jakém budete oltáře čistit. Případně si nachystat dostatek hrdinských pečetí.

Akt 2 je jinak krátký a brzy následuje Akt 3 a další lokace na globální mapě. Tentrokráte se na vlastní oči podíváte do oblastí, o kterých jste do té chvíle mohli číst jen v globálních chatu. Kolem už to nebudou jen nekromanceři a temní rytíři, ale začnete potkávat i hrdiny frakce Azyl. Oblast je poněkud tužší, ale k dispozici je tu další město. Tím odpadá nutnost vracet se do Drápů Namtaru ... i když z důvodu úkolů/zkušeností je to stále na místě. Podařilo se mi tu vyšplhat až na level 16 skoro jen zásluhou příběhových questů, ale opět jsem se zasekl na jednom klíčovém souboji s jistým strážcem hrobky. Opět jde o dvoufázový souboj (v první části nutnost zničit 6 pavoučích líhní - dobře hlídaných, v druhé už jen 4 a k tomu samotného strážce). Už jen ta první část dá jednotkám zabrat, takže v druhé bylo jasné, že neprojdu. Strážce má plno života. Je tedy jasné, že budu zas muset chvilku levelovat. Ve dvou by to byla asi pohoda, jenomže to se mi nechce.

Našel jsem zde i jednu hezkou obléhací bitvu, žraločí lidé, nagy apod. Dostal jsem jeden sek a 1/3 jednotky v tahu :D Výhoda je, že oblast není jen tužší, ale v samotné poušti je i bežný souboj dobře zkušenostně ohodnocen. K tomu je dost zkušeností i za úkoly, takže levelování by mělo být jednodušší. Musím teď nasbírat přes 20k, ale pak už se mi otevře level 17 a s ním i pátý slot pro jednotky.

A jedna pozitivní zpráva na závěr - pokrok z betatestu se přenese i do finální verze hry.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #31 kdy: Červenec 12, 2014, 22:34:00 »

Dnešek byl ve znamení značného flákání, v podstatě se mi na paty přilepil hráč s levelem 10 a tak jsem ho protáhl až do aktu 2 :) Už poněkolikáté mě překvapilo, že si mě někdo přizve, ale komunikace veškerá žádná. Při souboji s Tarekovo šampiónem jsem to jaksi nevydržel a rozhodl se vypsat, co má dělat ... odpověď byla veskrze polská, že mi nerozuměl ani slovo :D Takže vše beru zpět, není to neúcta, jak jsem zjistil, máme s Poláky stejný server. Hned se k tomu ještě vrátím.

Nejdřív však další postřeh ke kooperaci. Už jsem si myslel, že po údržbě bylo opraveno množství potvor pro kooperaci, protože u řady soubojů mi přišlo, že je tam toho tolik, co jsem měl i já sám. Jenomže u Tarekovo šampióna byla zas přesila. Všiml jsem si toho i při obléhací bitvě pevnosti nag v aktu 3, kam jsem byl přizván. Rázem proti mě stálo v jednom slotu přes 700 a v druhém přes 550 žraloků + 160 nag. Kolega (level 19?) byl střelec, takže jsem měl co dělat, abych alespoň dokázal upotat pozornost nepřítele a přitom vydržel co nejvíce kol. Když jsem tam byl sám, tak mi toho přišlo méně. Vyšlo nám to, nakonec kdy jindy se mi poštěstí bojovat po boku hrdiny frakce Haven? :) Každopádné sólo bitva nakonec vychází lépe, resp. odnáším si z toho obecně menší ztráty.

Ale teď k tomu serveru. Včera jsem si v noci pročítal oficiální fórum a narazil na pár věcí okolo free-to-play modelu hry apod. Poláci si třeba docela zřetelně postěžovali na nerovné startovní podmínky, kdy němci na svém serveru dostali do vínku nějakých 6000 hrdinských pečetí a druhého hrdinu si mohou vybrat "bezplatně". My dostali nějakých 500 pečetí a druhý hrdina jich stojí 5000 :D Dobrý, tohle bych neřešil, holt ty němce je potřeba přilákat na výraznější vábničku. f2p modelu MMHO se vyčítá jeho značná agresivita, proto nejprve odpovídm na základní otázku ... "jsou mikrotransakce nutné?" ... "Nikoliv." Dá se bez toho žít, byť je to o poznání těžší.

Nejprve tedy nějaký ten příklad. Včera už jsem psal o spotřebě pečetí při nájezdech, což je typický příklad, ale nájezdy nejsou alfou ani omegou hry. Lepším příkladem je výstavba města. Na výstavbu/vylepšení budovy je potřeba stavební povolení. Těch není mnoho a přibývají velmi pomalu v souvislosti s určitými úkoly. Už v kapitole 3 máte možnost stavět druhé město, takže je to ještě krizovější. Povolení se dá samozřejmě koupit za hrdinské pečeti, tedy buďto si je syslíte z úkolů a bonusů, nebo si je samozřejmě koupíte za reálné peníze. Další věcí je výcvik elitních jednotek. Ten spotřebovává krom peněz i krystaly. Jenomže krystaly se ve hře netěží. Opět je získáváte jako bonusy z úkolů apod. anebo ... ;) Pak tu máme předražený automatický boj nebo doplňování došlých akčních bodů.

Když se to takhle sesumíruje, tak to vypadá děsivě, ale opravdu to jde i bez toho. Jen to stojí více dřiny a více přemýšlení. Zatím jsem nenarazil na nic, co by bez toho nešlo a hlavně je třeba mít na paměti, že tohle je beta. Do finální verze může dojít k mnoha úprávám, tedy i ke zlevnění "zboží" za pečeti. Podle mě je zatím opravdu předčasné tohle nějak řešit, nebo v tom hledat problém. Řekl bych, že koncept hry tak jak je, stejnak na nějaké výhody moc nehraje, takže je úplně jedno, že jiný hrdina vám na hony uteče. MMHO je ve své podstatě sólo dobrodružství, jen ho hrajete na mapě s dalšími hráči. Pokud nechcete, nemusíte si jich ani všímat :D
IP zaznamenána
This is the end ...

rengo

• Pokročilý
« Odpověď #32 kdy: Červenec 15, 2014, 13:38:14 »

Ja bohužel tedka vubec nemám čas, ale snad zase někdy zahraju :)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #33 kdy: Červenec 15, 2014, 15:43:21 »

Mno, několikátý den se plácám na jedné a té samé mapě a podstupuju opět ty samé úkoly ... :) Stejně jako každá rutina začíná být i tohle nudné. Podařilo se mi projít celkem zázrakem přes Strážce ticha na 18. levelu, ale další část mě zavedla někam, kde je prostě vidět, že je to ještě málo i když ...

Otrávilo mě to natolik, že jsem zkusil tu výhodnou nabídku nákupu 13800 hrdinských pečetí za 200 Kč a dva tužší řadové souboje odklikl v automatice. Celkem začínám chápat, proč je automatika tak drahá (499 hrdinských pečetí). I v těch těžších soubojích mi to hází max. 20-40% ztrát, což prostě v mauelní bitvě nedosáhnu ani náhodou. Je to prostě pouhý výpočet bojové síly. A vzhledem k tomu, že to lze uplatnit i na bosse ...

Jo, to je přesně ten rozdíl - hrát to čistě jako free-to-play, nebo si postup prostě zaplatit :D Docela si říkám, kolik těch hrdinů kolem mě "leveluje" právě tímto způsobem. Čímž se vracím zpět ke konci minulého příspěvku - je to hlavně o trpělivosti. Škoda, že hra nenabízí více zajímavých úkolů, které by to levelování hrdiny alespoň trochu více ozvláštnily. Jsem kousek od levelu 19, ale nemám zatím jednotky, které padly u zkoušky druhého bosse, takže čekám na večer. Ale asi ani po splnění těch pár úkolů, co zbývají, se dneska na 19 nedostanu. A co teprve potom postup na 20? To bude při potřebě zkušenostních bodů snad na týden hraní :D Přitom na druhého bose nebudu mít ještě hodně dlouho ... férově ... ;)

4rengo: viz výše, tohle chce opravdu hodně času a věnovat se tomu :) Ale nakonec i na to občasné hraní to jde, jenom hrozí, že na základní mapě budeš vysloveně sólovat, protože nováčků je už o poznání méně.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #34 kdy: Červenec 15, 2014, 18:25:19 »

Drobná oprava k boji s bossy vs hrdinské pečeti ... tak u vícefázového boje nelze automatický boj použít! Už jsem se lekl, že se dá podplatit všechno :D A to samé platí i pro obléhací bitvy.
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
« Odpověď #35 kdy: Červenec 16, 2014, 19:07:17 »

Ahoj, klíče už jsou vyplácané, mohl byl prosím hodit pár dalších??
Díky
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #36 kdy: Červenec 16, 2014, 19:22:02 »

Ahoj, přidal jsem dalších deset.
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
« Odpověď #37 kdy: Červenec 17, 2014, 12:11:32 »

Děkuji
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #38 kdy: Srpen 04, 2014, 08:04:33 »

28.7.2014 nám skončila uzavřená beta a MMHO přešli do otevřené bety. Co to přineslo za změny? Prakticky žádné :) Od tohoto dne může do bety vstoupit prakticky každý a nepotřebuje k tomu již vlastnit beta klíč. Vlastně jednu velkou změnu to přineslo - s přílivem nových hráčů se hra stala výrazně nestabilní a v určitých denních hodinách až nehratelnou, ale ještě se k tomu vrátím. Ovšem zdůrazním, že jde stále jen o betu!

Hráči uzavřené beta verze dostali možnost získat bonusový dárek v podobě peta Požírač pavouků. Podmínkou byl aktivní odběr newsletteru. No, jenomže když kolem sebe vidíte už x-tého hrdinu s tím samým petem, nějak to ztrácí na atraktivitě. Nehledě na to, že pet ještě více "znepřehledňuje" situaci před vstupem do města, protože ať během herního návalu kliknete kamkoliv, vyvolává se kontextová nabídka dotčeného hrdiny. V oficiálním fóru padl už před nějakou dobou tip, aby se kontextová nabídka vyvolávala pravým tlačítkem myši, což je velmi rozumné a mnozí by to uvítali.

Nejenom pro hráče uzavřené bety, ale i pro ty nově příchozí si Blue Byte / Ubisoft připravili akci na bonusový kód k exkluzivní sadě pro vzhled hrdiny. Rozhodl jsem se však, že téhle akce už se účastnit nebudu, takže vás v případě zájmu rovnou odkážu na Heroes centrum.

A teď zas k tomu hraní :)

Včera se mi podařilo postoupit na 24. level, byť se plácám na tom samém místě, jako minule. Tedy stále se nacházím ve 3. kapitole a nijak mě to neláká postoupit dále. Čas od času mám v rámci kooperace možnost na boje ve 4. kapitole nakouknout, takže jakýsi přehled mám. Co se příběhu týče, nějak jsem ztratil nitku, protože jak se čas natahuje, začínám zapomínat, proč tu vlastně jsem :D Strážce ticha byl začátek. Následoval Strážce zármutku, což byl zatím jediný úkolový souboj, který jsem splnil v kooperaci - shodou okolností jsem ho měl v době výpomoci sám zadaný, tak jsem toho využil. Ovšem už nepočítám, kolikrát jsem ho pak pomohl splnit dalším, ostatně stejně jako u všech strážců. Jednalo se o poměrně tužší souboj a vlastně další ukázka toho, že nemá smysl nikam pospíchat. Trochu překvapením byl třetí strážce - Strážce nářků, který působil podstatně jednodušeji. Padl, ale jak už o tak bývá, nakonec jsem narazil na jiný souboj, přes který jsem nepřešel.

Je jím dračí rytíř (Shar Khayn) a podmínka vydržet s ním 10 kol a přijít max. o 3 skupiny jednotek. Se svými pomalými jednotkami jsem to dotáhl až do 9. kola. Možnosti jsou tedy dvě, buďto nějak splašit něco rychlejšího, nebo kouzlo Zrychlení. Ovšem body na kouzla jsem začal šetřit, takže uvidím časem, co dál. Přitom souboj za ním, kterým už 3. kapitola končí, jsem pomáhal už několikrát vyhrát :) řekl jsem si, že to na levelu 25 pak zkusím znovu a třeba už projdu ... nijak se nelekejte, ten souboj s dračím rytířem není tak tuhý, jenom nemám potřebu ho zatím mít mezi splněnými :D

Už jsem si na to věčné pobíhání po dosud známých lokacích zvykl, takže mi to už tolik nevadí. Navíc se ty běžné souboje o suroviny apod. stávají čím dál snažšími a krom toho jsem se vrhl i na budování surovinových budov ve městech. Postupně se zvyšuje i počet zkušeností získaných denními úkoly, takže to levelování není zas takový problém. Hezká vychytávka jsou pak úlomky zkušeností. Nasadíte a hnedle dostáváte ke zkušenostem bonus a to včetně i těhle úkolů. Trochu problém je s určitými úkoly, které mi tam stále pár týdnu visí a nemůžu je splnit. Jedná se vesměs o donášky artefaktů konkrétních popisků - menší vs větší, s minimální hodnotou apod.

U denních úkolů existovala ještě jedna nepříjemná věc a tou byla donáška konkrétního počtu jednotek. Nevadilo by, pokud by se jednalo jen o jednotky nekropole, ale jedná se i o jednotky Azylu. Ovšem ty lze sehnat jedině od tzv. lovců výměnou za peří andělů. Když to vybíráte každý den, tak to ještě jde, jenomže jakmile po vás úkol chce najednou přes 1000 ks dané jednotky, tak je z toho rázem úkol na pár týdnů. Nehledě na to, že v městské posádce pak neskladujete už nic jiného ... ta se musí tedy vylevelit a tím zbytečně utrácet stavební povolení. V jeden den jsem dostal 2 takto prima úkoly, ale po menším update zmizely a objevily se jiné s podstatně mírnějšími požadavky. Asi na tom vývojáři pracují, ale jinak denní úkoly nerotují. Buďto si je vezmete a splníte, nebo tam bude viset snad navěky.  Jenom doplním, že za přízračné mince lze pro změnu směnovat jednotky z nekropole, což se hodí zas hlavně protistraně.

Ovšem vrátím se teď k těm přetíženému serveru, protože posledních několik dní je to opravdu tragédie. Nejmenším zlem je asi chyba 12, která nastává obvykle ve chvíli, kdy skončíte souboj. Hra vás vyhodí a musíte jí znovu spustit. Tím to nekončí. Obvykle totiž po znovunajetí nenajede chat, takže musíte ještě refreshnout prohlíčet. Když vám to padá takhle každý druhý boj, je to zábava. Někdy vás to vykopne na chybu 12 a už se ani nepřipojíte, protože je překročen limit, případně server rovnou zkolabuje. Pokud hrajete sami, otráví to jen vás. Avšak pokud hrajete kooperativní bitvu, je to k vzteku. Už se mi stalo, že mě to u vícefázové bitvy prostě po prvním kole vykoplo a kolega zůstal v boji sám. Stojí to akční body, které vám nikdo nevrátí a kolega riskuje, že bude mít druhé kole uzpůsobené pro 2 hráče ... rozuměj, bude tam toho mít víc a boss bude mít víc HP. Pokud pomáháte slabšímu hráči, bude opravdu potěšen. Dalším problémem jsou runové kameny, úlomky a bonusy z oltářů. Pokud server padne, promrháte je nadarmo. Nehledě na to, že některé si kupujete za pečeti, tedy někteří v tom mají už nastrkané i peníze. Svádět tohle jen na betu je už na pováženou a doufám, že se vývojáři chytnou dostatečně rychle za nos a začnou to řešit.

Ale krom potíží to přineslo i úsměvné chvilky s nováčky. Docela se mi líbí nebývalý počet žádostí o pomoc s bossem, někdy doplněný i patřičným požadovaným levelem spoluhráče :) Rozumím šetření akčních bodů, ale pokud jde hráč s levelem 4 někam, kde má být až o 3 levely později, pak se nemůže divit, že to bude dále horší a horší. Když už ve dvou, tak s podobnými levely hrdinů. Není to o neochotě (pominu teď ty akční body), ale pro hráče s vyšším levelem to nemá význam. Kolikrát to odehraje beztak sám, občas tam nechá zbytečně nějaké ty jednotky a odměnou je mrzký počet zkušenostních bodů, případný artefakt je taky hned na prodej, protože sám už má mnohem lepší. Odměnu v podobě nabízeného přátelství raději taky pominu :) Na druhou stranu, pomoc je dobrá zkušenost. U strážců jsem třeba zažil řadu různých levelů a přístupů k boji, přitom snad jen 2x jsem musel zaskřípat zuby. I když v téhle fázi už hrajou většinou lidé, co mají o hru zájem, takže je to taky něco jiného.

Přemýšlel jsem napsat hned za tímhle ještě příspěvek k Zapomenutým místům, ale protože se zítra v 19:00 koná živý přenos s otázkami, nechám to zatím stranou. Sám jsem již Zapomenuté místo navštívil, ale s nevalným úspěchem :D, proto se mi k tomu ani nechce příliš vyjadřovat a nedá se z toho hlavně ani na moc usuzovat. Ostatně na oficiálním fóru je i pár příspěvků od hráčů, co tím prošli nebo se ke konci alespoň přiblížili.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #39 kdy: Srpen 05, 2014, 07:24:52 »

Včera jsem po práci přispěchal k PC splnit si své denní úkoly, ale namísto nějaké rychlovky jsem dobré 2/3 času z následujících 3 hodin strávil čekáním na load apod. V jednu chvíli jsem měl možnost zahlédnout, že jsem zhruba v ten okamžik nějaký 850 v pořadí :) Hned se mi to asociovalo s limitem 1000. Věřím tomu, že těch skutečně aktivních nás zas tolik nebude, ale když už se z toho udělá open beta, tak se musí počítat s tím, že těch lidí přibude i nad "limit". Nechci nijak spekulovat nad tím, jak to máme s Poláky dělené nebo nedělené, ale jedno je jisté - tohle brzo omrzí i ty otrlé :(

I když psát jsem chtěl ve skutečnosti o něčem jiném ... včera jsem tu již zmínil různé zážitky s kooperací u stejných bossů, ale včera jsem se i přes ty výpadky zas do jednoho vrhnul a dovedlo mě to až k zamyšlení, jestli se na to nevykašlat úplně ;)

Jednou z výhod kooperace je dělení akčních bodů, tudíž ve dvou se dá příběhová linka dotáhnout dále. Ale, ... a to je třeba zdůraznit, byť už jsem to tu asi někde již psal, boss bude mít 2x tolik HP a množství potvor se přizpůsobí síle obou hráčů. Není to tedy tak, že když např. level 15 zahájí bitvu a přizve level 20, tak tam bude vše nastaveno jako pro level 15. Naopak, oba tam může čekat nemilé překvapení a level 15 zalituje, že do toho nešel sám :D To je jedna stránka kooperace. Druhá stránka je nesladěnost. Obvykle váš parťák udělá nějakou tu botu, takže bez ohledu na váš um, musíte počítat, že to i zabolí. Vlastně tohle by si měl uvědomit především ten, kdo vás zve ...

Je to MMO a lidé jsou různí. Někdo vám férově přizná, že do boje jde kvůli šetření akčních bodů, někdo vás tam táhne protože na boj nestačí a někdo si to prostě chce jen zkusit. Takže jsem se včera nechal opět přizvat :) Protože jsem byl ten silnější, tak jsem se dostal do klasické situace, kdy většina armády protivníka, plus ta silná monstra, byla naproti mě. Co tedy? Rozestavil jsem si formaci a vyšel pešími jednotkami vstříc, abych jednotkám protivníka odřízl cestu ke střelcům obou stran. Během střídání tahů jsem sporadicky sledoval svého parťáka a něco mě na tom pořád nesedělo. Jednotky měl už lepší, takže jsem čekal hladký průběh, dokonce jsem si říkal, proč tohle chce vlastně vést v kooperaci? Došli jsme nakonec druhého kola a chvilku jsem zůstal nevěřícně koukat. Co myslíte, že jsem na obrazovce viděl? Parťák se stáhl div ne dozadu do rohu.

Dělat někomu štít, aby on si uchránil co nejvíc vlastních jednotek, mě opravdu nebaví. Pochopím to u začátečníků, nebo opravdu výrazně slabších spoluhráčů, ale tohle mi přišlo už poněkud tragické. Blbé je, že tohle se nedá odhadnout dopředu a člověk tam vždycky s tímhle riskem jde. Ovšem dotyční hráči by si měli uvědomit, že je to především jejich bitva a jejich kůže, se kterou jdou na trh! I když jednodušší asi bude se na výpomoc s předchozími bossy vykašlat, protože to za ten mrzký počet zkušeností a podřadné předměty ani nestojí :D
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
« Odpověď #40 kdy: Srpen 08, 2014, 20:26:35 »

Nakonec se k přímémo přenosu povídání vývojářů k Zapomenutým místům vracet nebudu. Krom nich tam ještě probrali změny v PVP systému (žebříčky apod.), nicméně nic zajímavého. Otázek bylo zopovězeno také poskrovnu a vše v té rovině, že jo, je to otevřené, možná v budoucnu, ale podívejte, vy to přeci chcete takové, jaké jsme to zrovna udělali :D

Za pozornost stálo spíše upozornění na testovací anglický server (no anglický, on je v podstatě jen lokalizovaný), kde se obejvily připravované změny. Podle vyjádření účastníku jsou to spíše změny k horšímu, ale u nás se český komunitní manažer vyjádřil takto: "MMHO je stále v beta verzi a hru s přihlédnutím k názorům hráčské komunity vylepšujeme, ladíme a dokončujeme. Testovací server bych nebral za bernou minci, soustřeďme se na českou instanci MMHO, která se zatím až na občasné chyby beta verze vyvíjí velmi dobře." Známe Ubisoft, že? ;)

Člověk by ani neřekl, že už jsou to 3 dny od minulého příspěvku a hrdě jsem v poušti dosáhl levelu 25. Nic naplat, předsevzetí bylo jasné. Na 25 postoupím do 4. kapitolu. Moc se mi nechtělo, ale nakonec jsem se donutil. Dračí jezdec Sar Khayn čekal stále na stejném místě a opět mi nabídl přežít 10 kol s max. ztrátou 3 jednotek (slotů). Do bitvy jsem proto obsadil právě 3 sloty (2x upír, 1x tkadleny). Sice žádní rychlíci a kouzlo jsem se taky učit nechtěl, ale kupodivu se drakovi moc nedařilo použít instant kill :) Menší lstí jsem tkadlenám zajistil náskok a bylo po všem. Porazit Sandra už byla jen formalita.

4. kapitola už začíná typově připomínat MMX, ostatně už jsem nadosah Agynského poloostrova :) K dispozici je třetí město k založení a okolní les plný potvor, které už znám z kooperace. Ale je vidět, že spěch by byl býval opravdu zbytečný. Pro dnešek došly akční body.

Příběh sice pokročil, ale celá ta zápletka už začíná působit dost vatovitě. Za prvé, Sandro už je ohraný a za druhé koukat se na polochcíplého Elratha, to už mi přijde dost ujeté :D Dokážu si to představit jako single kampaň, kdy to člověk odehraje během pár hodin, ale na takhle dlouhé hraní? Možná jsem v tom příběhu jen ztratil nit, ale není divu. Jsem zvědav, kam to pospěje dále.
IP zaznamenána
This is the end ...

Pajk

• Host
« Odpověď #41 kdy: Srpen 09, 2014, 11:12:09 »

ahoj Elemire,po cca dvou měsících jsem doma u svého PC a všiml jsem si online hry.Určitě do toho pujdu a snad se tam i potkáme,víš že jsem starší ročník a tak tedy stačí najet a regnout se a kde najdu ty aktuální klíče prosím?
IP zaznamenána

sara98

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #42 kdy: Srpen 09, 2014, 13:52:53 »

Čauky,
Pajk: jestli jde o klíče na spuštění hry, tak ty už nejsou potřeba, betu už nám otevřeli:)
Jinak, na výše zmiňovaného draka se chystám dneska večer. Už mě jednou sejmul, nenapadlo mě před ním zdrhat, jen jsem tupě zírala, jak se léčí a jednou ranou sejme celou mojí jednotku, holt jsem lama:)
Tahle hra mě neskutečně chytla, a to jsem herousy nikdy nehrála, jen M&M6-9. Mimo jiné se mi líbí ta "evidence" úkolů. Pěkně rozepsaný, co mám zadaný, splněný, ale neohlášený, prostě poznámky na papír co jsem si dělala u M&M odpadají. A taky jsem byla zvyklá na save - něco vyzkoušet a když to nevyjde, tak - load, což tady nejde, ale člověk si brzy zvykne.
Taky nikam nechvátám, kromě nájezdů jsem zatím všechno dala sama a včera dosáhla lvl21:)
Jen doufám, že ty změny ohledně omezení kouzel, spotřeby many atd. ještě zváží.
IP zaznamenána

Pajk

• Host
« Odpověď #43 kdy: Srpen 09, 2014, 14:20:11 »

děkuji za odpověď sara98,a co se týká výběru charakteru postavy....? je tu nějaká diskuse na toto téma?
IP zaznamenána

sara98

• Mladší člen
  • **
« Odpověď #44 kdy: Srpen 09, 2014, 20:01:40 »

Já na tohle téma žádnou diskusi nenašla, ale myslím, že každý druh má svoje výhody i nevýhody, mě nejvíc zaujal Nekropolis a postava mága, tak hraju za to. Fakt nevím:)
IP zaznamenána
Strana: 1 2 [3] 4 5 ... 10