Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 00:07:13
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 100 101 [102] 103 104 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 279253 krát)

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1515 kdy: Březen 07, 2014, 23:49:20 »

Tak to by mě zajímalo co z toho bude
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1516 kdy: Březen 07, 2014, 23:53:35 »

poučení:
administrátor má vždycky pravdu.
i když bude kecat absolutní hovadiny, nechejte ho v tom.
mohl by se naštvat, a nadobro opustit svůj web.
s představou, že byl vyštván a sám za nic nemůže.
proto příště držte huby a krok.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1517 kdy: Březen 08, 2014, 00:04:18 »

Citace: Návštěvník
poučení:
administrátor má vždycky pravdu.
i když bude kecat absolutní hovadiny, nechejte ho v tom.
mohl by se naštvat, a nadobro opustit svůj web.
s představou, že byl vyštván a sám za nic nemůže.
proto příště držte huby a krok.

Přijde ti to vtipné? Doprčič, kolik z Vás tu má vlastně za sebou jakžtakž úspěšný projekt, abyste mohli poučovat? Každý tu měl možnost napsat, co chtěl. Nikdy jsem neměl potřebu nikoho omezovat a možná to byla právě chyba. A teď to někdo bude vyčítat mě? Už se přestávám divit tomu, kam ta doba spěje. Vzpomeňte si na to, až si příště zase budete stěžovat!
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1518 kdy: Březen 08, 2014, 00:21:50 »

ne.
přijde mi to pravdivé a smutné.
IP zaznamenána

Hynnate

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1519 kdy: Březen 08, 2014, 00:29:40 »

No nic koukám že hovada s prominutím co si ničeho neváží jsou všude a nikdy nevymřou ..... bohužel

Elemir klid a zasměj se ... snaží si jen honit ego přes monitor :)
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1520 kdy: Březen 08, 2014, 00:32:54 »

Hele upřímně, návštěvníku je víc, není to ten samý co způsobil šok před dvěma dny, tenhle oproti mě alespon píše pravopisně
IP zaznamenána

SiRJiri

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1521 kdy: Březen 08, 2014, 06:45:21 »

ahoj.po nejake dobe jsem zabrouzdal na tyto skvele stranky, ktere jsem si moc oblibil a dockal jsem se zde mnoha uzitecnych rad a lidi zde a hlavne admin byl vzdy velmi ochotny  poradit. k memu uzasu jsem se docetl,ze stranky konci a to asi z duvodu, ze se tu ze par jedincu, navazelo do admina. Je to skoda, protoze tyhle lidi nechapu. admin byl vzdy ochotny a tak nevidim duvod proc se tu do nej navazet. bohuzel vim jaky to je pocit, kdyz se clovek snazi ale presto se najde dost lidi, kteri to nikdy neoceni a sami by vse samozrejme delali uplne jinak a samo lepe.je to nevdecne.sam jsem dlouha leta pusobil na poli progamingu a jako clan leader a vim o cem mluvim.sam jsem to po letech polozil z obdobnych duvodu.je to velka skoda, protoze tyhle stranky byly moc fajn a rad jsem sem chodil na pokec a pro rady a vzdy jsem se dockal kladne odpovedi.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1522 kdy: Březen 10, 2014, 11:12:55 »

Jak jsem slíbil v Novinkách, fórum je opět funkční. Chtěl bych ale nejprve všechny poprosit, aby zbytečně nereagovali na mě a to z obou stran té pomyslné barikády. Naopak, zapomeňte, že nějaká je, tohle není bojová zóna. Jak si to tu povede, je už čistě na Vás.
IP zaznamenána
This is the end ...

Milhaus

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1523 kdy: Březen 10, 2014, 13:28:51 »

Byla by hrozná škoda, kdyby tento web skončil. Možná bych zavedl povinnou registraci a eliminoval tak zdejší návštěvníky :), stejně je v tom potom zmatek, kdo vlastně píše co a špatně se na to reaguje :).

Ale abychom se vrátili k desítce, absolutně nemám motivaci jí rozehrát potřetí. Možná časem. Tak jsem rozehrál po tisícáte fallout a nejspíš si dám celou sérii znovu (krom trojky).
IP zaznamenána

pajser

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1524 kdy: Březen 11, 2014, 09:07:03 »

Reagovat by som nemal ,ked si to nezelas,ale som rad ze sa este najde clovek,co dokaze spravit taketo skvele forum a pomoct vela ludom,ktory su vela x bezradni a chcu hrat dalej.Za mna len dakujem.
IP zaznamenána

petman

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1525 kdy: Březen 11, 2014, 14:59:24 »

Jsem rád, že ještě existují lidi, kteří dokážou něco udělat pro druhý a nemyslí jen na sebe. To totiž znamená, že ten svět ještě není tak na prd.
Díky lidem, jakým je Elemir
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1526 kdy: Březen 11, 2014, 21:54:32 »

Za vetsinou uspesnych projektu jako tyto je vice spokojenych lidi, nez nespokojenych kterych je bohuzel videt vic  protoze rejpou. Spokojeni bohuzel nechvali.
IP zaznamenána

galllda

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1527 kdy: Březen 12, 2014, 16:15:08 »

He, já newim, ale ta X je pro mně mega zklamání... :-(. Chodit po čtvercích, nepustí mě to dál když už nemám na to skákat zase někam z5 v první lokaci...takže jsem začal a dohrál zaklínače II. Já, kterej nedá na MaM VI. - IX. dopustit... Newim, vysvětlete mi, mně LAMĚ, přoč sem zklamanej a proč bych neměl bejt (myslim že jsem byl přímo nasranej). //// Jinak se přidávám k petman, Díky za Elemira (chodim sem jen občas, zato už celá léta), přeju mu klídek a pevný nervy s náma všema :-)
IP zaznamenána

Winterson

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1528 kdy: Březen 12, 2014, 17:52:21 »

Chtěl jsem se předtím podívat co je nového (a hlavně odepsat Yuyaně) a co to nevidím?! Děsivá prťavá, žlutá blefujtaxl tabulka s příšerným názvem. Párkrát jsem musel i refreshnout stránku a probrat se ledovou minerálkou jestli je to vážně realita.

Původně jsem myslel, že na Elemira prostě dolehlo břímě administrátorství a rozhodl si dát nedefinitivní odpočinek. A kdo by ho nepotřeboval? Každý má prostě taky pocit "se vším seknul". Po tu dobu, co (řekněme) znám Elemira jsem měl tušení že se vrátí. Hlavně jsem v to doufal. Přeci pro nikoho není jednoduché opustit něco do čeho investoval toliko ze svého času.

Jsem rád, že to nebylo tušení a doopravdy ses rozhodl. A správně. Sice do tvého soukromí mailů nevidím, ale jak se tady probírám příspěvky předcházející ten den, dokážu si živě představit co v nich mohlo stát.

Zamindrákovaní zbabělci jsou koukám i tady, skrývající se za anonymitou. Ta povinná registrace by mohla (ale nemusela) pomoct. A hlavně, stojí to za to se s nima vůbec zahazovat?  

Nemůžu říct, že by mi tady záložka  Legacy chyběla (i když škoda té práce to zpracovat, upravit a hodit sem) a tahle úprava se mi líbí.

Protože je Might and Magic nadčasové, doufám, že i tyhle stránky poběží dál...12 let je relativně krátká doba :)

Elemire, vítej zpět!
IP zaznamenána

Winterson

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1529 kdy: Březen 12, 2014, 18:12:34 »

Co se týče elitářství, ptám se - COŽE?!

Každý někdy začínal a zrovna tyhle stránky jsou naprosto ideální právě i pro mladší hráče, kteří objevují krásy série MM. Proč? Protože se jim dostane naprosto normální a užitečné odpovědi. Narozdíl od fór plných elitních kabrňáků, kteří si honí ego urážením právě nezkušených hráčů.

Já se klidně hlásím do druhé kategorie s některým typem her. Předtím jsem prostě neměl nato je hrát a dohrát. Ale teď jsem se k tomu vrátil a hraju třeba i Konung, atd. A víte proč? Prostě jsem k tomu musel dozrát. Možná že doba je taková a maková, ale určitě část mlaďasů s mozkem budou objevovat tyhle skryté klenoty z éry minulé. Šanci by měli dostat  a poslední co potřebujou je chvástání machříků a odrazení od dalšího hraní.
MM X jsem zatím ani jednou nedohrál, protože ještě čekám na ukončení smršti updatů.

Tím se skutečně omlouvám všem mistrům a expertům, že nesplňuji standardy extra-mega-super-ultra hardcore pařana. A víte co? Já jsem strašně rád běžným hráčem, který si užívá jak život tak hry bez toho aniž by  trávil u PC veškerý svůj čas.
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 100 101 [102] 103 104 ... 111