Chtěl jsem se předtím podívat co je nového (a hlavně odepsat Yuyaně) a co to nevidím?! Děsivá prťavá, žlutá blefujtaxl tabulka s příšerným názvem. Párkrát jsem musel i refreshnout stránku a probrat se ledovou minerálkou jestli je to vážně realita.
Původně jsem myslel, že na Elemira prostě dolehlo břímě administrátorství a rozhodl si dát nedefinitivní odpočinek. A kdo by ho nepotřeboval? Každý má prostě taky pocit "se vším seknul". Po tu dobu, co (řekněme) znám Elemira jsem měl tušení že se vrátí. Hlavně jsem v to doufal. Přeci pro nikoho není jednoduché opustit něco do čeho investoval toliko ze svého času.
Jsem rád, že to nebylo tušení a doopravdy ses rozhodl. A správně. Sice do tvého soukromí mailů nevidím, ale jak se tady probírám příspěvky předcházející ten den, dokážu si živě představit co v nich mohlo stát.
Zamindrákovaní zbabělci jsou koukám i tady, skrývající se za anonymitou. Ta povinná registrace by mohla (ale nemusela) pomoct. A hlavně, stojí to za to se s nima vůbec zahazovat?
Nemůžu říct, že by mi tady záložka Legacy chyběla (i když škoda té práce to zpracovat, upravit a hodit sem) a tahle úprava se mi líbí.
Protože je Might and Magic nadčasové, doufám, že i tyhle stránky poběží dál...12 let je relativně krátká doba
Elemire, vítej zpět!