Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 04:02:24
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 79 80 [81] 82 83 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 279581 krát)

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1200 kdy: Únor 18, 2014, 14:56:02 »

Včera byly na Open Dev představeny 3 nové dungeony, které přinese patch 1.4. Shrnutí najdete v článku Nové dungeony v patchi 1.4.

4Marketinuska: Ahoj, ten most chránila skupinka žoldáků, jeden z nich by měl mít u sebe klíč. Každopádně výsledek vyšetřování bys měla oznámit nejprve Jonu Morganovi. Teprve ten tě tam pošle.
IP zaznamenána
This is the end ...

cenda

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1201 kdy: Únor 18, 2014, 15:14:33 »

to killer: asi mozna vim kde myslis, je to kousek od mista nez oddelas toho vevodu? Pokud jo, tak nevim jak se tam dostat, jsou tam jen tri pole na vstup, prede mnou trohla, ale kdyz k ni chci jit, tak proste chcipam, jako od nejakych pasti, ale nikde se nic nespusti, vubec nevim, co s tim mam jako delat :D any advise? :)
IP zaznamenána

Marketinuska

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1202 kdy: Únor 18, 2014, 15:21:06 »

Elemirovi: dekuju, za Morganem jsem byla asi 3x a nic po mne nechce. Ten muj hlavni ukol se ted tusim jmenuje Morganovi usi a oci nebo tak..
Tak Toho jsem se bala, ze to meli zoldaci (byly to kostry) u sebe, ale mne nic nevypadlo.. Sla jsem k tem dverim pres most hned jak jsem je porazila (predtim byla u Morgana) a bohuzel nic.
Chtelo by to nejak znovu nacist monstra v jeskyni?..
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1203 kdy: Únor 18, 2014, 15:23:54 »

cenda: Jelikož je to jedna z nejlepších hádanek ve hře, napíšu řešení do spoileru:
Spoiler: ukázat
Jedná se o posvátné místo, leží před ním boty. Proto abys na něj také mohl vstoupit, musíš se zout. :)

IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1204 kdy: Únor 18, 2014, 15:39:55 »

4Marketinuska: Zkus nahrát nějaký save před. Moc jiného se s tím dělat nedá. Leda ještě jedna věc, když už u těch dvěří stojíš, ulož pozici a zkus ji nejprve znovu nahrát.
IP zaznamenána
This is the end ...

Marketinuska

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1205 kdy: Únor 18, 2014, 20:10:11 »

Dekuju za rady!, ale bohuzel nic :( ani kdyz jsem je porazila znovu, ani nacitani pozice pred dverma..

Myslis/te, ze by duvod mohl byt, ze jsem splnila nejaky jiny ukol mezitim? I kdyz to muze byt asi cokoli.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1206 kdy: Únor 18, 2014, 20:35:36 »

Popravdě mě nic nenapadá. Jen pro úplnost, úkol zabít Montbarda si tedy od Kilburna dostala?
IP zaznamenána
This is the end ...

Milhaus

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1207 kdy: Únor 18, 2014, 21:43:58 »

Marketinuska: Ten voják na mostě mezi hradem s guvernérem a druhým městem je pořád na místě? (tj pořád blokuje cestu?) A splnila si úkol s kovárnou živlů? Protože mi něco řiká, že máš hru zablokovanou podobně, jako já. Pak by bylo dobré vypnout firewall v PC, načíst hru před tím bojem s bandity, jít za guvernerem, zkontrolovat, jestli je na mostě voják (neměl by tam být), nebo jít vyřešit onu kovárnu (pokud si to ještě nedělala).
IP zaznamenána

cenda

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1208 kdy: Únor 19, 2014, 01:32:03 »

killer: diky, na to byc asi fakt neprisel :)
IP zaznamenána

............... .......

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1209 kdy: Únor 19, 2014, 07:14:43 »

Chalani a divčatá, máte to tu spoiler na spoileri a aj som sa k hre iba teraz dostal, takže to čítať nebudem, ale prečítal som si recenziu a mám odkaz pre Elemira:

Ja som ti vravel že to bude bomba hra :D :D :D
IP zaznamenána

Cougy

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1210 kdy: Únor 19, 2014, 11:27:11 »

Tak jsem o víkendu konečne dokončil hru a sve menší shrnutí možná napíšu o víkendu. Ted zvažuji rozehrát znova na těžší obtížnost ve složení 3x mag a 1 BD jelikož asi limbic nebude upravovat a balancovat povolání což je škoda a lajdacke ale hold ubisoft a tim pádem jsou od druhé pulky hry mágové dost silný.  Jake 3 mágy by jste nakombinovaly a proc :) spíše otázka pro ty co už hru dohráli a mohou tak lépe porovnat užitnost magických škol :) ( určite tam bude minimalne 1 runovy kněz ale možná i 2 či dokonce 3? :-D )
IP zaznamenána

KILLER

• Zasloužilý člen
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1211 kdy: Únor 19, 2014, 11:54:26 »

Cougy: Proč ne 4 různé mágy?
IP zaznamenána

Cougy

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1212 kdy: Únor 19, 2014, 12:45:31 »

Tak například druid mi nepřijde moc užitečný po jeho povýšení jsem pouzil kouzlo harmonie pouze 2x a to při jedné velke prepadovce kde na mne šlo asi 20 nepřátel jinak ne a jeho léčící kouzlo už vůbec ne protoze mnohem lepší jsou na healovani kouzla z magie světla.... a u orka šamana jsem nepřišel na žádnou výhodu... freemage bych taky určite vzal kvůli temné a základní magii....
IP zaznamenána

Cougy

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1213 kdy: Únor 19, 2014, 12:50:05 »

Jo a 4 mágy ne už kvůli spotřebě manovych lahví (uz 2 magove mi dost chlastali )a potřebuju aspoň jednoho jakože tanka kterým BD může tak trochu byt když mu budu cpát všechny láhve na zvyšeni hp plus jeho vysoke šance na uhyb. ... některe souboje jsem ustál jen díky paladinovy....
IP zaznamenána

Marketinuska

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1214 kdy: Únor 19, 2014, 14:52:09 »

V kovarne jsem byla a porazila zemskeho elementala, pak jsem dostala (asi- jak jsem pak hrala dluho dal, tak 100% nevim) ukol od Guvernera: Marganovi oci a usi, A DOPIS (vojak na moste byl a je stale), takze jsem jela karavanou do Seahavenu. Nasla jsem Kilburna (a tady si to zase uplne nepamatuju).. Ukol mam porad stejny- Morganovi oci a usi, ALE dopis (rukopis dopisu je elegantni.... Ukryt ve stinovem lese je prozrazen....) a ten mi porad sviti a jakoby hlasi, ze ho mam pouzit.. I u toho Kilburna a tak teda nevim jestli si jo precetl a jestli je pro nej? Ale odpovidala jsem u nej na ty otazky ohledne mapy a mozna jsem si to tim zablokovala? Jakoze se to melo splnit az pozdeji.
Pred temi bandity nemam save, takze to ted nemuzu zkusit :(
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 79 80 [81] 82 83 ... 111