Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 03:29:44
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 65 66 [67] 68 69 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 279525 krát)

tajo

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #990 kdy: Únor 05, 2014, 13:36:42 »

To kopí je celý divný, kopí + obouruční skill taky nejde jak má
IP zaznamenána

sirreaver

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #991 kdy: Únor 05, 2014, 13:44:22 »

Ok.. díky.. já jenom jestli nejsem uplně blbej :D a nedělám něco špatně...

Citace: tajo
To kopí je celý divný, kopí + obouruční skill taky nejde jak má

IP zaznamenána

Cougy

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #992 kdy: Únor 05, 2014, 13:45:41 »

Elemir:

mam freemage takže s hledáním tajnych chodeb problém není i když asi to bude bug, ale postavý hlásí "něco zajímavého" i v místě kde už jsem tajnou chodbu otevřel a vybral a to skoro vždy když kolem projdu furt mne to mate jestli jsem něco nepřehlédl nebo není tajná chodba uvnitř tajný chodby atd :-D
zkusím projít rozvaliny znovu
IP zaznamenána

sirreaver

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #993 kdy: Únor 05, 2014, 13:56:07 »

Koukám, že Elemir mi asi udělal edit.. :D

Zdá se to jenom mě, nebo ty soubory nejsou zrovna zabezpečený a celý je to splácaný tak nějak na koleni...
IP zaznamenána

tajo

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #994 kdy: Únor 05, 2014, 14:01:28 »

Kdyžtak tady link kdo se bude chtít pokusit o opravu 2hand skillu + kopí .
Link
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #995 kdy: Únor 05, 2014, 14:13:45 »

4sirreaver: Nic jsem needitoval :) To by se normálně objevilo v hlavičce příspěvku. Který soubory máš na mysli? Pokud datové soubory, tak takhle je Unity normálně vystavené. Teoreticky můžeš tímhle způsobem změnit geometrii existujícího dungeonu apod.

4Cougy: Oni hlásí už otevřené chodby, taky mi trvalo si na to zvyknout, obzvláště pokud tu chodbu hlásí, aniž by na ní vlastně družina vůbec viděla :D

Kopí funguje divně už od Early Access, jenomže pak to naplácli Zvědovi jako dovednost a nevěděli si rady, co s tou obourukostí.
IP zaznamenána
This is the end ...

tajo

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #996 kdy: Únor 05, 2014, 14:28:45 »

Dost se toho dá změnit jen přes poznámkový blok, jak na to tak koukám, teda pokud se v tom někdo vyzná :))
IP zaznamenána

sirreaver

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #997 kdy: Únor 05, 2014, 14:42:49 »

Elemir:
no u příspěvku se mi objevil odkaz. Ale už je pryč :D

Tajo:
Díky, zkusim.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #998 kdy: Únor 05, 2014, 14:54:09 »

V Early Acces jsem si např. předefinoval bestiář, abych se podíval na vyšší levely postav. Všechny ty soubory jsou poskládané jako databázové tabulky, takže principielně by nebylo složité je do databáze nastrkat a pak z nich údaje jak vytahovat, tak i měnit. Problém je jen v tom, že Limbic v nich má kupodivu docela bordel :). Dával jsem teď dohromady povolání a jejich schopnosti a nestačil se divit. Potíž je občas taky něco rozklíčovat.

Na desítce mě třeba vadí, že u kouzel se zobrazuje aktuální hodnota poškození, nikoliv základ apod. Zkoušel jsem se třeba dopočítat útočného bonusu a zranění u svojí paladinky s hedvábným mečem a samozřejmě se moc nedopočítal :D
IP zaznamenána
This is the end ...

Cougy

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #999 kdy: Únor 05, 2014, 15:04:53 »

Elelmir

To vypadá jakoby neodflákli jen optimalizaci, ale i tohle. Pokud v tom mají bordel jak čemu počítat dmg pak by bylo vcelku těžký jet nějakou strategii, když vůbec nemusí fungovat dle výpočtů.
IP zaznamenána

tajo

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1000 kdy: Únor 05, 2014, 15:06:04 »

Elemir:
Co takhle založit post, na to kdo by co chtěl změnit a různý další požadavky, o něco malého se tu pokusit, je nás tu poměrně dost.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1001 kdy: Únor 05, 2014, 15:17:03 »

Průšvih na hře je, že hodně věcí se hráč normálně nedozví, takže závislosti se musí odhadovat. Hodně lidí si třeba pochvaluje paladinovu schopnost Přikládání rukou. Jo, proč ne. Zbyde mu nějakých 5 many, zakouzlí a všichni mají plné zdraví. Jenomže když pak čteš popisek, tak ono to takhle fungovat nemá :D

4tajo: Klidně ho můžeš založit. Zakládat témata můžou všichni.
IP zaznamenána
This is the end ...

Cougy

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1002 kdy: Únor 05, 2014, 15:31:13 »

Elemir

hlavně paladinovy schopnosti mi přijdou uplně k ničemu na co přikládání rukou když je v magii světla group heal dost silnej a hlavně hrozně levnej na manu? a další jeho schopnost přdiat dmg na meele zbraně a luky navíc tak směšnou dmg :) to si radši zakouzlím něco jiného na zvýšení dmg, tuším vnitřní ohěn ten přidává dost + k síle... Paladin opravdu slouží jen jako tank a healer ale jeho schopnosti po povýšení jsou k ničemu
IP zaznamenána

sirreaver

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1003 kdy: Únor 05, 2014, 15:46:45 »

Jako obecně mě ta hra zklamala :(

Vim, že chtěli navázat na M&M V. ale to co hlavně dostalo M&M mezi komunitu byl otevřený pohyb, rozlehlost a volnost map.
Zajímalo by mě, proč se Ubisoft takhle rozhodl.
Mám strach, že až jim to fanoušci hodí na hlavu, tak už XI. čekat nemůžeme :D.
Příběh pokulhává, mapa je malá, některé schopnosti máte dostupný až těsně před koncem hry, ten systém levelování a dávání bodů je takovej podivej, kouzla taky za moc nestojí, ... :D
IP zaznamenána

belosek

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1004 kdy: Únor 05, 2014, 16:11:01 »

zdravím. v té enigmě u té sochy me nefunguje to heslo "tajemství" ani žádné podobné. zase nějaká chyba? nevíte jak to vyřešit?
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 65 66 [67] 68 69 ... 111