Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 01:20:24
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 279398 krát)

flash

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1020 kdy: Únor 05, 2014, 21:51:33 »

JO, to me taky zajima to DLC, problém je ze clovek se nikde nic nedozvi, na oficialnim foru a dev strankach se zaryte mlci. Pocitam ale, ze když je max level 50 ze to je pripraveny na radnou naloz DLC. I když bych ted celkem ocenil kdyby aspoň udealli patch a trochu poresili tu optimalizaci, nedelam si zadne plane nadeje ze to nekdy pobezi hladce, to by podle me vyzadovalo predelat celou hru a pouzit lepsi engine, ale o něco by to patchem zlepsit mohli.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1021 kdy: Únor 05, 2014, 22:03:17 »

Dneska jsem dodělal ještě ten dungeon Mňaukání + donesl těch 9 svazků knih a jsem max. level 33. Teoreticky těch 7 levelů do 50-ti je dost na DLC. Pokud se to navíc má odehrávat na uzavřeném ostrově, tak to nebude asi tak rozsáhlé. Vypadá to podle toho, co jsem v datových souborech viděl, na zajímavý příběh. Nejspíš s tím počítali už dříve, nebo se možná jedná o neimplementovanou část do původní hry, těžko říci.

Limbic a Ubisoft už se jednou odmlčeli, bylo to hned po problémech, které se ukázaly s Early Access. Takže doufám, že podobně jako předtím pracují na patchi. I když moc si od toho raději neslibuju, tedy alespoň v dohledné době. Podle mě se k tomu bude muset posadit někdo, kdo tomu opravdu rozumí a ten nakonec zkonstatuje, že se to musí celé překopat :D Snad další díl už bude na vlastním engine.
IP zaznamenána
This is the end ...

sirreaver

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1022 kdy: Únor 05, 2014, 22:16:04 »

Elemir:
A jak to vypadá, když máš u sebe astronoma a ještě najmeš toho učitele v Karthalu? Sčítá se to, nebo je to pořád jenom 10%?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1023 kdy: Únor 05, 2014, 22:21:46 »

Podle mě se to bude sčítat, ale nezkoušel jsem to. Toho v Karthalu jsem původně minul a hlavně jsem sebou vodil tu léčitelku ze Seahavenu.
IP zaznamenána
This is the end ...

Cougy

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1024 kdy: Únor 05, 2014, 22:29:46 »

ukol ztracená jěhnátka jak jste se morálně rozhodli ukol vyřešit, zabít nebo nechali žít? :)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1025 kdy: Únor 05, 2014, 22:38:10 »

Zabil jsem Luka, takže ostatní už to měli spočítané ... přeci nebudu dělat vyjímky :D Ale z outra je vidět, že to byla asi nějaká podstatnější volba. Možná se to později (v nějakém DLC) projeví. Pochybnosti jsem měl akorát u Kirka ve Skalním útesu, ten mi připadal celkem normální.
IP zaznamenána
This is the end ...

Cougy

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1026 kdy: Únor 05, 2014, 23:07:26 »

no udělal jsem to stejně jako ty :-D proč vyjímky když je černá stráž prokletá a odmítly svoji matku a Erlatha :-DDD uvidíme co v DLC ale nemyslím, že by v této hře měli nějaká rozhodnutí vliv na zbytek příběhu
IP zaznamenána

sirreaver

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1027 kdy: Únor 05, 2014, 23:09:40 »

Já původně zabil prvního.. zbylé dva nechal jít.... v outru uvidíš... :)
Můžu ti zaspoilerovat jestli chceš.. :D
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1028 kdy: Únor 05, 2014, 23:49:31 »

Když už jsme u toho outra, mě tam překvapila jedna věc, viděl jsem závěr za obě možná řešení úkolu s Lordem Haartem. Nejspíš to je chyba. Napadlo mě přitom, že s jinou volbou si člověk možná odřízne na hodně dlouho trenéra velmistrovství meče. Budu to muset ještě prověřit :D

Trochu mi tam haproval i Krag Hak, protože mi přišlo, že k Erebovi jde jít ještě předtím, než porazím vévodu v Noční hlídce ... mimochodem, já se na něj připravoval jak na buhví koho a jen se na něj zakouzlil prolomení zbroje, tak padl k zemi ... asi mě už předcházela pověst :D
IP zaznamenána
This is the end ...

flash

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1029 kdy: Únor 06, 2014, 01:55:51 »

Nescita se to. Zkousel jsem. Porad to je 10%, i když jsem mel v parte oba:)
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1030 kdy: Únor 06, 2014, 02:50:16 »

Co se týče Luka, tak si promluvte s tím obchodníkem z karavany poblíž Sorpigalu. Řekne vám, že je přepadli banditi, které vedl někdo jménem Luke :) Nechal jim dost zboží na to, aby se mohli uživit a něco prodat a ještě svým pohůnkům přikázal, aby jim spravili kolo u vozu :D Prý za jiné situace by mohl být hrdina.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1031 kdy: Únor 06, 2014, 02:50:58 »

Když je necháte žít všechny, tak prý dostanete relikvii ale nevím, já je zabil všechny :)
IP zaznamenána

Cougy

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1032 kdy: Únor 06, 2014, 08:25:27 »

Pokud budu mít náladu někdy to rozjet znovu s jinou partou tak je zkusim nechat žít :)
IP zaznamenána

Cougy

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1033 kdy: Únor 06, 2014, 08:32:33 »

kolik je vlastně vůbec přibližně rozhodnutí, která ovlivní outro potažmo by mohlo zasáhnout i do dalšího průběhu hry v DLC?
IP zaznamenána

sirreaver

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1034 kdy: Únor 06, 2014, 08:33:49 »

Co se týče outra s lordem Haartem, tak ja se rozhod je neudat.
Nicméně nemám tušení o kom outro mluvilo.. myslim tim potomka.

Co se tedy bratrů týče, tak ten druhej matku zabije když ho necháte jít a třetím už nikdy nikdo neuslyší.
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 67 68 [69] 70 71 ... 111