Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 01:42:28
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 279450 krát)

sirreaver

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1005 kdy: Únor 05, 2014, 16:29:32 »

Opravdu je odpověď tajemství?
Teď si nějak tu hádanku nevybavuju.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1006 kdy: Únor 05, 2014, 17:18:43 »

Já mám v poznámkách odpověď "strach". V povyšovacích úkolech to bude asi blbě.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1007 kdy: Únor 05, 2014, 18:00:16 »

Odemkl jsem si ten bonusový dungeon Mňaukání a než jsem se rozkoukal, byl konec :D
IP zaznamenána
This is the end ...

sirreaver

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1008 kdy: Únor 05, 2014, 19:04:48 »

Elemir:

tjn.. :D ten je pěkně krátkej...
IP zaznamenána

borec

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1009 kdy: Únor 05, 2014, 20:39:57 »

Hele, velmistr zaostřování... Máte tu - kovárna 2. patro - souřadnice, skrytá místnost, ale nic! Vnímání mám s průzkumníkem kušákem přes sto a s kouzly daleko víc, ale skrytýho nic nemůžu najít!
IP zaznamenána

Cougy

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1010 kdy: Únor 05, 2014, 20:51:53 »

Elemir
tak jsem asi narazil na pěkný bug prošel jsem rozvaliny kvůli stránkám pro povýšení na paladina přesně podle souřadnic i si pamatuju, že jsem v těch místech byl nemohl jsem sebrat žádnou další stránku a mam sebraný prostě jen 3 ze 4 :/ jde to nějak obejít?

jsem chtěl jít do karthalu rovnou a bude mi to asi na prd
IP zaznamenána

flash

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1011 kdy: Únor 05, 2014, 20:54:19 »

tak jasne ze by bylo lepsi kdyby MMX byla rozlehla jako třeba MM 6 a mela vic moznosti a věci. Jenze málokdo si uvedomi ze tohle je opravdu mrtvy zanr, aspoň minimalne deset let byl. A udelat hru proporci MM 6 v dnesni grafice je projekt velikosti Skyrimu, takze neni divu ze UBI udelal spis malou hru za min penez, protože delat další Skyrim si troufne málokdo, i polaci se Zaklinacem 3 se nakonec rozhodli udelat hru trochu vic uzavřenou a ne tak rozmáchlou jako Skyrim. ja jsme s tim co Limbic vytvoril spokojenej, protože podobnou hru jsme nehral fakt nejmíň 10 let, a na dnesni pomery si ymslim ze to dopadlo celkem dobře. Hra se celkem lidem libi a ymslim ze další dil by byt mohl, a třeba bude i vetsi:)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1012 kdy: Únor 05, 2014, 20:56:44 »

Zatím mám jakžtakž hotovou akorát mapku Enigmy, ale někde jsem tu měl druhé patro z kovárny. Je to někde u té cesty okolo ohnivé části. Potřebuješ k tomu přímo kouzlo Šeptající stíny, Vnímání na to nemá vliv. Navíc mám pocit, že k otevření budeš potřebovat pro změnu vyšší hodnotu Magie.
IP zaznamenána
This is the end ...

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1013 kdy: Únor 05, 2014, 21:04:04 »

4Cougy: Obejít nikoliv, tedy nenapadá mě žádná možnost. Někdo ale na oficiálním fóru psal, že nemusel najít všechny stránky. Zkus to rovnou do toho Karthalu.

4flash: Někde jsem viděl diskusi, kde se probíral obchodní úspěch a padlo tam, že desítka by se mohla dostat k půl miliónu prodaných kopií. Netuším, jestli je to dostatečné, ale pří těch nákladech se to musí vyplatit. Spíš se obávám toho, že ta neoptimalizace hru pohřbí a příště už budou lidi opatrnější. U Zaklínače se pro změnu obávám toho přizpůsobování se prodeji za mořem. Původně jsem měl v plánu si ho pořídit, ale asi počkám. Spíš mě teď zajímá DLC k desítce.
IP zaznamenána
This is the end ...

sirreaver

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1014 kdy: Únor 05, 2014, 21:09:44 »

Citace: borec
Hele, velmistr zaostřování... Máte tu - kovárna 2. patro - souřadnice, skrytá místnost, ale nic! Vnímání mám s průzkumníkem kušákem přes sto a s kouzly daleko víc, ale skrytýho nic nemůžu najít!

Kdyz se dostanes do druhyho patra kde je ohen, tak hned vlevo od portu ve stěně je tajná místnost.

4Cougy: je to divný, paladina sem jel v první hře a jedinej problém kterej sem měl, bylo najít kde se otevíra poslední místnost.. jinak všechno klaplo.. možná mohli přidat zrušení questu.
IP zaznamenána

Cougy

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1015 kdy: Únor 05, 2014, 21:21:17 »

Elemir

a jak se dostanu do karthalu? oba vstupy do oblasti přístavní čtvrt nemůžu použít, chtěl jsem tam jít přes ztracené město je tam vstup do karhtalských stok 2. lvl ale je tam mříž a nejde mi otevřít tak nevím kudy :/
IP zaznamenána

Cougy

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1016 kdy: Únor 05, 2014, 21:22:18 »

sirreaver

a kde je ta místnost až budu mít všechny 3 kusy? abych to pak nemusel složitě hledat :-D
IP zaznamenána

Cougy

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1017 kdy: Únor 05, 2014, 21:27:51 »

dobrý už jsem našel vstup do stok chjo nic si nepamatuju že už jsem to objevil :-DD
IP zaznamenána

sirreaver

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1018 kdy: Únor 05, 2014, 21:39:43 »

Cougy:

Kdyz se dostanes do toho posledního patra a otevřeš dveře po levý straně od sochy(když tma vlezeš) (po tom co šlápneš na desku která je skoro na konci hlavní chodby po levé straně), tak v té místnosti je skrytej vchod po pravý straně. A ten otevře ty dveře po pravý straně sochy a tam je poslední list. Dělalo mi problém najít tuhle tajnou místnost.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #1019 kdy: Únor 05, 2014, 21:43:22 »

U toho Karthalu to jde opravdu jen přes stoky směrem od Delty Navey. Vchod do Ztraceného města budeš moci otevřít později.
IP zaznamenána
This is the end ...
Strana: 1 ... 66 67 [68] 69 70 ... 111