Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 15:47:47
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 280343 krát)

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #705 kdy: Leden 28, 2014, 13:56:15 »

Ja som sa tulal a nasiel ten hajik v lese ... prvy lvl prazdny v druhom hard boss a po nom hned prepad 5 hladovych ghnulov. ani neviem co v tom dungu je ale aspon ho vycistim ked uz tam som... inak na v lvly 1 boli 2 nejake magicke bariery a nejaky strieborny kluk ... este neviem ako tam dalej
IP zaznamenána

Bigevil

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #706 kdy: Leden 28, 2014, 13:57:08 »

rekl bych ze tam bude povysovaci ukol
IP zaznamenána

Bigevil

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #707 kdy: Leden 28, 2014, 13:57:25 »

nevite kdy ma vyjit 1 dcl?
IP zaznamenána

Dragon

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #708 kdy: Leden 28, 2014, 14:24:03 »

4Bigevil: oky díky za radu, uložím si to :)
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #709 kdy: Leden 28, 2014, 14:39:07 »

Do hájku mě poslal nějaký elf z lesa, jen teď nevím který. Řekl bych, že tam mám jít kvůli povýšení bladedancera. Jestli jsou tam opět silnější ghúlové, tak si asi počkám. Jak už jsem nakoukl do Prokletého chrámu, tak je vidět, že se splněním povyšovacích úkolů se počítá později ... ostatně stejnak mi chybí body do dovedností :)

Pomalu jsem zjistil, že tady to ve hře prostě systematicky nejde, tak vždycky udělám kus a jdu jinam. 4. patro Ztraceného města byla celkem legrace, poprvé jsem konečně viděl lepší zásahy a bladedancer se zmůže i na stovkové damage. Ostatně ono sundat i tu žoldáckou přepadovku na 2. patře nebyl najednou problém, obzvlášť když se dá zacouvat do uličky - mág, co mi stál v cestě, nestačil ani uhnout :D

Úkol s arcimágem záleží dle postupu ve hře. Zadavatel je totiž Zouleika, což je tajný agent Jona Morgana ve stokách Karthalu. Takže buďto tam, nebo později ve Skalním útesu.

Mě u těhle úkolů vadí jedna věc. Pokud nemám v partě příslušné povolání, tak se o podmínkách úkolů nedozvím - chybí mi tu obdoba čestného titulu v povolání.

Jinak ráno dorazila krabička s hrou, vypadá to dobře. Mapa je opravdu látková, text je dvojitý - elfština a angličtina :D Přiložen je i kód k Duel of Champions.
IP zaznamenána
This is the end ...

tribalt

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #710 kdy: Leden 28, 2014, 15:10:55 »

Plyne lepe nez kazdy rym, rada pada, lezt vsak nedokaze? Vie niekto odpoved? Je to truhla pri prvom meste.
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #711 kdy: Leden 28, 2014, 15:23:36 »

Hraju orciho lovce - hybridni povolani s obourucnim utokem kopim a uskoky. Kde na nej najdu povyšovací úkol?
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #712 kdy: Leden 28, 2014, 15:24:44 »

Citace: tribalt
Plyne lepe nez kazdy rym, rada pada, lezt vsak nedokaze? Vie niekto odpoved? Je to truhla pri prvom meste.

voda
IP zaznamenána

Dragon

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #713 kdy: Leden 28, 2014, 17:42:48 »

Mno, narazil jsem na vskutku zvláštní věc a to experta lehké zbroje :D
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #714 kdy: Leden 28, 2014, 19:50:22 »

Mám tu taky jeden záznam u učitelů - Boj s obouručním zbraní vs Boj s obouručním mečem. Očividně to překládalo více lidí :)

Zkusil jsem se na svém 18. levelu vydat na draka, moc šancí jsem tomu nedával, ale překvapilo to. Je to ve skutečnosti standardní boj, žádný vyslovený špeky. Tak jsem šel navštívit kyklopa. Napoprvé se mi podařilo udělat fatální chybku, kyklop je docela tuhý. Pak jsem vzal toho divného orka u Skalního města, opět standardní boj a nakonec tu extra manticoru v lesní jeskyni. Vypadala jednoduše, ale dostalo mě to její kouzlení regenerace :) Kyklop z té čtveřice ovšem jednoznačně vede.

Zkusil jsem taky odnést úlomek vody do Živelné kovárny. Vodní elemntálové v pohodě, ale bosse jsem musel nechat být - redukce 60% je opravdu síla. Našel jsem tuhle ochranu ještě u jedné potvory - kapitán nag. Na pláži pod Karthalem jsem narazil na skupinku nag, které šéfoval. Vypadá jako Mamushi a řekl bych, že v té jeskyni lebek to byla taky tahle potvora. Alespoň vím, na co se chystám.

Na dostupné mapě už skoro nic nezbylo, krom banditů černého drápu. Dva jsem zkusil usekat a vyšlo, jenomže oni mají na jihu pod Karthalem snad základnu :D

Karthal je hezký, ale škoda, že se nedá postavit výše, abych ho lépe viděl - prezentační screeny byly hezké. Falagarův dům šel, poslední přepadovka taky, v podstatě je to rutina. Už jsem se smířil s tím, že křižačka dělá víceméně jen support - runová kněžka poškodí zbroj kouzle, křižačka nahodí Nebeskou zbroj a jedem ... překvapilo mě, že Nebeská zbroj umí tlumit i magické útoky. Akorát se mi trochu přehodily role "outsiderů". Od té doby, co runová kněžka víc vydrží, odnáší to za ní šamanka :D

Edit: Jinak kouzelný byl vstup do města. Ještě jsem ani nic pořádně neudělal a za chvíli jsem byl o 2 levely výše :) Současně tak level 20-21.
IP zaznamenána
This is the end ...

Dragon

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #715 kdy: Leden 28, 2014, 20:06:30 »

Tak, všechny povyšovací úkoly hotovy, získal jsem i všechny požehnání.
postavy jsou na levelu 28. zatím jsem pořád nedodělal 3tí akt., momentálně jsem na cestě vyčistit prokleté podzemí.
IP zaznamenána

Bigevil

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #716 kdy: Leden 28, 2014, 20:13:07 »

max level je asi 33-34 chybi mi jen 1 quest a to jsou ty knizky mam 8 z 9 a  nebyl jsem myslim jen v 1 dungu
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #717 kdy: Leden 28, 2014, 20:21:54 »

jak se otevírají tajné průchody v dungeonech?
je to o náhodě?
IP zaznamenána

Hynnate

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #718 kdy: Leden 28, 2014, 20:29:00 »

no měl by být 40 max tak nevím :D
IP zaznamenána

Bigevil

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #719 kdy: Leden 28, 2014, 20:31:26 »