Mám tu taky jeden záznam u učitelů - Boj s obouručním zbraní vs Boj s obouručním mečem. Očividně to překládalo více lidí

Zkusil jsem se na svém 18. levelu vydat na draka, moc šancí jsem tomu nedával, ale překvapilo to. Je to ve skutečnosti standardní boj, žádný vyslovený špeky. Tak jsem šel navštívit kyklopa. Napoprvé se mi podařilo udělat fatální chybku, kyklop je docela tuhý. Pak jsem vzal toho divného orka u Skalního města, opět standardní boj a nakonec tu extra manticoru v lesní jeskyni. Vypadala jednoduše, ale dostalo mě to její kouzlení regenerace

Kyklop z té čtveřice ovšem jednoznačně vede.
Zkusil jsem taky odnést úlomek vody do Živelné kovárny. Vodní elemntálové v pohodě, ale bosse jsem musel nechat být - redukce 60% je opravdu síla. Našel jsem tuhle ochranu ještě u jedné potvory - kapitán nag. Na pláži pod Karthalem jsem narazil na skupinku nag, které šéfoval. Vypadá jako Mamushi a řekl bych, že v té jeskyni lebek to byla taky tahle potvora. Alespoň vím, na co se chystám.
Na dostupné mapě už skoro nic nezbylo, krom banditů černého drápu. Dva jsem zkusil usekat a vyšlo, jenomže oni mají na jihu pod Karthalem snad základnu

Karthal je hezký, ale škoda, že se nedá postavit výše, abych ho lépe viděl - prezentační screeny byly hezké. Falagarův dům šel, poslední přepadovka taky, v podstatě je to rutina. Už jsem se smířil s tím, že křižačka dělá víceméně jen support - runová kněžka poškodí zbroj kouzle, křižačka nahodí Nebeskou zbroj a jedem ... překvapilo mě, že Nebeská zbroj umí tlumit i magické útoky. Akorát se mi trochu přehodily role "outsiderů". Od té doby, co runová kněžka víc vydrží, odnáší to za ní šamanka

Edit: Jinak kouzelný byl vstup do města. Ještě jsem ani nic pořádně neudělal a za chvíli jsem byl o 2 levely výše

Současně tak level 20-21.