Mám za sebou další 3 hodiny hraní a nějak se motám v kruhu

Obklikou jsem se dostal poblíž Karthalu a můžu vlézt do stok, jenomže to je ještě pořád dost tuhé. Zkusil jsem vyrušit i černé strážce. Když jdou postupně, tak je to zajímavé. Samotný bojovník nic moc, ale ten mág a vlk jim dělají slušný support. Nechal jsem je tedy být. U jedné odbočky z pustin jsem narazil na cestu, která asi vede do The Crag, ale přes ty potvory taky neprojdu. Narazil jsem na ně už v bažině u velmistryně ohně, ve skupině je nedám. Narazil jsem i na elitní zemní elementály, jak popisoval Sefarion a to jsem po chvilce taky loadnul

V Yon-Chollském lese jsem tedy skolil asi poslední manticoru vedle observatoře prošel přes minotaura. Na konci byl ještě jeden, skolim ho, sejvnu a ejhle ... přepadení

Zpátky jsem se musel prosekat postupně přes tři další. Nejbližší předchozí save byl o hodinu starší, tak nezbylo než to risknout. NPC léčitelky se docela hodilo a naštěstí jsem měl zásobu lektvarů. Krom toho jsem runovou kněžku dostal na 25 bodů v magii ohně, v domnění, že ji budu moci povýšit na velmistra - nikoliv, nejprve musí být povýšena v rámci povolání. Ohnivý šíp tak minotaura trefoval i za 100 bodů.
V lese zůstala už jen jedna cesta na sever, která vypadá slaběji hlídaná. Předpokládám, že to je cesta ke Ztracenému městu. Nejdřív bych se však chtěl pokusit splnit úkol pro inkvizici ohledně lorda Haarta. Zbraňové dovednosti jsem si zas trochu vylepšil. Šamanka díky mistrovství v palcátu dokázala párkrát minotaura omráčit, což dost pomohlo - každé kolo bez útoku dobré. Teď je na řadě dual wield a pak zas podle financí.
Jinak k tajným chodbám ... ono to umí kouzlo z oboru magie temnoty, což u mě nikdo neovládá, takže jsem nic nevyzkoušel. Pro mě leda pokud najdu nějaké vhodné NPC, nebo později požehnání Malassy.