Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 19:15:02
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 280593 krát)

Bigevil

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #615 kdy: Leden 26, 2014, 03:41:44 »

dik ale stejnak se tam nemuzu dostat rano jeste zkusim:D
IP zaznamenána

Roman

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #616 kdy: Leden 26, 2014, 09:13:49 »

tak jsem za dnešek se dostal do Ztracenýho města s levely 16, myslel jsem , že kuchnu toho Montbarda, ale dostal jsem jak psal Sefarion jen přes level 1. Co jste šli dělat mezitím ? Přemýšlím, že bych zkusil ten The Crag a pak až se vrátit.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #617 kdy: Leden 26, 2014, 10:10:23 »

Mám za sebou další 3 hodiny hraní a nějak se motám v kruhu :) Obklikou jsem se dostal poblíž Karthalu a můžu vlézt do stok, jenomže to je ještě pořád dost tuhé. Zkusil jsem vyrušit i černé strážce. Když jdou postupně, tak je to zajímavé. Samotný bojovník nic moc, ale ten mág a vlk jim dělají slušný support. Nechal jsem je tedy být. U jedné odbočky z pustin jsem narazil na cestu, která asi vede do The Crag, ale přes ty potvory taky neprojdu. Narazil jsem na ně už v bažině u velmistryně ohně, ve skupině je nedám. Narazil jsem i na elitní zemní elementály, jak popisoval Sefarion a to jsem po chvilce taky loadnul :D

V Yon-Chollském lese jsem tedy skolil asi poslední manticoru vedle observatoře prošel přes minotaura. Na konci byl ještě jeden, skolim ho, sejvnu a ejhle ... přepadení :D Zpátky jsem se musel prosekat postupně přes tři další. Nejbližší předchozí save byl o hodinu starší, tak nezbylo než to risknout. NPC léčitelky se docela hodilo a naštěstí jsem měl zásobu lektvarů. Krom toho jsem runovou kněžku dostal na 25 bodů v magii ohně, v domnění, že ji budu moci povýšit na velmistra - nikoliv, nejprve musí být povýšena v rámci povolání. Ohnivý šíp tak minotaura trefoval i za 100 bodů.

V lese zůstala už jen jedna cesta na sever, která vypadá slaběji hlídaná. Předpokládám, že to je cesta ke Ztracenému městu. Nejdřív bych se však chtěl pokusit splnit úkol pro inkvizici ohledně lorda Haarta. Zbraňové dovednosti jsem si zas trochu vylepšil. Šamanka díky mistrovství v palcátu dokázala párkrát minotaura omráčit, což dost pomohlo - každé kolo bez útoku dobré. Teď je na řadě dual wield a pak zas podle financí.

Jinak k tajným chodbám ... ono to umí kouzlo z oboru magie temnoty, což u mě nikdo neovládá, takže jsem nic nevyzkoušel. Pro mě leda pokud najdu nějaké vhodné NPC, nebo později požehnání Malassy.
IP zaznamenána
This is the end ...

Sefarion

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #618 kdy: Leden 26, 2014, 10:33:35 »

Ahoj  tak jsem narazil na bug který mi znemožňuje pokračování ve hře :/
V Katharalu dostanete dva úkoly od nějakého Hamzy(nebo tak nějak jména mi nejdou :D) Jedním z nich je sebrat klíč do stok(pohoda) a druhým přinést truhlu z nějaké lodi. Truhlu jsem nakonec našel v jeskyni lebek 2 patro nicméně když ji odnesu zpátky do města tak ji po mě nikdo nechce :/

Jinak co psal Bigevil ohledně ztraceného města je pravda 1 patro v pohodě,druhé je náročnější 3 raději proběhněte a 4 je zase v pohodě.

Pokud někdo chce solidní jednoruční meč tak splňte úkol pro kovářku v Seahavenu.

Musím opravi své tvzení o Wyslinské džungli první část je v pohodě ale druhá už je docela náročná.

To kouzlo na tajné chodby má magie světla i temnoty ale moc mi to jako nepomáhá :D takže běhám u stěn a klikám :D
IP zaznamenána

Raicla

• Mladší člen
  • **
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #619 kdy: Leden 26, 2014, 10:56:47 »

Ohľadne toho kúzla - Whispering Shadows

Držím ho na sebe 24/7 keď som v dungu a postavy občas zahlásia, že vidia niečo zaujímavého. To znamená, že cca v okruhu 2 štvorcov je tajný priechod. Bez nahodeného kúzla mi postavy nič nehlásia takže zvitky bez znalosti priechodov sú menej viacej zbytočné. Aspoň mi to tak príde.

Puklina - Might
Ozubené kolesá - Precision
Divný zámok - Magic

V každom dungu je minimálne jeden priechod, ktorý obsahuje väčšinou lepšiu truhlu + v prípade hradu Portymeron protivníkov hodných asi 300 XP.

Stojí 5 many a podľa špecializácie trvá 50+ kôl takže nie je problém.
Problém je, že pokiaľ nemáte v parte mága asi si ho nezakúzlite.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #620 kdy: Leden 26, 2014, 11:01:10 »

Ahoj, takže ono stačí kliknout na stěnu, kde je předpokládaný tajný vchod a ono se to za příhodných podmínek otevře? V magii světla mám jen kouzlo na pasti. Podle popisu by na tohle mělo zabírat právě až kouzlo Šeptající stíny. Mám cestu do Sorpigalu, tak se k banditům znovu podívám :)

Úkol od kovářky mám, ale ještě potrvá, než se někam vydám.

K tomu Hamzovi ... prý tu truhlu chce nějaký Ajit ve slumech (?)

Edit: Tak jsem byl s tím kouzlem pomalejší :D To je ono, pro mě je to k ničemu.
IP zaznamenána
This is the end ...

Raicla

• Mladší člen
  • **
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #621 kdy: Leden 26, 2014, 11:05:09 »

Pri najbližšom dungu skúsim otestovať či ide aktivovať priechod bez nahodeného kúzla. Potom tu hodím update.

UPDATE: Tákže odhalil som priechod, odklikol buff, žltý znak priechodu zmizol a nejde aktivovať. Po znovunahodení sa znak objavil a priechod je aktivovateľný. Bez nahodeného kúzla postavy skutočne nič nehlásia.
IP zaznamenána

Sefarion

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #622 kdy: Leden 26, 2014, 11:20:19 »

4Elmir  Jj ja vím kam  a komu ji donést a  v inventáři ji normálně mám.(blbý je že questlog mi hlásí že tu truhlu jsem ještě nesebral ://
 No počkám až se tam někdo dostane a napíše mi jak to udělal :)
IP zaznamenána

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #623 kdy: Leden 26, 2014, 11:46:47 »

kto pozna heslo od truhly v tom lese pls?
IP zaznamenána

Hynnate

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #624 kdy: Leden 26, 2014, 12:06:03 »

Tak poprvé dohráno :) čas +-27 hodin. Tet to chci začít znova některé věci mi nešli dodělat třeba najít poklad podle indícií s obelisků :) Už se někomu povedlo ho najít ? ty kroky mi tam prostě nesedí .... vždy se zastavím před hradem v Ashenských pahorcích :D
IP zaznamenána

Sefarion

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #625 kdy: Leden 26, 2014, 12:31:19 »

4Hynnate

Na jakém jsi končil levelu ? A jak je dlouhý akt 4 ?
IP zaznamenána

Hynnate

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #626 kdy: Leden 26, 2014, 12:47:01 »

Konec lvl 29 na urovně Bojovník (čekal jsme to náročnější), délka +- 3,5 hodky než jsem dokončil ..... musím říct, že jak might and magic 6 a 7 byli mnohem delší a řekl bych i rozsáhlejší. Samozřejmě ne všechny truhly jsem otevřel na hádanky jsem blb :D a nevěděl jsem ani co ve věži Enigma.
IP zaznamenána

Bigevil

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #627 kdy: Leden 26, 2014, 12:52:14 »

nevite, kde najdu ohnivy sutr do kovarny?
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #628 kdy: Leden 26, 2014, 13:12:48 »

Severní cesta opravdu vede k Zapomenutému městu :) Dostal jsem se až do druhého patra. Z jedné strany mě zastavili hladoví ghůlové (jednoho jsem skoro dostal), z druhé pak obklíčení bandity (s těmi střelci je to děs). Jinak to šlo snadněji jak na povrchu. Ale nasbíral jsem alespoň hezkých +6k zlatých a mám plný inventář věcí. Levelem jsem přešel hranici 15, jen runová kněžka se drží kousek pozadu, neb to odnáší nejvíce.

Asi je čas zas něco docvičit a vyrazit kousek jinam. Koukal jsem i na svitky z temné magie a přitom jsem si všiml, že nejlevnější je ten potulný prodavač u Portmeyronu. V Seahavenu je všechno moc předražené.

4Hynnate: Co jsi měl v družině? Jinak gratuluju, sá se v tom vrtám už nějakých 17-18 hodin a na konec to jen tak nevidím :D

4Návštěvník a truhla v lese: Zkus sem nahodit, co si myslíš, že je správná odpověď, mě se to nechce spoilovat hned od počátku :) U odpovědi jde i o správný tvar slova.
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #629 kdy: Leden 26, 2014, 14:30:18 »

K tej truhle.. otázka je že čím je jej viac, tým menej vidíme... skúšal som odpovede: tma voda hmla para a neviem čo ešte všetko, ale zatiaľ bez úspechu :) .... asi mi to moc nemyslí.  :)
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 111