Ahoj Houpe, od ohlášení desítky jsem se párkrát na web díval, jestli tam taky nebudeš mít náhodou ohlášení

Na BonusWebu to vůbec nějak pomřelo, už ani nemám přehled, co za komunitní weby tam zůstalo. Já to zkoušel před lety na Doupěti, ale svým způsobem jsem byl rád, že jsem raději zvolil vlastní hosting.
Tady se vyplatí tu diskuzi pročíst celou, člověk se u toho docela pobaví

K desítce je těžké zaujmout nějaký pevný postoj. Vidět je zatím jen malý fragment a ani ten nemusí být ve final release stejný. Limbic na počátku otevřený svět slíbil, ale už dlouho z nich nic nového nevypadlo. Moc nadějí bych tomu nedával. Už video z PAX vypadalo docela koridorově. Netuším, co všechno se na Act I bude ještě těch několik měsíců testovat, ale to bude asi to jediné, co budeme mít možnost po tu dobu vidět. Příští týden mizím skoro na měsíc na školení, tak doufám, že se za tu dobu něco pohne.
4StriderCZ: Levescaling by ve hře být neměl. Koukl jsem na to video, vypadá to lépe. Dabingu jsem sice moc nerozumněl, ale přišlo mi, že to hraje taky nějaký starý pardál a dost možná na indie hardware

S diskuzemi je to slabé, včera jsem při smolení toho přehledu znovu projížděl české zdroje a nikde nic. Tady nás diskutuje taky málo, flash a bubak asi čekají na oficiální patch do Early Access, který má přinést další povolání. Na Eurogameru vyšly na začátku září
DOJMY z Might and Magic X: Legacy.