Svět Might and Magic

Komunitní fórum stránek Svět Might and Magic

• Červen 18, 2026, 06:27:19
  • Vítejte, Host
Prosíme přihlašte se nebo zaregistrujte.

Přihlašte se svým uživatelským jménem a heslem.
Pokročilé vyhledávání -
Strana: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 111

Autor Téma: Might & Magic X Legacy  (Přečteno 279759 krát)

StriderCZ

• Nováček
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #285 kdy: Září 21, 2013, 18:02:42 »

Díky
IP zaznamenána

Houp

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #286 kdy: Září 21, 2013, 21:24:29 »

Ahoj ty starý pardále Elemire (prohlédl jsem letmo poslední dvě stránky :) ).

Osobně jsem víceméně ztratil o MMX zájem po tom, co jsem zjistil, že navazuje mechanismy spíše na MMIII-MMV a ne na MMVI a dál. Když před mnoha lety skončilo 3DO a později to převzal Ubisoft, čekal jsem a doufal nástupce hry s otevřeným světem. Co jsem procházel nějaké info na oficiálním webu, tak to se nekoná. Škoda.

MMIX jsem měl předobjednané, teď vyčkám na recenzi a uvidím. Nečekám nástupce her, na kterých jsem vyrostl (do MMV jsem nehrál), ale třeba to nebude špatná hra. Dark Messiah taky považuji za povedenou hru dohranou několikrát a není nástupcem RPG série.

.. autor již mrtvé stránky MightAndMagic.Bonusweb.cz (zemřela, když udělali přihlášení na ftp pomocí elektronického podpisu a já nevěděl jak na to a tím ztratil přístup k webu . :))
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #287 kdy: Září 22, 2013, 10:35:30 »

Ahoj Houpe, od ohlášení desítky jsem se párkrát na web díval, jestli tam taky nebudeš mít náhodou ohlášení :) Na BonusWebu to vůbec nějak pomřelo, už ani nemám přehled, co za komunitní weby tam zůstalo. Já to zkoušel před lety na Doupěti, ale svým způsobem jsem byl rád, že jsem raději zvolil vlastní hosting.

Tady se vyplatí tu diskuzi pročíst celou, člověk se u toho docela pobaví :) K desítce je těžké zaujmout nějaký pevný postoj. Vidět je zatím jen malý fragment a ani ten nemusí být ve final release stejný. Limbic na počátku otevřený svět slíbil, ale už dlouho z nich nic nového nevypadlo. Moc nadějí bych tomu nedával. Už video z PAX vypadalo docela koridorově. Netuším, co všechno se na Act I bude ještě těch několik měsíců testovat, ale to bude asi to jediné, co budeme mít možnost po tu dobu vidět. Příští týden mizím skoro na měsíc na školení, tak doufám, že se za tu dobu něco pohne.

4StriderCZ: Levescaling by ve hře být neměl. Koukl jsem na to video, vypadá to lépe. Dabingu jsem sice moc nerozumněl, ale přišlo mi, že to hraje taky nějaký starý pardál a dost možná na indie hardware :D S diskuzemi je to slabé, včera jsem při smolení toho přehledu znovu projížděl české zdroje a nikde nic. Tady nás diskutuje taky málo, flash a bubak asi čekají na oficiální patch do Early Access, který má přinést další povolání. Na Eurogameru vyšly na začátku září DOJMY z Might and Magic X: Legacy.
IP zaznamenána
This is the end ...

Roberto

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #288 kdy: Září 22, 2013, 12:28:48 »

Iba pár faktických k "Přehled historie vývoje" MaMX

- pokial viem limbic sa podielal na obidvoch dlc a jednom plnohodnotnom datadisku

- tréneri nie sú potrební len na veľmistrovskú úroveň, ale aj na expertnú a majstrovskú

- v early acc je maximum 2 tvory na jednom políčku

- nebol si si istý či potvory môžu obkľučovať - z vlastnej skúsenosti - môžu, môžu prísť z viacerých smerov a zaútočiť na blízko, aj to robia ak je čelné políčko už obsadené dvoma tvormi, maximum by teda (teoreticky) malo byť 8 útočiacich na blízko plus prakticky ľubovoľný počet na diaľku, počas ťahu sa môžeš otáčať a ľubovoľne si vybrať kým na koho zaútočíš.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #289 kdy: Září 22, 2013, 13:45:10 »

Wikipedie Limbic docela ignoruje, takže to co jsem našel včera, je pořád stejné. Koukl jsem i na Steam a Limbic má na kontě napsané akorát oba Adventure packy (Danse Macabre a Pirates of the Savage Sea), standalone Shades of Darkness už tvořil Virtuos. Ani Limbic sám nic navíc neuvádí.

Za ten kus přehledu přijde asi doplněk předobjednávce a pak teprve se začne probírat skutečnost. Na Open Dev byl ještě jeden článek, kde se některé věci upřesňovaly, ale zrovna včera mi něco nešlo ani otevřít (interní chyba ubisoftího serveru).

2 potvory na políčku byly na řadě videí. Jenom na začátku v jednom flashovo videu byla vidět větší grupa, jenomže se to celé chovalo divně (hlavně nestřílící lučištníci). Nakonec ani u toho včerejšího Striderova odkazu jsem nezaregistroval, že by ten lučištník střílel. Viděl jsem akorát kouzlit mága. Výběr cíle je dobrá věc, na PAX videu byl ještě autofocus, což se hned zkritizovalo. Teď asi ještě o nic nejde, ale později by to mohl být citelný taktický handicap. Jestli jsem navíc dobře viděl, tak v boji se střídá družina s potvorákama tak, že nejprve útočí všichni z jedné skupiny a pak teprve všichni z druhé?
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #290 kdy: Září 22, 2013, 23:09:57 »

Když sem viděl ta videa vzpomněl sem si na české brány skeldalu. Taky tam byl pohyb po "čtvercích" .Už je to hodně dávno .Mám ten pocit.
Možná zbytečná otázka. Hraje se to zdarma online přes web nebo se něco stahuje? Našel sem to i na Steamu .
Mám doma připojení wifi cca 2Mb .
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #291 kdy: Září 23, 2013, 08:20:56 »

Je to klasická offline hra. V současné chvíli je přístup jen do Early Access, samotná hra vyjde až za několik měsíců, ale cena je víceméně konečná (zdarma to není).
IP zaznamenána
This is the end ...

Návštěvník

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #292 kdy: Září 23, 2013, 11:31:14 »

Já si myslel ,že když se zaregistruji na tom open dev ,tak to půjde hrát dočasně zdarma . Ale nejde to. Píší tam něco anglicky. A já si přeložil začátek  dočasně nedostupné nebo přerušené. Tak sem se chtěl zeptat tady ,jak je to přesně.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #293 kdy: Září 23, 2013, 11:41:14 »

Kdepak. Bylo by to sice hezké a podle mě i na místě, ovšem ono jde ve skutečnosti o předobjednávku, ke které je "přibalen" i Early Access. Open Dev je jen vývojářský blog. Předobjednávka se provádí buďto na samotném Uplay, nebo na Steamu.
IP zaznamenána
This is the end ...

Roberto

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #294 kdy: Září 23, 2013, 13:06:00 »

to Elemir: Jo, chovalo sa to divne, lukostrelci neraz namiesto strieľania pristupujú k hráčovi, na druhej strane prečo nie keď tí lepší opätujú každý úder (každého člena družiny), ale v zásade mám odskúšané že to funguje keď sa im chce.
IP zaznamenána

Elemir

• Administrator
  • Zasloužilý člen
  • *
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #295 kdy: Září 23, 2013, 20:35:48 »

Ono zakomponovat střelecké jednotky do tahového režimu není zrovna jednoduché, takže obtíže jsem čekal. Stačilo by, kdyby třeba alespoň v jednom kole vystřelily a pak třeba šly vpřed. Takhle mi tam chybí ten prvek toho přepadení při obklíčení (aby se namísto střelby z povzdálí nesunuly kolem). Snad s tím ještě něco udělají.

Chtěl jsem to tenhle týden ještě zkusit, ale bohužel jedu pryč, takže následující měsíc tu budu asi jen poskrovnu.
IP zaznamenána
This is the end ...

ivo

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #296 kdy: Září 26, 2013, 09:12:27 »

Na Aukru je na prodej MIGHT & AND MAGIC X 10 LEGACY DELUXE STEAM GIF za 503 kč. Nenašel jestli se jedná o českou nebo angl. verzi hry
IP zaznamenána

Roberto

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #297 kdy: Září 26, 2013, 12:21:24 »

Medzičasom boli ohlásené ďalšie 2 povolania.
Ako sa dalo predpokladať, Orkom pribudne Šaman, celkom logická a zaujímavá postava, s  plným prístupom k niektorým magickým školám ale tiež k štítu a medium armoru imho veľmi životaschopná postava jemne pripomínajúca pôvodného druida.
Trocha zmätený som ale z ďalšieho povovalnia u Trpaslíkov - pribudne Skaut. Neviem ako v Limbicu došli zrovna na kombináciu skaut - trpaslík, nepríde mi že zrovna nemotorní trpaslíci by boli výnimočný prieskumníci. Každopádne kombinuje trpasličí skaut nejakú tú mágiu s veľmajstrovstvom v kuši ale tiež sekere, medium armore a výdrži, čo mi príde ako taká echt trpošská skomolenina elfského rangera.
Nuž, výhoda aspoň je že pri dvanástich povolaniach si zrovna skauta nemusím nikdy vybrať ;)
IP zaznamenána

Roberto

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #298 kdy: Září 26, 2013, 12:23:02 »

Na objasnenie, šaman nebude veľmajster so štítom ani medium armorom, som to tak nejasne napísal, ale bude ich môcť používať.
IP zaznamenána

Roberto

• Host
Might & Magic X Legacy
« Odpověď #299 kdy: Září 28, 2013, 08:01:43 »

Keď tak nad tým rozmýšľam, v EA som nenarazil na žiadnych goblinov, víly ani podobných drobcov, tak možno nakoniec títo budú môcť pristupovať k hráčovi v trojiciach...
IP zaznamenána
Strana: 1 ... 18 19 [20] 21 22 ... 111